iradesizim esime karsi fazla mıcmıcim ve o bekletilerimi karsilamiyor

Ne yazikki bende senin gibiyim.ve bende hala cozebilmis değilim nedenini.ama ilk zamanlar ben eşimi daha çok seviyorum o beni o kadar sevmiyor ondan derdim.Ama sonra anladım ki bunun sevgiyle fln alakası yok.kisinin yapısıyla alakalı.esime baktığımda o herkez e karşı öyle.orngn.kucuk çocukları bile severken çok dokunlaz opmez ve konuşmaz.adamin yapısı boyle.sen kendini değiştirmek için uğraşma hiç.Senin yapın sevgi anlayışın böyle kendine özgü.onunda öyle.niye değiştirmeye çalışıyorsun.aslinda herkez senin gibi olsa kadın ver erkekler.aldatma veya duygu boşluğu diye birşey kalmaz ortalık ta.cunki sarılmak dokunmak herzaman için insana güven verir

bende öyleydim.cocuklardan sonra az bi geri cekildim.az ama .yanı ayynen suan anlattıgın kadardım...sarılacağım 2 tane kızım var.sırasını beklesin.eskiden peşinden ben koşardım sımdı o dıyorum bazen...harbiden o geliyor.

sevdıgımı cok bellı edıyorum ben de bu huyuma sınır oluyorum.:KK34:.bı takım elbise gıyıyor agzımın suları akıyor...oha lan cok yakısıklı kocam var dıyorum.gerızekalı mısın kızım sus ıcınde tut dıyorum ...yok...gene 2 gun sonra oooy benım heybetlı gocccaamm dıye verıyorum ayarı.adam gladyatör gıbı havalara burunuyor.:kızgın:

burcumuzdan mı kaynaklı bılmem.taktıkler ıle de hayat gecmez ..ıcınden böyle gelıyor sonucta.....ama sunu bılıyorum bırıne bu kadar tutkuyla baglı olmak kötu..ılerde bır darbe de yıkılıverıyor ınsan..

eşin cok sanslı.kıymetını bılsın adam olsun uzmesın seni:KK200:

Aynı ben :)) ama eşim gayet cool takılır. Hatta daha dün daha resmi durma kararı aldım kendi kendime :KK59: çünkü ben ne kadar üstüne düşersem, onda bir ağır abilik havaları hissediyorum.ben fazlaca dokunsal bir insanım zaten ama çocukluğuma da veriyorum biraz. Annem çok soğuk ve mesafeliydi. günlerce anneme seni seviyorum diyebilmek için uygun ortam yaratma senaryoları yapardım küçükken. O zamanki ihtiyacımı gideriyormuşum gibi hissediyorum bazen.

+10000 aynen aynen aynen:mad:

Sen aynı eşimsin :)
Hele ilk yıllar aman yarrabim bu ne dedim...dedim sonra da onun gibi oldum :D manyağa bağladım...
Ne yaptım ne ettiysem bir daha cool duramadım...:)
Sonra çocuk oldu da kendime geldim halim kalmadığından :D

Öncelikle çok tatlısınız :KK54:
Eşiniz de sizi seviyor bence ama her dakika sevgi pıtırcığı olmak onu sıkıyor olabilir.
Moralinizi bozmayın,doğal davranın öyle sevmiş sizi zaten :super:

Ne kadar da beni anlatmissiniz
Ben de sabahları sarilmamis şekilde uyanirsak uzuluyrm
Şimdi ise gidecek akşama kadar yine çok özleyeceğim diyorum
O işteyken kıyafetlerini kokluyorum :KK49:

bir gün tutun kendinizi ve dokunmayin.
doğal davranin konuşun ama temas kurmayin.arkasinda dolanmayin.
bakın esinizde nasıl şok etkisi yapıyor:))
bisey mi oldu bugün.neyin var diye sormazsa bende bisey bilmiyorum:KK35:
sonra ne oldu sana diye trip yaparsa karışmam ama:KK48:

