IPL ve lazer arasında kararsız kaldım

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Merhaba hanımlar,
daha önce mutlaka buna benzer konu açılmıştır, hatta dogru yeremi açtım bende bilmiyorum. Komple vücut icin cok uyguna ıpl yapan bi bayan buldum. Önce fiyata inanamadım, arkadasım gitti memnun kaldığını söyledi ama daha 2 kez gitmiş, güvenemedim. Lazermi daha etkili yoksa ıpl mi? Gitmişken komple vücut yaptırmak istiyorum, ıpl le başlayıp sonra lazere gecsem dahamı etkili olur? Tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim

Öylemi? Ay cok cahilim Keske ölsem! :KK23: O zaman ne kadar uygunda olsa sonucta Kökten çözüm olmadığı icin bosuna ona para vermeye gerek yok, direk lazer o zaman. Tesekkürler kızlar :KK19:

Ipl modern agdadir fiyati cok dusuk olur nadiren ise yaradigini soyleyenler var. Ben lazerle bacak ve kol altimi bitirdim uc sene once tertemiz. Ha lazede bazi bolgeler bitmeyebiliyor %10-20 oraninda kalabiliyor o kismida igneli tavsiye ederim. Birde yuze ne ipl ne lazer vurdur tek cozum igneli

Ipl i ağda gibi düşün, bıraktıktan 1-2 ay sonra tekrar çıkar...
Lazerde kesin çözüm mü? Bence değil. Ben 2 yıldır çok iyi, işinin ehli bir poliklinikte lazere gidiyorum. 7 seans bitti. Kontrol seanslarıyla beraber 14 seans gittim. 2 milyar kadar para ödedim. Alex, Diyod bütün aletlere girdim. Ki bu polikilinikten arkadaşlarımda çok memnun kalmıştı, Yüzde 70-80 tüyleri gitmişti.Zaten yüzde yüz bitirme garantisi hiç kimse veremez. Amma velakin bende anca yüzde 50 azalma oldu. Koltuk altı ve tüm bacakta anca yüzde 50 azalma oldu, geri kalan tüylerde sadece inceldi. Genital de hiç bir azalma olmadı sadece incelme oldu. Hormon testi falan yaptırdım acaba bende mi sorun diye, ama ondada bir sorun çıkmadı.Epey bir mızmızlandım, şikayet ettim, oranın doktoruyla da görüştüm, dedikleri şu: "Lazerin etkisi kişiden kişiye değişir, Kiminde yüzde 90, kiminde yüzde 50 başarı görüyoruz, kıl yapısına, ten yapısına, bünyeye göre sonuçlar farklılaşıyor, biz en iyi makineleri, son teknolojiyi kullanıyoruz, elimizden gelen bu" Ha istediğim gibi olmadı ama en azından denedim:KK12:o_Odiye teselli ediyom kendimi

Ipl modern agdadir fiyati cok dusuk olur nadiren ise yaradigini soyleyenler var. Ben lazerle bacak ve kol altimi bitirdim uc sene once tertemiz. Ha lazede bazi bolgeler bitmeyebiliyor %10-20 oraninda kalabiliyor o kismida igneli tavsiye ederim. Birde yuze ne ipl ne lazer vurdur tek cozum igneli
Yüzüm haric yaptırcam zaten, yüzümde bişey yok cok sükür. O zaman direk lazer daha mantıklı. Fiyatıda baya baya düşüktü bende şaşırdım, ise yaramadıktan sonra isterse bedava olsun. Tesekkür ederim tatlım ;)

hazır konu açılmışken bende aklımdaki soruları sorsam sorun olmaz dimi :)
öncelikle lazerin genel fiyatı nedir ?
hastanemi yoksa şahıs olan yerlermi daha güvenilir.etkili ?
vücudum baya hassas iz kalırmı ?(bazıları leke yapabilir diyorlar)
evlenip doğum yapınca hormanlar yenileniyor ve tekrar çıkıyormuş doğrumu?
işgal ettim ama belki benimle beraber başkalarınında merakı giderilir :D

