- 22 Nisan 2015
- 424
- 306
- 33
- 34
- Konu Sahibi Annesibebisleri
-
Çok üzücü. Çocuklar çok kötüdür şimdi ?
Oğlunuz kaç yaşında
Aradı mi hiç ?
Oglum 5 yasinda teyzesini gorunce cokcok sevindi ve musmutluydu yold anneanneye gidiyor diye. Kucuk zaten 6 aylik bisey anlamadk sukur.
Hayir hic aramadi yazmadida annemlere yol 2 saat vardinizmi diye de sormadi, sorumsuz iste
Herşey çok taze ama niyetiniz tam olarak ne ?
Ilk değilse evi terk etmeniz bundan dolayı aramadı mi acaba ?
Hic bilmiyorum kafam cok dolu, ilk defa annemlere boyle geldim. O benden once cikti evdem soyle dedi artist artist : haber edersin gelip alirim. Yani o benim ayaklarima kapanicagina benden bekliyor.
Bi iki güne arar gelmiyor musun diye.Hic bilmiyorum kafam cok dolu, ilk defa annemlere boyle geldim. O benden once cikti evdem soyle dedi artist artist : haber edersin gelip alirim. Yani o benim ayaklarima kapanicagina benden bekliyor.
Oyun oynaya oynaya kuş kadar beyin de bitiyor yapacak bir şey yok. Tava oklava vazo ne bulursan dalmalik bir adam daha işte. .
Evet böylesi için şiddetten yanayım.
valizini eline verseydinizde o gitseydi evden.
rahat ederdiniz evde. sorumsuz.
Bence telefonunu da kapat, gelmek zorunda kalsın.
Kızarsa neden kapalı diye kırdım de.
Şimdi mesaj yazacak gel falan diye, gelmeyeceğim dediğin için daha çok delirecek çocuklarını almaya gelecek. Olay büyüyecek.
Allah yardimcin olsun. Getcekten insan mutluluk icin evleniyor. Bu adamlarsa elinin altindaki cevheri bilmiyor.
Hanzodan başka bişey değil. Oyun için çocuğu ağlatabilecek zekaya sahip. Birde bu olanlardan sonra bitarafını yayıp oyun oynuyormuş idiot..
İşte senden haber almaması lazımAksine oda hic aramiyoe whatsapdan sadece cocuklar neyapiyor yazmis baska hic birsey, hic umursamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?