- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi KedidirKedii
bir istikrarsız olarak herkese günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn istikrarsız ama KARARLIYDIK dimi. Bugum devam edebilirsin :) nasılsın?bir istikrarsız olarak herkese günaydın
kararım devam ediyor çok şükür evet bugün devam ederim günlük 75 100 arası yapmaya çalışayım en iyisi :)Günaydınnnn istikrarsız ama KARARLIYDIK dimi. Bugum devam edebilirsin :) nasılsın?
Çok ayıpSelam kızlar aranıza benide alın bende uymak istiyorm. Zayıfım ama göbeğim ve bel bölgem çok fena 1 yıl önce doğum yaptım ve çikolatadn asla vazgeçemiyorm. Güya güzel beslencektim yine çikolata kutusna daldım az önce![]()
Nasıl olacak o tatlımbugün 19 da ter atmaya var mısınız kızlar![]()
Yaklaşık 30 dk sonra spor yapmayacar mısınız yani hadi sporaNasıl olacak o tatlım![]()
Ya 30 dakika olmasada 80 squat yapıcamYaklaşık 30 dk sonra spor yapmayacar mısınız yani hadi spora![]()
bende yapayım senle hadi ne zaman başlıyoruzBen bir delilik yapip programa gecicem yarin
Gezen tavuk misali dolanirim artik
kaç kg oldun ki ? keşke 14.takıma dönsenIstiyorum ama yapa.iyorum kizlarkilo almis basini gitmis. Kondisyon bisikleti siparisi verdim. O gelene kadar leslie 15 dk ile baslayayim. Umarim devam ettiririm.
Bugunbende yapayım senle hadi ne zaman başlıyoruz
kaç kg oldun ki ? keşke 14.takıma dönsen
50 ile başlıyorduk demi hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden
Etlerim bana küfür edecek nihahhaaa50 ile başlıyorduk demi hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden![]()