iradesizim esime karsi fazla mıcmıcim ve o bekletilerimi karsilamiyor

Yapim boyle benim cok uclarda yasarim tum duygulari
Abarti gelir disardan halim belki ama karakterim bu
Mesala kimine gereginden fazla soguk kiminede (sadece esime)asiri yapisigim
Yani yillardir bu boyle odak noktamdan onu cikarip baska seylerden de keyf alamiyorum hani sigara bagimliligi gibi
Boyle aramamak icin nebiliyim surekli el kol temas etmemek icin surekli benle ilgilensin diye gozun bakmamak icin resmen savasiyorum kendimle ama yok iradesizim
Kendime oyle uyuz oluyorum ki

Esime gelince o benim bu halime oyle alismiski 10 senedir hayatimda..ona normal geliyo hani yadirgamiyo yada bana yansitmiyor ama tepkisiz..yani aksam eve gelince ben pesinde dolabiyorum surekli minciklama sarilma opme pesindeyim (cinsel anlamda demiyorum) o ise bazen karsilik veriyo cogu zaman baska biseyle ilgileniyo
Cok hayal kirikligina ugruyorum aksama kadar gelse diye yolunu gozluyorum tum yirgunlugum evin telasesi cocuklar derken tek hayalim aksam 2 saat oturmak ne biliyim hep cok sakin sessiz ya bilgisayarda arabalarla kafayi bozmus ya bos bos tv bakiyo
Cok bunaldim bugun ine hergunku gibi yapimak yok mesafeli ol biraz kendi gelsin sana adim atsin diye telkin ettim kendimi
1 bunalmasindan cok korkuyorum
2 beni sevdigini surekli belirtsede ikna olamiyorum
3 onu bu agir halleri ilk andan beri ayni yani o degismedi ama ben bayildim artik
Sanki kendim yazmışım gibi geldi. Çok fazla sevgi var sanırım biz de ya da bağlılık değil de kocaya bağımlı tarzdan kadınlarız sanırım :) ben ona ilgi gösterirken hatta mıncıklarken karşılık verdiğinde ondan iyisi olmuyo ama telefonuna televizyona yönelip karşılık vermeyince deliriyorum tabi bu durumda bazen haklıyım bazen haksızım. Ev hanımı olduğum için çocukta yok henüz ben de işten gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum çocuk gibi seviniyorum gelsinde Gülelim eğlenelim muhabbet edelim ama işte aslında onlarda haklı iş hayatında neler yapiyolar ne kadar stres yaşıyorlar bilmiyoruz eve geline dinlenmek istiyorlar biz de tepelerindeyiz bazen erkekler gerçekten haklı olabiliyor ya kabul edemesekte :)

Bende öyleyim, otururken illa bi yanım ona dokunacak. Yatarken dahi sırtımı dönüp yatmak istesem de ayağımı mutlala ayağına uzatır dolarım,onu bunaltıyorum diye düşünür,hep ben sana sırnaşıyorum azıcıkta sen sırnaş derdim. Çok yoruluyorum aşkım hiç halim kalmıyo derdi. Arkadaş sırtında taş taşı demiyorum,bak ben yatıyorum gel yanıma yat derdim. Yanıma yatarsa üzerine kolumu bacağımı atar,kalp sesini dinlerdim. Onunda ilgisini çekecek ortak noktalarımızdan,geçmişten konu açardım. Bu seferde o susmazdı. Yanağına dudağıkı yapıştırır hava üfler komik sesler çıkarırım,dudağını emip bırakırım,yüzünü avcumun içine alır Allah seni başımızdan eksik etmesin derdim,hakkını helal et nasıl öderim derdim,o da dayanamaz söylerdi bişeyler. Yani gurur yapıpta kendimi geri çekiyim düşüncesini istesemde yapamazdım. Aslında zaten saçma o kocan senin ne kendini geri çekmesi. Aslında 7 aylık bir bebeğim var,nasıl yoruluyosam kocama eski ilgimi göstermemişim,hiç farkında değilim bana sen bana eskisi kadar ilgi göstermiyosun, önceden gelir üstüme yatardın,öperdin dedi. Önce bir kahkaha attım,hoşuma gitti. Oy kurban olurum sen benden ilgi mi bekliyon valla yorgunluktan aklıma gelmiyo aşkım farkında değilim,sen gel benim yanıma ne farkeder dedim. Çocuk gibi alt dudağını sallandırıp bana şebeklik yaptı geldi yattı yanıma bende küçük çocuk seviyo gibi yaptım. Erkekler her ne kadar ilgi görmekten sanki bıkıyo gibi görünselerde aslında onlarda bu durumdan hoşlanıyolar.
Amaaan kendini geri çekmek için uğraşma yapamazsın huy gibi yerleşiyı artık çünkü. Bunu oyuna çevirmek daha mantıklı. Bilgisayarda uğraşıyosa işi önemli değilse git onu tahrik edici hareketler yap,ensesini öp hatta bi dil at :) kulağına tahrik edici şeyler söyle. Delirir valla sonra o sana sırnaşır. Erkekleri kendine çekmek çok kolay. Hele ki çocuk ruhlularsa direk oyuna vur. Sen sanki erkekmişsin gibi şaf at,poposunu falan taciz et. Bi süre sonra ilgisi sana kayacak zaten. İlgilendiği şeyle sende ilgilen sorular sor,yorumlarda bulun. Ortak bir muhabbet kurun. Masadaysa sandalyesini geri çekmesini söyleyin kucağına oturun.

