- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Anasının büyütemedigi küçük paşasını eğitmek size düşmüş
Yaa nolur yanlış anlamayin da böyle tiplerin ergenlikte kaldığı, olgunlasmadığı evlenmeden önce görülmüyor mu? Ya da evlenince degisir diye düşünülüp nasilsa bu odunu yontarim mi diyorsunuz?
Bu adam bir günde bu hale gelmedi sonucta, iki çocuk babası olmak icin yaşı küçük sanırım, konu sahibi esiniz ve siz kac yasindasiniz Allah aşkına?
Üzgünüm ama evliliğin sorumluluğunu alacak kadar büyümeden evcilik oynamaya kalkmis kendince30 yasinda cnm, biz evlendigimizdd 22 yasindaydi ve biz cok asiktik ve cok iyi geciniyorduk.
Sonra ps4 aliskanligi ortaya cikti ve orda da cook kiyametler koptu. Simdide bu oyun ve yaptigi hersey, tam bir sorumsuz!
Üzgünüm ama evliliğin sorumluluğunu alacak kadar büyümeden evcilik oynamaya kalkmis kendince
Ve 8 senede kendini geliştirmek adina bir adim.ilerlememis yazilanlardan bu sonuca vardım
Üzgünüm ama evliliğin sorumluluğunu alacak kadar büyümeden evcilik oynamaya kalkmis kendince
Ve 8 senede kendini geliştirmek adina bir adim.ilerlememis yazilanlardan bu sonuca vardım
Ben nedense bana katki saglamayan insanları artik hayatıma sokmuyorumEvet aynen oyle malesef, bukadar sorumsuz olamaz bir insan. Birde sor kendisine mukemm baba ve es zannediyor kendini
30 koskaca 30Kac yasinda bu buyuk bas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?