Ipl i ağda gibi düşün, bıraktıktan 1-2 ay sonra tekrar çıkar...
Lazerde kesin çözüm mü? Bence değil. Ben 2 yıldır çok iyi, işinin ehli bir poliklinikte lazere gidiyorum. 7 seans bitti. Kontrol seanslarıyla beraber 14 seans gittim. 2 milyar kadar para ödedim. Alex, Diyod bütün aletlere girdim. Ki bu polikilinikten arkadaşlarımda çok memnun kalmıştı, Yüzde 70-80 tüyleri gitmişti.Zaten yüzde yüz bitirme garantisi hiç kimse veremez. Amma velakin bende anca yüzde 50 azalma oldu. Koltuk altı ve tüm bacakta anca yüzde 50 azalma oldu, geri kalan tüylerde sadece inceldi. Genital de hiç bir azalma olmadı sadece incelme oldu. Hormon testi falan yaptırdım acaba bende mi sorun diye, ama ondada bir sorun çıkmadı.Epey bir mızmızlandım, şikayet ettim, oranın doktoruyla da görüştüm, dedikleri şu: "Lazerin etkisi kişiden kişiye değişir, Kimin de yüzde 90, kiminde yüzde 50 başarı görüyoruz, kıl yapısına, ten yapısına, bünye ye göre sonuçlar farklılaşıyor, biz en iyi makineleri, son teknolojiyi kullanıyoruz, elimizden gelen bu" Ha istediğim gibi olmadı ama en azından denedim:KK12:o_Odiye teselli ediyom kendimi
İşte oda kötü ya hem maddi hemde manevi olarak. Hem birsürü para yatırıyorsun üstüne minimum bi azalma görülüyorsa gercekten cok can sıkıcı. Ten ve kıl yapısına bağlı oldugunu biliyordum ama ben lazer ve ıpl i aynı sanıyordum acıkcası. Belki ıpl de daha gec biter diye düşündüm ama öyle değilmiş meğer. Iğneli yaptırmayı düsündünmü hic?

Yüzüm haric yaptırcam zaten, yüzümde bişey yok cok sükür. O zaman direk lazer daha mantıklı. Fiyatıda baya baya düşüktü bende şaşırdım, ise yaramadıktan sonra isterse bedava olsun. Tesekkür ederim tatlım :KK66:
Bir de tuylerinin sert ve kalin oldugu bolgelere uygulat sari ince olan yerlerde sonuc alamazsin. Lazere git kalan olursa igneli gercekten iyi yapan bir yere git ozgurluk resmen :)

hazır konu açılmışken bende aklımdaki soruları sorsam sorun olmaz dimi :)
öncelikle lazerin genel fiyatı nedir ?
hastanemi yoksa şahıs olan yerlermi daha güvenilir.etkili ?
vücudum baya hassas iz kalırmı ?(bazıları leke yapabilir diyorlar)
evlenip doğum yapınca hormanlar yenileniyor ve tekrar çıkıyormuş doğrumu?
işgal ettim ama belki benimle beraber başkalarınında merakı giderilir :KK70:
Konumu baltalama, söz konusu Tüyler benim suan :63: tabiki sor tatlım ya ne demek :KK50:

Bir de tuylerinin sert ve kalin oldugu bolgelere uygulat sari ince olan yerlerde sonuc alamazsin. Lazere git kalan olursa igneli gercekten iyi yapan bir yere git ozgurluk resmen :)
Ay insallah ya, en büyük sorunum bu nefret ediyorum artık. Kesinlikle dedigin gibi yapacagım Tecrübe bir baska oluyor :)

İşte oda kötü ya hem maddi hemde manevi olarak. Hem birsürü para yatırıyorsun üstüne minimum bi azalma görülüyorsa gercekten cok can sıkıcı. Ten ve kıl yapısına bağlı oldugunu biliyordum ama ben lazer ve ıpl i aynı sanıyordum acıkcası. Belki ıpl de daha gec biter diye düşündüm ama öyle değilmiş meğer. Iğneli yaptırmayı düsündünmü hic?
Ya benim % 50 tüyler duruyor, %10-20 olsa kesin giderdim.İğneli, lazere göre daha acılı oluyormuş, bu kadar tüy varken de gidersem mahvolurum,dayanamam:110:İğneli genelde tüyler çok az veya tek tük kalınca tavsiye ediliyor

Ay insallah ya, en büyük sorunum bu nefret ediyorum artık. Kesinlikle dedigin gibi yapacagım Tecrübe bir baska oluyor :)
Ah ah sen bana sor Turkiyede lazer endustrisi benim doktugum paralarla kalkindi :) Cihaz Alexandrite olsun etkilidir siyah kalin tuylerde. Arastir burda arkadaslar yorum yapiyor bulundugun ilde gidip sonuc alan yerlere bak reklamcilar olmasin tabi. Hastanede yapiliyor olmsdi garanti degildir cunku eski cihaz kullanabiliyorlar. O yuzden gidip memnun kalan kisilerin oldugu yeri bulmaya calis. Bitme garantisi yoktur ama kalanlar cok zayif ve rahatsiz etmeyecek duzeydr olur.

Ya benim % 50 tüyler duruyor, %10-20 olsa kesin giderdim.İğneli, lazere göre daha acılı oluyormuş, bu kadar tüy varken de gidersem mahvolurum,dayanamam:110:İğneli genelde tüyler çok az veya tek tük kalınca tavsiye ediliyor
igneli ben yuzume yaptirdim ki ince calisildi dayanilmsyacak bir aci degil iki tane agri kesici aliyordum cok hissetmiyordum. Bence deger zaten yuz filan degilse cok olmaz agrisi. Bir de regl drn once yaptirma cok agrir :)

Back
X