Iranli biriyle birliktelik

Adam Rus olsa ABD'li olsa Kenan Doğulu gibi "geeel gelinim gönlüme gel" derdim ama İslam coğrafyasından çıkıp böyle teklifle gelen insanın samimiyetine inanmam
Çünkü bu şey ona göre doğal degil. Onun kültüründe yok. Bu nedenle dediği biraz şey gibi geldi bana, türk erkekler kendi ülkesinde sevgilisine "onu giyme çok kisa, nasıl erkeğin olduğu yere içmeye gidersin" der de Amerika'ya Avrupa'ya Rusya'ya gidince fırsat bu fırsat deyip gecelere akarlar fırsat bulabildiği her kadinla yatmaya çalışırlar sonra da ülkeye geri dönüp oradaki kadınların ne ahlaksız olduğunu kınarlar ya.
Neden?
Çünkü Ortadoğu kafasu
Seninki de onlardandir diye düşünürüm açıkçası.
Bu arada Rus, ABD'li ve Arap sevgililerim olmuştu :) yorumumu ciddiye al sen

Sonra “aaa kafa gitti”

Yani ne diyeyim bilemedim..
Tovbe estagfurullah
Yani insan az arastirir nerelidir bu herif nabar nasil yasar diye bir merak eder.

Adam sevismelik ulke degistiriyor,kendi ulkesinde 4 hanimi vardir kesin. Yoksa niye gelsin İranda kadin mi yok

Benim de abd li oldu.iran dogumlu bir arkadasim da vardi.kulturel olarak cok donanimliydi.ama iran da yasamamisti pek

Size ''Türkiye'ye yerleşmek için bu kadar diretiyor gibi geliyor'' ama ''bu sorun değil'' mi ? Bundan daha büyük sorun mu var anlamadım,bildiğiniz evliliği kullanacak o zaman burada yaşamak için ?
Evlenmeyi dusunuyor degilim

Turkiye ye yerlesirse benimle yasayacakmis.aynen bana da ole geldi.gelio gidecekmis ben taniyana kadar.otelde kalacakmis.
Nasıl cesaret edebiliyorsunuz buna? Tanıma süreci ne kadar sürecek? Belki bir hafta otelde kalıp hadi tanıştık evine yerleşeyim diye kapat atmaya çalışacak evli mi hırlı mı hırsız mı ne olduğunu bilmediğiniz biri. Erkek mi kalmadı etrafta nedir?
Benim yaz aşkım ingiltereye gel benimle yaşa dediğinde atlayıp gitmedim tanıştığımız süreci yeterli görmediğim için. Ben mi fazla temkinliyim siz mi yürek yediniz?

Ben hemen eve almayi dusunmem zaten.hatta belki eve de almam.baksin once basinin caresine

Arsstirmadim gercekten.bi kac gun gezilipdonulmez m yolda sevgili gibi gezmek sart degil
Hayir gezilmez. Sorun cikabilir
Ulkede internet bile calismiyor,sosyal medya yasak, ailenize bile ulasamama durumunuz var. Bazi bolgeler gercekten tehlikeli, yalniz bir kadin olarak seyahat etmeniz sorun olabilir. Flortunuzle birlikte gezmek zaten cok utopik İran icin. Ulkenin kosullarini arastirip oyle sevgili edinin derim.

Müzisyen olduğunu yazmışsınız. Muhtemelen rejim muhalifidir. Ülkesinde istediği gibi bir hayat yaşayamıyordur bu sebeple yurtdışında yaşamak istiyordur.

İran nüfusunun yaklaşık yarısı Türk. Eğer sizinle Türkçe iletişim kuruyorsa İran Azerisidir diye tahmin ediyorum.

Eğer yukarıdaki tahminlerim doğruysa vatandaşlık ve oturum için evlenmek isteyecektir. Vizesiz Türkiye'ye gelebiyorlar ancak 3 ayda bir giriş çıkış yapmaları gerekiyor.
Bir şekilde Türkiye'ye yerleşmek isteyen İranlı çok. Dikkatli olun derim.

Sosyal medya kullanabiliyorlar

Varda hepsi tek tip sıkılmıştır
Valla dogru diyorsun
Ben her seyden once korkarim yav adam İranliyim deyince. İrkciliktan degil,yanlis anlasilmasin,tamamen ulke rejimi ve kurallarindan korkarim. Kizim olmadan asla diye bir gercek var. Ki o kitaptaki kadin gayet resmi nikahli bir kadindi neler cekti. O onlari cekerken ben sevgili bulsam recmederler ayol. Canima kastim yok allaha sukur der vazgecerim

Turkce bilmiyor ingilizce konusuyoruz

Benim de abd li oldu.iran dogumlu bir arkadasim da vardi.kulturel olarak cok donanimliydi.ama iran da yasamamisti pek
Kültürel olarak İran nasıl bir yer biliyor musun?
Kuzey ülkelerinden bir arkadaşımın onrada kız arkadaşı var. Yıllardır her sene iki defa benim arkadaşım gider,iki defa da kız onun ülkesine gider. Çocuğun pasaportunda bir sürü İran vizesi var ve bu sene biletleri alınmış olmasına rağmen ona vize vermediler. Yüksek ihtimalle kiz arkadaşı yüzünden.
Böyle bir ülke. Yani yine gidersin ama sen oraya gidince o çocukta kalamazsin. Birlikte otelde falan da kalamazsiniz. Turist de olsan edebini toplaman ve başını kapatman lazım.
Benim de İranlı çok arkadaşım var. Hepsi de dünya iyisi. Ama şöyle bir genelleme yaparsam erkekleri ataerkil ve rejim aşigi. Sonuçta pipileri sayesinde üstün yetiştirilmişler. Hem devlet politikası gereği hem inandığı şeriat gereği hem aile yapısı gereği... Böyle insanların ataerkil düşünce yapısını değiştirmek zor olur.
Bence o kadar rahat rahat teklifte bulunmasinin tek amacı kendi ülkesinde asla yaşayamayacağı şeyi yaşamak istemesi. Bkz: Ukrayna'ya gidince g.tü başı dağıtan Türkler...
Ben olsam tanımadan etmeden uzun süreli evime almazdim. Ha yine gelir 4 günlüğüne falan, odamı açardim ama bana güvenip de gelmesin yani

Yani ben cidden anlamiyorum ya, Fas ki en otantik gezi yerlerinden biri kizlarin basina neler geldi kaldi ki bu iran.. sirt cantasiyla tracking yapilacak yer degil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…