olan var olmayan var diyesim geldi konuyaa :KK53:

sevgi pıtırcığı olurum heralde bende :KK17:
insallh herkesin sevgisini hakeden kıymetini bilen insanlar olur hayatında.
sevmek ifade etmek çok güzeldir.sözle dokunarak.karşıdaki benim gibi degil diye ben onun gibi olamamki değil mi ama:)
dokunmayi seviyorsan dokunacaksin.
bir süre sonra pes edip ayak uyduruyorlar zaten:KK48:
hayati sevdigimiz insanla mutlu olduğumuz şekilde yaşamak lazim.:KK39:sevgi pitircigi olacağınız doğru adami bulmanızı dilerim:KK37:

Ben de boyle :KK57: okudum.
Her yaptiginizi neden anlatiyorsunuz arkadasim ya. Bari anlatmayin. :olamaz: Sabah sabaah midem kalkti yeminle. Konusulacak sey var konusulmayacak sey var. Ozel hayatinizii niye bu kadar anlatiyorsunuz.

Sanane yahu. Gözünü yalıyordum dediğim gözünü böyle oturup boydan boya yalamıyorum. Boğuşurken bi kere dokundurmuştum. Öyle aramızda şakalaşmışız işte. Nesi iğrenç sevginin anlamadım. Dayak kötek duysanız bayılıyosunuz. Kapıda özel hayat paylaşılmaz diye bişey de yazmıyor. Her gün eşim osurdu eşim geğirdi bin tane konu var.

okurken acaba bu konuyu ben mi yazdım dedim yaa :D Yemin ediyorum aynı bensin :D :D :D Sürekli bakma (abartısız dakikalarca) gıdıklama sarılma sürekli el kol teması,hayranlık hissi.Bir yerim ona değmeyince huzursuz oluyorum.koca evde dirsek dirseğe oturuyoruz :D :D :D o ise sürekli ya telde oyun oynar ya tvye bakar.Arada bir baktığımı görüp tamam yeter ya utanıyorum diyip güler falan :D
Acaba takıntı mı şiddetli aşk mı bilemedim.Onunla kavga ettiğimde de mangalda kül bırakmıyorum.Sanırım ben de çok sevdiğim kişiye karşı çok uçlarda yaşıyorum duygularımı senin gibi.Tehlikeli olabilir.

İşten erken gel derim gelir sahibini gören köpek gibi üstüne atlarım kucağına çıkarım sırtına kafasının üstüne çıkarım. Üstünde uyurum üstünde yuvarlanırım kafasının üstüne otururum:KK53:

Sanane yahu. Gözünü yalıyordum dediğim gözünü böyle oturup boydan boya yalamıyorum. Boğuşurken bi kere dokundurmuştum. Öyle aramızda şakalaşmışız işte. Nesi iğrenç sevginin anlamadım. Dayak kötek duysanız bayılıyosunuz. Kapıda özel hayat paylaşılmaz diye bişey de yazmıyor. Her gün eşim osurdu eşim geğirdi bin tane konu var.
Tabiki banane yahu. Ama sen dort divar arasinda yaptigin herseyi anlatinca artik sanane olmuyor cicim. Şu yazdiklarini bi okur musun? Ne yaptiginiz beni ilgilendirmiyor ama hersey de yazilmaz ki kardesim. Kafasina otururum ne ya :kusmuk:Tamam burda ozel hayat anlatilmaz yazmiyor ama insanin sinirlari olmali degil mi? Acik acik yazacagim. Yazdiklarin cok cirkin.
Bir de konu sahibi halinden sikayetci nasil uzak durabilirim tarzinda yorumlar isterken şu sizin yazdiklainiza bakin. Kadincagiz sizin yaptiklarinizi okuyunca kendini cok normal gormustur eminim.

