Merhaba hanimlar Iran kulturune yabanciyim ve Turkiye ye turist olarak gelen biriyle tanistim sonrasinda instagramdan konusmalaeimiz devam etti.sevgili oomak istiyor hatta Turkiye de yasamak ama benimle yasayacakmisbana turkiye ye yerleamek icin bu kadar diretoyor gibi gelitor ama bu sorun degil.muzikle ilgileniyor ve ben de ilgileniyorum.aranjor ulkesinde.klipleri de var.pek bi seye benzetemedim ama ona soylemedim elbette gelip benimle yasamasinda bencr bir sorun yok.lakin ileride basima bela alir miyim git deyince gider mi?burada yasayabilmesi icin evlilik bagi sart mi?nasil oturma izni alabilir?
Iranli biriyle nasil olir tahranli bu arada.ben de glderim kalirim o da gelsin yasasin bi sure sorun yok farkli kultur bana degisik geliyor.basima bela olur mu biraz takilip gider mi yoksa?uzun sureli bir sey dusunmuyorum ben
Adamla evlenmeyi dusunmuyorumO gelir de Turkiyede yasarsa tamam da
Siz İranda nasil yasarsiniz? En basiti tesettur konusunda sorun yasar misiniz? O ulkenin tesetturle ilgili kurallarini okuyun once sonra karar verin derim. Adam Turkiyede yasarim dese bile yarin hadi İrana gidiyoruz yerlesmeye demeyecegi ne malum?
Ben iran da yasamayacagim gezmeye belki bi kac gunTürkiye'de değil ama İran'da dörde kadar serbest olduğunu bazı görüşlere göre muta nikahını serbest kabul ettiklerini biliyorsundur umarım. Yani bunlar da sorun değilse yerleşmek için direttiği önemli değilmiş zaten olur yani derim.
Ben evlenmeyi planlamiyorum.evlenmeden buraya yerlesemez miSize ''Türkiye'ye yerleşmek için bu kadar diretiyor gibi geliyor'' ama ''bu sorun değil'' mi ? Bundan daha büyük sorun mu var anlamadım,bildiğiniz evliliği kullanacak o zaman burada yaşamak için ?
Peki adamin İranda 4 karisi varsa nolacak? Haberiniz bile olmaz farkinda misiniz?Adamla evlenmeyi dusunmuyorum
İran'da yaşama değil yazdığınızdan ben ve diğerleri hani ciddi düşünebilir miyim şeklinde sordunuz anladık. O yüzden dedim kültürler farklı takılmalık tarzında ileriye dönük değilse tanışabilirsin yani bir sıkıntı olmaz benceBen iran da yasamayacagim gezmeye belki bi kac gun
Evlenmek için değil eğlenmek için istiyor DarkO gelir de Turkiyede yasarsa tamam da
Siz İranda nasil yasarsiniz? En basiti tesettur konusunda sorun yasar misiniz? O ulkenin tesetturle ilgili kurallarini okuyun once sonra karar verin derim. Adam Turkiyede yasarim dese bile yarin hadi İrana gidiyoruz yerlesmeye demeyecegi ne malum?
Niye yerlessin ki? Siz evlenin veya evlenmeyin o onemli degil. Adamin orada bir ailesi olabilir. Evli barkli adamin buraya yerlesmesini istiyor olabilirsiniz bilmeden. Bu vebalin altina girilir mi sizce?Ben evlenmeyi planlamiyorum.evlenmeden buraya yerlesemez mi
Aynen hemen guvenmiyorum zaten.farkli bir ulke bir de.ben de bana bayildi ondan geliyor diye dusunmuyorum bana degisik geldi.belki evlilik de olur bilemem ama derdim bu degilSiz uzun sureli dusunmuyormussunuz o da zaten size bayildigi icin yerlesmek istemiyordur emin olun. Kaldi ki nereli oldugu degil kim oldugu onemlidir. Insanlara bu kadar kolay guvenmeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?