Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bülent çihantimur beyn ankara güzellik merkezinde iple kepçe kulak amaliyatı olmak istiyrdum bi kaç kişi en başlarda memnundu fakat amaliyattan 2.5 3.5 ay snra acılmalar oldugunu duydum 8 mayısda amaliyat olcktm 4.000 dediler 2.600 e indiler yarn parayı yatırcktm ve bu yorumları görünce birde normal açık kepçe kulak amaliyatı olanları arastıraym dedim açik amaliyat olanlar çok memnun ve orda amaliyat olmaktan vazgeçtm aradm önce açılma oldugunda 1.250 para ödyrek 2 oporasynu olablcegmi söylediler hem bu kadar para ödiycem garantisi olmayan bi amalyt icn hemide aclma olursa tekrar amalyt olup tekrar öduycem çektigm agrida cabası düsündüm tekrar arayıp aldgm randevuyu iptal ettm nedenini sorduklarnda sizin yazdklarnızıda söyldm bu aradgmda da ücretsz tekrar amaliyat olablecgmi söyldiler bende bu kadar parayı bayilıp iki kere acı çekicegme devlet hastnsnde 1 kez olup paramında cebimde kalcgnı söyldm ve bülent beyin internete grip yorumları okumasnı söyldm kendisine ileticegni söylediler bunlarn bi dedikleri bi dediklerni tutmuyo baska biyeri aramstm orası bna kesn çözüm olmadgnı ileryen zamanlarda eski halne dönecegni söylemislerdi kzmıstm eski halne dnse nie yapsnlar die ama haklyms devlet hastanesndn randevu aldm devlet hastanesnde olcm amalytı olunca yine yazarm biraz uzun oldu ama bilgilendirmek istedgm para tuzagna dusmeyelm die