Tabiki banane yahu. Ama sen dort divar arasinda yaptigin herseyi anlatinca artik sanane olmuyor cicim. Şu yazdiklarini bi okur musun? Ne yaptiginiz beni ilgilendirmiyor ama hersey de yazilmaz ki kardesim. Kafasina otururum ne ya :kusmuk:Tamam burda ozel hayat anlatilmaz yazmiyor ama insanin sinirlari olmali degil mi? Acik acik yazacagim. Yazdiklarin cok cirkin.
Bir de konu sahibi halinden sikayetci nasil uzak durabilirim tarzinda yorumlar isterken şu sizin yazdiklainiza bakin. Kadincagiz sizin yaptiklarinizi okuyunca kendini cok normal gormustur eminim.

Ben sevgi insanıyım teması severim sevdiklerime dokunmak isterim. Konu sahibine de bununla ilgili fikir vermek istedim. Karşılık göremesen de bazen bunlar kendi kendine yapsan da güzel şeyler. İçini rahatlatması adına söyledim. Kadıncağıza yalnız olmadığını söylemek istedim. Yazdıklarım sevgiye dair sevgi gösterilerine dair şeyler, çirkin bulabilirsin de, özel hayatınızı dökmeyin falan demek en hafif tabirle hadsizliktir. Ki size özel bir saygısızlığım da olmamış. Herkes kendince yorumunu yapıyor. Görmezden gelir geçersiniz olur biter.

benim de bugüne kadar senin uslubundan rahatsız olduğum çok yazın olmuştur. Ama görmezden geldm geçtim. Haddimi bildim yani. Neyse iyi akşamlar.

Benim erkek arkadaşım da dokunsal ama ben daha işitsel mesafeli biriyim. O yüzden bazen yoruluyorum gerçekten. Omzuna alır tutar havaya atar sürekli uğraşır vs zaten minik bi kızım gerçekten dayak yemiş gibi oluyorum bazen saçım başım dağılıyor. İlk zamanlar gözlerim kocaman açılıyor şaşkınlıkla izliyordum zaman geçince biraz alıştım.

Herkesin sevme sevilme tarzı farklı buna çok takılmıyorum ama sadece duygusal boyutta daha sağlıklı bağlanmak lazım bence. Bağımlılık halini almamalı hiçbir şey. Bunun çözümü de bireyselliğe biraz önem vermekten geçiyor sanırım.

Ben sevgi insanıyım teması severim sevdiklerime dokunmak isterim. Konu sahibine de bununla ilgili fikir vermek istedim. Karşılık göremesen de bazen bunlar kendi kendine yapsan da güzel şeyler. İçini rahatlatması adına söyledim. Kadıncağıza yalnız olmadığını söylemek istedim. Yazdıklarım sevgiye dair sevgi gösterilerine dair şeyler, çirkin bulabilirsin de, özel hayatınızı dökmeyin falan demek en hafif tabirle hadsizliktir. Ki size özel bir saygısızlığım da olmamış. Herkes kendince yorumunu yapıyor. Görmezden gelir geçersiniz olur biter.
Iyi de okudugunu anlayamama gibi bir sorunun var herhalde. Kadin mıç mıç oldugu icin kendinden yakiniyor. Nasil mıç mıç olurum demiyor. Sen ve seninle birlikte yorum yapan bir uye daha. Ikinizin de yorumlari cirkin. Gunlerde yatak odalarini anlatan kadinlar gibisiniz. Sen onca seyi dök burda, sonra ben hadsiz olayim hee :KK70:

Off bende ayniyim.kafamı başka şeylere veriyorum ama yok yok yok yine onun yolunu gozlemeden edemiyorum.Değişmez bir huy gibi çocuğumuz oldu şimdi bakalım değişir miyim göreceğiz :KK12:

Hareketleriniz çok bunaltıcı. Kim olsa kaçar. Her şeyin aşırısı kötü. Ben böyleyim, iradesizim diye bir şey yok. Öyle olmayın, kendinize hakim olun o zaman. İradeli olmayı öğrenin.

Back
X