iradesizim esime karsi fazla mıcmıcim ve o bekletilerimi karsilamiyor

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Yapim boyle benim cok uclarda yasarim tum duygulari
Abarti gelir disardan halim belki ama karakterim bu
Mesala kimine gereginden fazla soguk kiminede (sadece esime)asiri yapisigim
Yani yillardir bu boyle odak noktamdan onu cikarip baska seylerden de keyf alamiyorum hani sigara bagimliligi gibi
Boyle aramamak icin nebiliyim surekli el kol temas etmemek icin surekli benle ilgilensin diye gozun bakmamak icin resmen savasiyorum kendimle ama yok iradesizim
Kendime oyle uyuz oluyorum ki

Esime gelince o benim bu halime oyle alismiski 10 senedir hayatimda..ona normal geliyo hani yadirgamiyo yada bana yansitmiyor ama tepkisiz..yani aksam eve gelince ben pesinde dolabiyorum surekli minciklama sarilma opme pesindeyim (cinsel anlamda demiyorum) o ise bazen karsilik veriyo cogu zaman baska biseyle ilgileniyo
Cok hayal kirikligina ugruyorum aksama kadar gelse diye yolunu gozluyorum tum yirgunlugum evin telasesi cocuklar derken tek hayalim aksam 2 saat oturmak ne biliyim hep cok sakin sessiz ya bilgisayarda arabalarla kafayi bozmus ya bos bos tv bakiyo
Cok bunaldim bugun ine hergunku gibi yapimak yok mesafeli ol biraz kendi gelsin sana adim atsin diye telkin ettim kendimi
1 bunalmasindan cok korkuyorum
2 beni sevdigini surekli belirtsede ikna olamiyorum
3 onu bu agir halleri ilk andan beri ayni yani o degismedi ama ben bayildim artik

Yani yillardir bu boyle odak noktamdan onu cikarip baska seylerden de keyf alamiyorum hani sigara bagimliligi gibi
Boyle aramamak icin nebiliyim surekli el kol temas etmemek icin surekli benle ilgilensin diye gozun bakmamak icin resmen savasiyorum kendimle ama yok iradesizim

Esime gelince o benim bu halime oyle alismiski 10 senedir hayatimda..ona normal geliyo hani yadirgamiyo yada bana yansitmiyor ama tepkisiz..yani aksam eve gelince ben pesinde dolabiyorum surekli minciklama sarilma opme pesindeyim (cinsel anlamda demiyorum) o ise bazen karsilik veriyo cogu zaman baska biseyle ilgileniyo
Cok hayal kirikligina ugruyorum aksama kadar gelse diye yolunu gozluyorum tum yirgunlugum evin telasesi cocuklar derken tek hayalim aksam 2 saat oturmak ne biliyim hep cok sakin sessiz ya bilgisayarda arabalarla kafayi bozmus ya bos bos tv bakiyo
Cok bunaldim bugun ine hergunku gibi yapimak yok mesafeli ol biraz kendi gelsin sana adim atsin diye telkin ettim kendimi
3 onu bu agir halleri ilk andan beri ayni yani o degismedi ama ben bayildim artik

acı ama gerçek
kimse sizi istediğiniz gibi sevmeyecek
bunu kabullenin
bu halinizi eşiniz kabullenmiş
siz de eşinizin bu halini kabullenin
ya da çok vakit geçirmek istiyorsanız bilgisayar araba onun ilgi alanlarına siz de yönelin

Okurken ben daraldım. :KK45:
Tamam eşin ama tapulu malın değil az nefes aldır adama. :)
Mesela sen birşeylerle ilgilenirken veya kitap okurken bi anda gelip yanağına öpücük kondurmasını ve o anda hissedilen huzuru tadamayacaksın hiç çünkü sürekli sen temastasın. Başka hobiler edin tek amacın eşinin yolunu gözlemek olmamalı.

10 yıldır hayatımda kısmına kadar yazdıklarınızda sizi yeni evli sandım,eşinizin size ilgi göstermesini bırakmıyorsunuzki anladığım kadarıyla biraz rahat bıraksanız belki yanaşıcak ,herkesin yapısı farklı

Demekki eşinizle farklı karakterlere sahipsiniz. Sevgiliniz olsaydı bu kişi birlikteliğinizi sorgulayın derdim ama eşiniz olduğuna göre bunu bilerek evlendiniz o yüzden fazla takmamaya çok fazla da beklenti içinde olmamaya çalışın. Ya da bu durum sizi çok üzüyorsa eşinizle açık açık konuşun ama ne yalan söyleyeyim bence pek değişmeyecek bir durum. Bazı insanlar sevgilerini ilgilerini göstermekte pek başarılı değillerdir. Aynı şeyi şuan ben de yaşıyorum.

