Bende öyleyim, otururken illa bi yanım ona dokunacak. Yatarken dahi sırtımı dönüp yatmak istesem de ayağımı mutlala ayağına uzatır dolarım,onu bunaltıyorum diye düşünür,hep ben sana sırnaşıyorum azıcıkta sen sırnaş derdim. Çok yoruluyorum aşkım hiç halim kalmıyo derdi. Arkadaş sırtında taş taşı demiyorum,bak ben yatıyorum gel yanıma yat derdim. Yanıma yatarsa üzerine kolumu bacağımı atar,kalp sesini dinlerdim. Onunda ilgisini çekecek ortak noktalarımızdan,geçmişten konu açardım. Bu seferde o susmazdı. Yanağına dudağıkı yapıştırır hava üfler komik sesler çıkarırım,dudağını emip bırakırım,yüzünü avcumun içine alır Allah seni başımızdan eksik etmesin derdim,hakkını helal et nasıl öderim derdim,o da dayanamaz söylerdi bişeyler. Yani gurur yapıpta kendimi geri çekiyim düşüncesini istesemde yapamazdım. Aslında zaten saçma o kocan senin ne kendini geri çekmesi. Aslında 7 aylık bir bebeğim var,nasıl yoruluyosam kocama eski ilgimi göstermemişim,hiç farkında değilim bana sen bana eskisi kadar ilgi göstermiyosun, önceden gelir üstüme yatardın,öperdin dedi. Önce bir kahkaha attım,hoşuma gitti. Oy kurban olurum sen benden ilgi mi bekliyon valla yorgunluktan aklıma gelmiyo aşkım farkında değilim,sen gel benim yanıma ne farkeder dedim. Çocuk gibi alt dudağını sallandırıp bana şebeklik yaptı geldi yattı yanıma bende küçük çocuk seviyo gibi yaptım. Erkekler her ne kadar ilgi görmekten sanki bıkıyo gibi görünselerde aslında onlarda bu durumdan hoşlanıyolar.
Amaaan kendini geri çekmek için uğraşma yapamazsın huy gibi yerleşiyı artık çünkü. Bunu oyuna çevirmek daha mantıklı. Bilgisayarda uğraşıyosa işi önemli değilse git onu tahrik edici hareketler yap,ensesini öp hatta bi dil at :) kulağına tahrik edici şeyler söyle. Delirir valla sonra o sana sırnaşır. Erkekleri kendine çekmek çok kolay. Hele ki çocuk ruhlularsa direk oyuna vur. Sen sanki erkekmişsin gibi şaf at,poposunu falan taciz et. Bi süre sonra ilgisi sana kayacak zaten. İlgilendiği şeyle sende ilgilen sorular sor,yorumlarda bulun. Ortak bir muhabbet kurun. Masadaysa sandalyesini geri çekmesini söyleyin kucağına oturun.