- Konu Sahibi deryaderya
-
arkadaşlarım ve hatta 10 kişilik bir grup olarak IPL lazer merkezine gidiyoruz, herkes memnun ama tüylerim bitti diyen yok
kiminde az kiminde çok dökülme var
bende genitalde dökülme çok az ama koltuk altının %80 i döküldü
alex i de araştırıp ona geçmeyi düşünüyorum,
lazer yaptırıyoruz diye birsürü para veriyoruz
pardon arkadaşlar yukarıda yanlış yazmışım.1.5 le başlamışım.sonraki seansta 1.6 oldu.şimdi 3. seansa gittim 1.9 da çalıştılar.en son derecemiz 2.0 bundan sonraki seanslara 20 den devam edeceğiz dediler.insanın kafası karışıyor
bende yaptırıyoeum ama hıc seansını sormadım yahuu en sorulmayacak seyı sordum bunu sormak hiç aklıma gelmemışdıııııı:):)kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ıpl lazer diye başladık arkadaşımla ben genital için gidiyorum hassasım dedim kadın 6 ile başladı bu doz nasıl bişey daha 1 hafta bile olmadı ama soru işaretlerim var yani çokmu düşük bu doz dökülmiycekmi acaba bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlar 10 gün oldu dökülme başladı süper yani ben dozla hiç dökülmez sanmıştım.O kadar sevindimki sanki kökünden bitmiş gibi geliyo bana sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
arkadaşım kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bende aynı duyguları taşıdım aylarca,ay bitti bitecek ,döküldü,tertemiz oldu falan filan.....bu arada olumsuz yorumları da okumayı ihmal etmedim,sanırım onlar haklı çıktı.arayı biraz açınca aynı kalınlıkta,aynı tüyler yeniden çıkıyor....umarım sizde farklı olur
IPL iyi bir ağda yöntemidir ancak kalıcı değildir yani ömür boyu devam edeceksiniz ozaman:)bence yol yakınken hemen vazgeçin ve paranızı geri almaya çalışın, anlaşma yaptığınız firmanın yarın kapanıp gitmeyeceğine emin olabilirmisiniz? üstelik poliklinik ,tıp merkezi yada hastane değilse zaten bir kaç ay içinde sağlık bakanlığınca mühürlenecekler!!! gittiğinizde sağlık bakanlığınca uygunlık belgeleri varmı bence ona dikkat edin ve sorun!!!inşallah canım bitene kadar diye anlaştık bi seans sınırlaması yok o zaman azalıncada seans aralarını uzatırım ama yinede bırakmam peşini o zaman :)kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?