Eşiniz size ne kadar vakit ayırıyor?

Ben ayırıyor da yetinmiyorsunuz diye anlamadım, yeterince ilgilenmediği için peşinde dolanıyorsunuz diye anladım.

Aynı ben :)) ama eşim gayet cool takılır. Hatta daha dün daha resmi durma kararı aldım kendi kendime :KK59: çünkü ben ne kadar üstüne düşersem, onda bir ağır abilik havaları hissediyorum.ben fazlaca dokunsal bir insanım zaten ama çocukluğuma da veriyorum biraz. Annem çok soğuk ve mesafeliydi. günlerce anneme seni seviyorum diyebilmek için uygun ortam yaratma senaryoları yapardım küçükken. O zamanki ihtiyacımı gideriyormuşum gibi hissediyorum bazen.

aynı eşim gibisiniz. o da evde sürekli bir temas halinde olmak ister. bense daha bireysel takılırım. evin içinde habire yolumu kesip sarılır. ama bir süre sonra gerçekten bunaltıcı oluyor. eşim kendini çektigi zaman da ben sırnaşırım. biraz eşinize mesafeli davranın bakın nasıl kuzu kuzu geliyor :)

Bende çok yapışkanım ama Allahtan eşimde uzak durmaz bilir çünkü kırılırım üzülürüm bende çok çocuksu biriyiö küçükkende ailemden hep ilgi bekler ve görürdüm eşim öyle olmasaydı bendr üzülürdüm gerçekten ama arkadaşların dediği gibi ilgilenmeyin kendinize uğraş bulun bakın nssıl geliyor peşinizden

valla eger sen eşini opmek koklamak mıncıklamaktan keyif alıyorsan ve adam buna ses cıkartmıyortsa ( bi git filan demiyorsa ) öpmeye devam derim. neden devam cunku sen bundan keyif alıyorsun ve mutlu oluyorsun. senin keyfin daha önemli :)
adamda hep böylemiş zaten... üzülmeden karşılık beklemeden öpmeye devam :D

Benim odak noktam çocuğumdur. Sonra ev işi . Üçüncü eşim. : D ilk sıraya eşinizi nasıl koyiyorsunuz hanımlar. Ben yapamıyorum.
Mizac meselesi herhalde bende de en son ev isi onemli. Keyfimiz yerinde olsun ev isini bir sekilde hallederiz diye bakarim.

Konu sahibi evde tv cok kotu bence. Insanlar aksam isten geliyor ozellikle erkekler tv karsisina kurulup yatana kadar bir sey yapmiyorlar. Cocukla, esle iletisim kurmuyorlar. Tv'den kurtul bence bizde de yok. Hic almadik. Cok bir seyler izlemek istersek bilgisayardan izleyip kapatiyoruz.

Ben senin gibi yapsam benmki boşar beni :D düşünsene biri sürekli sana dokunmak istiyo sürekli öpmek istiyo devamlı göz teması kurmaya çalışıyo:D bacım sen olsan sende bunalırsın. Az rahat bırak enişyeyi :)

benim esim haftaici isten gelir yemek ve caydan sonra gelir kucagima kivrilir elinde teli o oyun oynsr bende ya tv de dizi izlerim yada telimle ilgilenirim.ama dipdibeyizdir.iki saat otururuz bir kizimiz var iki yasinda 6 bucuk aylikda hamisim bebek doginca hic oturamayiz diye bol bol birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz.her aksam mutlaka sarilir operim esimi oda memnun olur onun aklina gelmez genelde ben yaparim hicde kendimi cekmem.esim sonucta ama ben ilgi gosteren olmak isterim.ilgi gormeyi pek sevmem ben sirnasirim yani.esininizin tabiati boyledir belki ama sevgisini gostermiyorsa birakin ilgiyi biraz soguk durun bakalim farkedecekmi eger farkederse demekki hosuna gidiyomus siz bi geri cekin kendinizi bakalim neolacak..

Back
X