Iradesi güçlü insanlara çok özeniyorum

bakın işte anlatmak istediğim tam da bu. sihirli kelime'' eksik hissettiriyor'' eksik olan birşey tamamlanamıyorsa siz bunu olduğu gibi kabul edip o açığı kapatabiliyorsanız sorun yok. ama denemiş ve yapamamışsanız bu ilişkiyi istediğiniz ilişki değil. istemediğiniz birşeyi hayatınızdan çıkardığınızda neden pişman olasınız ki. pişman olmak demek elimden gelen herşeyi yapmamış olabilirim, fazla büyütmüş olabilirim aslında güzel giden bir ilişkim vardı demekten başka birşey değildir.önce bu sorulara yanıt bulun... ve sonuç elimden geleni yaptım ile bitiyorsa zaten kararınızı vermiş olacaksınız.

Evet herşeyin farkındayım acidan çok kaçıyorum acı cekecegimi bildiğim için almam gereken kararları almıyorum, hayatımdan çıkarmam gereken insanları çıkaramıyorum

halbuki belki de şöyle olacak evet acı çekeceğim ama neticede daha güzel daha kaliteli bir yaşamım olacak

Bunu sorguluyorum

Elimden geleni yaptim bu iliski icin ama o eksiklik giderilmiyor, dogru kisi değil belki de

Ve fakat yine de korkuyla basedemiyorum, garip bir şekilde inat ediyor içim gerçekleri göre göre üstüne gidiyorum çünkü içim sogumuyor tam anlamıyla bu ilişkiye

Bir denizin ortasında olduğunuzu farzedin. Tekneniz alabora olmuş ve ağır bir bavulla kalmışsınız. O bavulu bırakmak istemiyorsunuz çünkü içinde size göre kıymetli hediyeler var. Fakat o bavula sarılmak da sizi suyun dibine doğru çekiyor. Ne yapardınız? O bavulu bırakmanız gerekir öyle değil mi? Bir kere onu bıraktığınız zaman sizin için önemli şeyler için bir güç hissedeceksiniz. Mesela kıyıya doğru yüzmek gibi.. Sorununuz her neyse bu açıdan bakın.

Bu örnek çok yerinde oldu

Çok teşekkür ederim umarım aşabilirim

korkutan nedir? arkasından acı çekicek olamanız mı? her duygunun hakkını vermek gerekmez mi? nasıl her gecenin ardından güneş doğuyorsa her sıkıntının ardından da mutluluk gelecek. yaşanan sıkıntılar gelecek mutlulukların diyeti. ben buna hayatım boyunca inandım. burda da yazmıştım her kötü birşey olduğunda demek ki iyi birşey olacak diyorum. tekrar üstüne kötü birşey yaşasam demek ki daha iyisi gelecek diyorum. umarım anlatabilmişimdir hakkını vermekten korkmayın....

Haklısınız

Hakkını vermek... Cesaret edebilmek..

Peki onun sizi bırakıp bırakmaması aklınıza takıldı mi hiç? Nasıl davrandı

Yada siz bu kararı aldığınızda onun tavrı isteyip istemeyeceği sizin için hiç önemli olmadı mi?

Olmaz mı ? Önemliydi. Ama ben zaten istemeden ayrıldım. Onun istememesi , benim istemediğim halde kendime karşı savaşmaktan daha hafif etkiledi beni :)

Ben de her konuda çelik gibi duracak Engin bi irade sahibi değilim. Önemsiz konularda rüzgarın estiği yere savrulurum günlük meselelerde çok kendimi yormam. Ama büyük kararlarda prensip meselesi addettiğim şeylerde duvar gibi olurum. Bence siz de dokunulmazlarınızı belirleyin vr iradenizi onlara yoğunlaştırın yoksa atıyorum iş arkadaşlarınızla oraya mı gidelim YÖK buraya mı diye itişmek irade değil boşa yorgunluk olur

Bir seyi iki kere dusunmek bazen seni yanlişa iter.. hep kendime kiziyorum neden iki kere dusunuyorsun diye. Cunku iki kere dusundugum ne varsa verdigim karardan pisman oluyorum... ilk aklima gelen seyi yaparsam da mutlu ve guclu oluyorum. Bu benim yapim..

Karsimdaki sevgimi, iyi niyetimi hunharca harcayinca bende birşeyler kırılıyor içimdeki sesleri duyabiliyorum öyle ki

Güzel konu.Devami gelsin isterim.Herkesin sorunu ve onemli bir nokta.

Canım illa iradeli olmana gerek yok. Akıllı olacaksın. Örneğin birinden mi ayrılacaksın, uzaklaşacaksın, bi şeyi mi bırakacaksın..bunu yapmak iÇin öncelikle zaman kollayacaksın. Ne demek istiyorum örnekle anlatayım: sevgilin var diyelim ve sana iyi gelmiyor. Bıraksan bırakamıyorsun, aklından çıkmıyor. Vs vs..en yoğun olduğun zamanı kollayacaksın. Bulduğun anda uzaklaşacaksın o kişiden. Zaten yoğun olduğun iÇin kafan meşgul olacak. Daha az düşüneceksin. Zaman geçecek göreceksin ki haftalar geçmiş sen iyisin. Zaten beyin zaman geçtikçe sakinliyor ve daha mantıklı bakıyor olaya. Daha kolay ikna oluyor.

Iste budur.harika bir yorum.gercektende bir konuda celisti yasiyorsaniz karariniz olumsuzdan yana olsun.hic o ise girmeyin.direkt bitirin.her konuda.ben de oyle yapiyorum.

Kesinlikle, zaman ve sabır herşeyin ilacı

ben de çok özeniyorum. eskiden daha iradeli kararlı biriydim. şimdi ne karar versem pişman oluyorum. ben anlamadım.. konuyu takipteyim.

ben de çok özeniyorum. eskiden daha iradeli kararlı biriydim. şimdi ne karar versem pişman oluyorum. ben anlamadım.. konuyu takipteyim.
Konu benim açımdan şuna evrildi

Acı çekmeyi göze almak gerek, çünkü hayatına uygun olmayan kişi durum ve olaylar uzun vadede daha çok acı çektirecek kişiye

Kendini seversen kararlarinin arkasinda da durursun. Sana zarar veren, seni uzen insanlarla ilgili net kararlar verip bunlari uygulaman kendine deger vermen ve kendini uzmek istememenle alakali.
40 yasina gelene kadar ben de o kadsr iradeli degildim. Cogu zaman baskasi uzulmesin derken hep kendimi uzdum. Insan olgunlasinca artik yeter diyor. Bu yasa kadar onlar mutlu olsun diye ben mutsuz oldum, bundan sonra mutlu oldugum gibi yasayacagim, ben kaldirabiliyorsam onlar da kaldirir diye bakiyor olaylara..
Kendinle daha fazla vakit gecir ki kendini sevmeyi ogren. Kensine deger verdikce iraden de gucleniyor. Unutma bir gun herkes cikabilor hayatindan. Seni birakmayacak tek kisi var o da sensin. O yuzden en cok kendini mutlu etmeyi ogren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…