Bir kere basarmissin tekrar yapabilirsin eminim! ama onemli olan kalici olmasi. Verdigin kilolari sonradan geri almak cok korkunc birsey. Bende suan 68 kiloyum. Boyum 176. 1 haftadir diyetteyim. Amacim 62 olmak :) Yaptigim diyetle aksam 6 dan sonra yemek yememeye calisiyorum. - yemiyorum. Bol su.. Ve spora da basladim. 1.5 - 2 saat kosup, bisiklet surup ve yuruyorum :) Sonuclar iyi gelmeye basladi.
Ayrica arkadaslar gercekten caniniz bisey cektiginde bol kalorili - diyetinizin disinda kalan - "1 kere yesem n'olur?" diye dusunmeyin.. YEMEYIN!! O bi baslangic. bir kere kacamak yapinca ipin ucu cogu zaman kaciyor. Yemediginizde ertesi sabah kendinizle gurur duyuyorsunuz =))
Herkese iyi sanslar :)
slm arkadaşım bir kere o yeme inadını yendıysen tekrar basarabılırsın bende 80 kıolyum.1 yıl önce doğum yaptım 100 kıloyu geçmısımdır belkıde.hastaneden cıktıgımda 87 kıloydum tabı kızımda 4 kılo.sorunlu bı hamılelıktı benımkı.o yuzden ne bulduysam yedım ıyıkıde yemışim.yoksa kızım erken ve zayıf dogucaktı.ama basardım 9 ayım bıle gectı ve zayıf olcak kızm 4 kılo dogdu.benım merak ettıgım sezeryanla dogum yaptım felaket gobek vvar sıkılastırıcı kullandım demıssın adını ögrenebılırmıyım.vereliniortak
ya arkadaslar bende bunu anlamıyorum o kadar zahmet cek o kadar kıloyu ver sonra yıne delı gıbı yeee
yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?