Evet ya artık oradan Müge Anlı'ya başvururumTabi öyle canım, türkmen arkadaşım küçük bir türkmen şehrinde yaşıyor. Yani tüm şehir türkmen. Fakat kaç kez anlattı babasının gelip karakoldan aldığını
Sizi alacak kimse de yok Oralarda amanınnnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya artık oradan Müge Anlı'ya başvururumTabi öyle canım, türkmen arkadaşım küçük bir türkmen şehrinde yaşıyor. Yani tüm şehir türkmen. Fakat kaç kez anlattı babasının gelip karakoldan aldığını
Sizi alacak kimse de yok Oralarda amanınnnn![]()
Pasaportunuz da değişecek. Ondan da mı haberiniz yok.Hanımefendi ben İran'da evlenip İran'da kalmayacağım nikahı orada kıyıp geri Türkiye döneceğiz . Yani kalıcı değilim orada. Sadece nikah kıyılacak orada. Ben Türk vatandaşıyım dememdeki sorun nedir? Ilk İranlı erkekle Evlenecek olan Türk kadını da ben değilim. Düzgün yorum yapacaksınız yapın. Kimse sizi zorlamıyor.
keske tek şal pantalon sorun olsaKız bitek şal değil pantolon dahi giyemiyorsun ki üstüne tunik vs olmak zorunda. Yoksa alıp karakola götürüyor ahlak polisleri
Arabada tek bile olsan şalı vs çıkaramıyorsun. Radardan ceza geliyor.
İran kurallarımızla yaşa yada gelme diyor yani turist olmanızın bi anlamı yok.
Sizi bizi dinleyin gitmeyin burda yapın![]()
Bu konu hakkında hiçbir yorum yapmadım hanımefendi. Bazı şeylerden haberdarımPasaportunuz da değişecek. Ondan da mı haberiniz yok.
Canım bide bilmiyorsun sanırım ama, iranlı bir erkekle evlendiğin zaman otomatik olarak iran vatandaşı sayılıyorsun. Mesela sen iranlı olsaydın evlendiğin erkek vatandaş olmuyor ama kadınlarda durum bu malesef.Evet ya artık oradan Müge Anlı'ya başvururum![]()
Avukata sor kiz . Artık insanlardan hersey bekleniyor malesef. İlerde sıkılıp, pismanlik yaşama şimdiden akıllıca hareket et. Sevgiline söyleme ama bi avukatlar detaylıca bilgi al. Gerekiyorsa evlilik sözleşmesi vs yap.Asker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağım
Şia alevi gibi. Safilikle alakası yokŞafi değil şia şafilik bizim doğuda var onlar da sunni mezhebinde iranın çoğunluğu şia şafi kısmı iran kürtleri
Abine vekalet verirsen dini nikaha gelmesi lazım diye biliyorumAnladım abim var ama uzaktan onay verebilir mi İran'a gelmeden
İranlı biriyle hem de iranda evlenince iran vatandaşı olacaksınız amaHanımefendi ben İran'da evlenip İran'da kalmayacağım nikahı orada kıyıp geri Türkiye döneceğiz . Yani kalıcı değilim orada. Sadece nikah kıyılacak orada. Ben Türk vatandaşıyım dememdeki sorun nedir? Ilk İranlı erkekle Evlenecek olan Türk kadını da ben değilim. Düzgün yorum yapacaksınız yapın. Kimse sizi zorlamıyor.
Çok mantıklı Teşekkür ederim bilgi içinAvukata sor kiz . Artık insanlardan hersey bekleniyor malesef. İlerde sıkılıp, pismanlik yaşama şimdiden akıllıca hareket et. Sevgiline söyleme ama bi avukatlar detaylıca bilgi al. Gerekiyorsa evlilik sözleşmesi vs yap.
Çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldunuz araştıracağım hepsini tek tek Avukata falan danışacağımCanım bide bilmiyorsun sanırım ama, iranlı bir erkekle evlendiğin zaman otomatik olarak iran vatandaşı sayılıyorsun. Mesela sen iranlı olsaydın evlendiğin erkek vatandaş olmuyor ama kadınlarda durum bu malesef.
O yüzden bazı arkadaşlar evliliği tanıtma orda demiş.
Bunu da araştıracağım detaylı bir şekilde teşekkür ederimAbine vekalet verirsen dini nikaha gelmesi lazım diye biliyorum![]()
Sadece o boşanmak isterse boşanabilirsin. Herşeyinle ona tabii olacağın bir şeriat ülkesine gideceksin. İzin vermezse yurtdışına bile çıkamazsın, geri gelemezsin. Yaşadım orda biliyorum.Asker olduğu için orada evlenirsem 3 ay askerliği düşecek. Evlenme şartlarını bilmiyorum ki boşanmayı hiç bilmiyorum. Allah korusun olmaz inşallah öyle birşey ama onu da araştıracağım
Ama ben nikah kıyıp geleceğim geri Türkiye'de yaşayacağıZSadece o boşanmak isterse boşanabilirsin. Herşeyinle ona tabii olacağın bir şeriat ülkesine gideceksin. İzin vermezse yurtdışına bile çıkamazsın, geri gelemezsin. Yaşadım orda biliyorum.
Şafi Diye ben demedim zatenŞia alevi gibi. Safilikle alakası yok