Merhaba,
Ahh o irade sorunu bende de var. Diyete karar veriyorum, bazen akşamına bazen de 1-2 gün sonra irademi kaybedip en sağlıksız şeylerden yiyorum.
Şimdi bir daha başladım, umarım bu sefer koruyabilirim iradeyi. Burada olmak biraz daha kolaylaştırıyor, başkalarını gördükçe, paylaştıkça insan daha dikkat etmeye çalışıyor.
Umarım birlikte kurtuluruz bu kilolardan.
Öncelikle verilecek kilonuz fazla değil 10 kilo.Bende sizin gibi iradesiz ve spor konusunda başarısız bir insandim ve vermem gereken kilo 25 idi su an 14 kilom gitmiş vaziyette.Su ana kadar denemedigim diyet yok gibi. Ben en çok Dukan'i sevdim ve en çok kiloyu onunla verdim.Eger gerçekten bu sefer kararliysaniz diyeti iyice araştırın size uygun gelirse mutlaka kitabi alin okuyun ve inanin bana internetteki tariflerle çeşitlendirdiginiz taktirde 3 ay içersinde bu 10 kilodan kurtulursunuz.Eger buna karar verirseniz nacizane önerimi unutmayiniz,mutlaka internetteki kek,tatli,ekmek tariflerini yapip yemeklerinizi de çeşitlendirerek kendinizi diyet psikolojisinden arindirirsiniz.Elbette belirli bir süre bu da sıkar ama 10 kilo için en ideal diyet budur bence,tabii tüm evrelere uyunca.Yoksa kiloyu geri almak kaçınılmaz.
aslında bi 3-4 gün kendimizi sıkıp yemesekk olacak inanıyorum ama baaşramıyorumm..
şimdide önumuz ramazan,tüm gün bişey yemeyip iftarda yüklencez :26: birbirimize destek olalım arkadaşım verelim şu kiloları
Benim sağlık sorunlarım olduğu için maalesef oruç tutamıyorum, ilaç kullanıyorum. Ama dediğiniz gibi bir kaç gün kendimizi sıksak olacak gibi.
hmm,çok geçmiş olsun o zaman sana
mesela bu sabah yine 10da işe geldim bi tabak corn flakes yedim, yemekci ablamız patates salatası,köfte ve çorba yapmış, yeyip yememe konusunda kararsızımaslında şuan kendime sordugumda aç değilim,ama canım istiyor. yiyebilirim yani hepsindende,
akşamda 200 kadar ip atladım, 50 kadar yarım mekik çektim.her akşam böyle devam etsem etkisi olurmu acaba
Köfte ve çorba güzel, ama patates fena. Patates yerine şişirmesi için 2 tabak çorba bile daha iyi olur bence. Bence yapabilirsin. Akşam yatağa yattığında ne kadar iyi hissedeceğin ve kendinle duyacağın gururu aklından çıkarma =)
ayy valla iyi gaz veriyosun seenevet evet sevdim bu fikri her akşam yatarken bugün naptım ne yedim vs diye düşünüüp kendimi mutlu edeceğim
sen bişeyler yapıyomusun peki extra :44:
Ben kalori sayarak diyet yapmaya çalışıyorum. Böylece diyet psikolojisinden kurtulmuş oluyorum, çünkü kaloriye dikkat edince istediğini yiyebiliyorsun. Tabii karbonhidrat, yağ ve proteini de dengeli almak lazım. Bunun dışında yeni yeni spora başlıyorum, yürümekle başlıyorum, birde eliptik bisiklet aldım. Henüz tam olarak ona başlayamadım.
Bu arada köfte ve çorba ekmeksiz olmalı unutma =)
peki bana yardımcı olurmusunuz ? neler yaptınız nasıl gitti 14 kilo,sporla destekledinizmi yoksa sadece o diyete uyarakmı verdiniz ? su tüketiminiz nasıldı vsvs
Ben dukan ile 6 kilo verdim geri kalanı normal bir diyet ve sporla.Spordan nefret eden biri olarak spor salonuna yazildim ve haftada 3-4 gün gittim,daha cok grup derslerine çünkü orada motivasyon daha yüksek ve daha eğlenceli. Benim önerim şu ilk olarak spora başlayınca eğer sevmiyorsaniz birakiyorsunuz.Bence ilk önce Dukan yapip duraklama sürecine girene kadar devam edin,daha sonra ise düşük karbonhidratli ( günde 1-2 porsiyon meyve ve sadece kahvaltida iki dilim cavdar ekmeği şeklinde vb.) bir diyet ve maalesef bol spor ile destekleyin.Bunu önermemin sebebi dukanda kilo kaybi ilk once hizli oluyor dolayısıyla motive oluyorsunuz. Duraklama dönemine girince de meyveyi vb. ne kadar ozlediginizi fark ediyorsunuz.Bu şekilde hem vücut meyveden vb. eksik kalmamis oluyor hemde tam alisip duraklamisken tekrar canlaniyor ve kilo vermeye başlıyor. Su olayi ise dukanda 2-2.5 lt içtim ama daha sonra biraktim.Simdi yine iciyorum ve kesinlikle cok faydasini görüyorum.
İlk bir hafta sıkın disinizi kilolar gittikten sonra zaten kolaylasacakzaten su içmeden kilo verilmiyomuş neredeyse..bende bugun başladım bakalım,sabahtan beri halen bozmadım programımı
şimdi tamda onu düşünüyodum acaba bi dilim kızarmış ekmek yesemmi diyepeki o halde yemeyeyimm..
bende kondisyon bisikleti aldım ama yapamıyorum, o kadar istikrarsızımki ooff
öyle yapıcam artık çok sağolun yorumlar içinUfak ufak başlasanız? Öyle bisiklete binince yarım saat yapmam gerekir gibi değil de, bugün 5 dakika yapsam yarın 7 ye çıkarırım gibisinden. Bende eliptike 5 dakika ile başladım. Birde imkan varsa televizyonun veya bilgisayarın önüne koyarsanız birşeyler izlerken daha kolay oluyor.
öyle yapıcam artık çok sağolun yorumlar için
öyle yapıcam artık çok sağolun yorumlar için
Nasıl geçti dününüz? Bozmadınız umarım?
Dünüm akşama kadar güzeldi, akşam 5 gibi bikaç tane cips yedim, eve gidip spor yaparım diyodum ama aniden bi halsizlik hissi ve ardından boğaz ağrısı başladı,eve gider gitmez biraz çorba içip yattım..sabah kalktım boğazımdan su bile geçmiyohalen bişey yiyemedim nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?