:kusmuk:

IMG_0872.webp

Tam olarak buyum. Aynen devam tatlım adamı ilgiye doyur ki dışarda aranmasın:21: ayrıca hiç rahatsız olacağını da düşünmüyorum bıraksanız boşluğa düşer. Ben dün gece niye yarım saat tv'ye baktı diye geçtim tv önüne birazda beni izle diye sonuç tv kapandı öpücük masajı:oops:

Sanki beni anlattiniz ya bende ayniyim . Sürekli onun peşinde dolaniyorum . Ben sigara icmem ama onu içerken bile rahat birakmiyorum hep pesinden gidiyorum

Bende öyleyim, otururken illa bi yanım ona dokunacak. Yatarken dahi sırtımı dönüp yatmak istesem de ayağımı mutlala ayağına uzatır dolarım,onu bunaltıyorum diye düşünür,hep ben sana sırnaşıyorum azıcıkta sen sırnaş derdim. Çok yoruluyorum aşkım hiç halim kalmıyo derdi. Arkadaş sırtında taş taşı demiyorum,bak ben yatıyorum gel yanıma yat derdim. Yanıma yatarsa üzerine kolumu bacağımı atar,kalp sesini dinlerdim. Onunda ilgisini çekecek ortak noktalarımızdan,geçmişten konu açardım. Bu seferde o susmazdı. Yanağına dudağıkı yapıştırır hava üfler komik sesler çıkarırım,dudağını emip bırakırım,yüzünü avcumun içine alır Allah seni başımızdan eksik etmesin derdim,hakkını helal et nasıl öderim derdim,o da dayanamaz söylerdi bişeyler. Yani gurur yapıpta kendimi geri çekiyim düşüncesini istesemde yapamazdım. Aslında zaten saçma o kocan senin ne kendini geri çekmesi. Aslında 7 aylık bir bebeğim var,nasıl yoruluyosam kocama eski ilgimi göstermemişim,hiç farkında değilim bana sen bana eskisi kadar ilgi göstermiyosun, önceden gelir üstüme yatardın,öperdin dedi. Önce bir kahkaha attım,hoşuma gitti. Oy kurban olurum sen benden ilgi mi bekliyon valla yorgunluktan aklıma gelmiyo aşkım farkında değilim,sen gel benim yanıma ne farkeder dedim. Çocuk gibi alt dudağını sallandırıp bana şebeklik yaptı geldi yattı yanıma bende küçük çocuk seviyo gibi yaptım. Erkekler her ne kadar ilgi görmekten sanki bıkıyo gibi görünselerde aslında onlarda bu durumdan hoşlanıyolar.
Amaaan kendini geri çekmek için uğraşma yapamazsın huy gibi yerleşiyı artık çünkü. Bunu oyuna çevirmek daha mantıklı. Bilgisayarda uğraşıyosa işi önemli değilse git onu tahrik edici hareketler yap,ensesini öp hatta bi dil at :) kulağına tahrik edici şeyler söyle. Delirir valla sonra o sana sırnaşır. Erkekleri kendine çekmek çok kolay. Hele ki çocuk ruhlularsa direk oyuna vur. Sen sanki erkekmişsin gibi şaf at,poposunu falan taciz et. Bi süre sonra ilgisi sana kayacak zaten. İlgilendiği şeyle sende ilgilen sorular sor,yorumlarda bulun. Ortak bir muhabbet kurun. Masadaysa sandalyesini geri çekmesini söyleyin kucağına oturun.
Allah kurtarsin kardeş bu ne boyle

Back
X