Irade Günlüğüm

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
38
Kendimi kendime bu kadar utandırdığım yeter. Tam 10 aydır yerimde sayıp durmaktan bu kadar yorulmuşken aynı şeyleri yapmanın bir anlamı yok.
Ondan da tadayım bundan da eksik kalmayayım aman hiç mi yemeyeceğim sanki deyip deyip bir ileri iki geri gidip geldim.
Kendimi kampa girmiş sayıyorum ve ciddi adamakilli bir diyete başlıyorum.

15 AĞUSTOS 2015----> 89.9
30 AĞUSTOS 2015---->¿¿.¿

SON TARTI TARIH 15 ARALIK 2015

Tarti günü her ayin 15 ile 30 dur.:KK37:

1. Hafta kuralları

☆ Haft. 3 kez 30 dk yürüyüş+15 dk antr.
☆ Gunde 3 lt su
☆ 2 fincan yesil çay
☆ tahil sayısı 5 i geçmeyecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarin doğum günüm :anneadayı:
Bugunu ayin 13 sandığımdan laf arasinda cocuklara bende yaz çocuğuyum bugunde doğum günüm hatta dedim sonrasinda basladi bi kıpırtı aralarında baktim surpriz yapmışlar hediyeler notlar guller. Sonradan tarihi karistirdigimi anladigimda hersey bitmişti. Bende bozmadim morallerini boceklerim hala bugun sanıyor . Cocuklarimin kutladığı ilk doğum günü ve yanlış tarih:confused: ne hissedecegimi bilemedim valla. Neyse yarin dogum günümde yeniden basliyorken yemem en azindan vardır bi Hayır diyelim:oops:

hayirli olsun gunlugun canım. . tahil sayisi 5i gecmicek ne demek

Teşekkürler :KK54: günlük 5 dilim ekmek hakkı demek canım. 2-3 kaşık pilav yada makarna da 1 dilim ekmege esittir. 1 kepce corbada bunlardan ne yersem yiyeyim gunde en fazla 5 dilim ekmege denk gelecek..
Ayça KAYA nn önerdiği gibi yapmaya çalışacağım

Kahvaltim

1 yumurta
1 eritme peynir
1 catal beyaz peynir
2 zeytin
Domates
2 dilim ekmek

Hadi bismillah yeniden umutla sarılıyorum diyetime. Mecbur oldugum eh bana da bu olur ancak diye aldigim kıyafetlere esofmanlara mahkum olmak istemiyorum artık. Neyi beğeniyorsam onu giyinmek istiyorum ilk hedefim m beden olacak ki senelerdir dusuncesine bile uzak kaldigim bir beden olur kendisi:oops:

günlüğün hayırlı olsun tatlım. insanın kendine ait günlüğü olması güzel bişey, 5 tahıl olayına bayıldım :KK19:

yeni günlüğün hayırlı olsun canım benim. çok güzel bir başlangıç yapmışsın. hadi bakalım. ayrıca galiba bugün doğum günün. doğum günün kutlu olsun :) :)

ama sen yeme :) :)

yeni günlüğün hayırlı olsun canım benim. çok güzel bir başlangıç yapmışsın. hadi bakalım. ayrıca galiba bugün doğum günün. doğum günün kutlu olsun :) :)

ama sen yeme :) :)

cokk teşekkür ederim canım evet dogum günüm yeni baslangiclara ve hayirlara vesile olur insallah yemem canım tarihi karıştırdigim dun o isleri fazlasıyla hallettim:))

anammm doğum günün mü bugün, dikkatimden kaçmış
iyiki doğdun canım nice mutlu senelere

Evet öyle cok sagol canim .

Sabahi yazmıştım geri kalan menüm

Öğle
Fırında tavuk
2 kasik pilav
3 kaşık karışık sebze yemeği

Akşam
Oglenle aynı

Bugünlük böyle kendimi hic iyi hissetmiyorum. Kendime vakit ayiramadigim için de rotasız hissediyorum.. yarın daha iyi bir gün olsun.

Dogum günün kutlu olsun canım arkadasim insallah sana bu yeni gunlugun cok iyi gelecek yeni baslangiclar sana hep iyi geliyor iraden güçlü olsun yeni yasinla birlikte dahada iyi kilolar verirsin insallah tekrar günlüğün hayirli olsun istersen arada yazarim sana :KK66:

Dogum günün kutlu olsun canım arkadasim insallah sana bu yeni gunlugun cok iyi gelecek yeni baslangiclar sana hep iyi geliyor iraden güçlü olsun yeni yasinla birlikte dahada iyi kilolar verirsin insallah tekrar günlüğün hayirli olsun istersen arada yazarim sana :KK66:

Canım benim çok mutlu ettin beni.. insallah bu soylediklerine cok ihtiyacim var gerçekten. 10 ay boyunca bir karış yol alamamis olmak yordu beni istiyorum da neden bir türlü dikiş tutturamadigimi anlayamıyorum. Diger günlük tekrar 3 lu kilolara cikmami engelledi en azından cok guzel dostluklar edindim. Bu günlükte arzu ettigim görüntüye ulaşmama vesile olacak insallah.
Arada gel lütfen sen hep bana iyi geldin canım dostum benim:)

Kendimi kendime bu kadar utandırdığım yeter. Tam 10 aydır yerimde sayıp durmaktan bu kadar yorulmuşken aynı şeyleri yapmanın bir anlamı yok.
Ondan da tadayım bundan da eksik kalmayayım aman hiç mi yemeyeceğim sanki deyip deyip bir ileri iki geri gidip geldim.
Kendimi kampa girmiş sayıyorum ve ciddi adamakilli bir diyete başlıyorum.

ILK TARTI TARIHI 15 AĞUSTOS 2015
SON TARTI TARIH 15 ARALIK 2015

Tarti günü her ayin 15:KK37:

1. Hafta kuralları

☆ Haft. 3 kez 30 dk yürüyüş+15 dk antr.
☆ Gunde 3 lt su
☆ 2 fincan yesil çay
☆ tahil sayısı 5 i geçmeyecek

1.gun
2.gun
3.gun
4.gun
5.gun
6.gun
7.gun
merhaba canım yeni günlügün sana şans getirsin.. verilen kiloların çogunun 1 yıl içinde geri alındıgı ve kilo sabitlemenin en az 2 yıl sürdügünü düşünürsek kilonu koruyor olman kilonu sabitlemen oluyor bu durumda :) aynı şeyi ben de yaşadım ve yaşıyorum canım.. şimdi yenilneme zamanı..ben de yeniden kaldıgım yerden başlıyorum ve sana da başarılar diliyorum.. bu arada dogun günün kutlu olsun :KK200:

merhaba canım yeni günlügün sana şans getirsin.. verilen kiloların çogunun 1 yıl içinde geri alındıgı ve kilo sabitlemenin en az 2 yıl sürdügünü düşünürsek kilonu koruyor olman kilonu sabitlemen oluyor bu durumda :) aynı şeyi ben de yaşadım ve yaşıyorum canım.. şimdi yenilneme zamanı..ben de yeniden kaldıgım yerden başlıyorum ve sana da başarılar diliyorum.. bu arada dogun günün kutlu olsun :KK200:

Merhaba Simsims tesekkurler.. seni yeniden bu forumda gormek cok guzel. Ayrı bir renksin gercekten.
Söylediklerinde moral oldu bana.. Umarım bundan sonra bir sicrayis gerçekleştirebilir ve hızla hedefimize ulaşabiliriz..

Surprizlerle yeniliklerle sikiciliklarla kliselerle gecen bir gundu. Hersey içiçeydi anlayacagin gunlukcum
Elhamdulilllah bu gün için yarina uyanmak dileğiyle.........

Gunaydin Kahvaltım:
Haşlanmış küçük bir yumurta
Yarim kk süzme peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi

X