Iranli biriyle birliktelik

Ya hemen eve almam zaten otelde kalsin bir sure ya da ev tutalim bilmiyorum

Yani ben cidden anlamiyorum ya, Fas ki en otantik gezi yerlerinden biri kizlarin basina neler geldi kaldi ki bu iran.. sirt cantasiyla tracking yapilacak yer degil ki..
Her yerden olsun da
Bazi yerler gercekten guvenli degil. İran da bunlardan biri. Bir defa ulke kurallari cok farkli. 4 kadin gercegi var,onlar icin normal. Benim icin normal degilken nasil flort edinecez ya mantiksiz.

Belki bilmeden 4 kadinin,onca colugun cocugun hakkina giriyorum,nasil altindan kalkilir bu vebalin?

Adam hırlı mı hırsız mı kadın tüccarı mı ışidci mi nedir bilinmez bence konuşmayı da kesin çok istiyorsa Türkiyeye gelmeyi gitsin başvursun gerekli resmi kurumlara minareyi çalan kılıfını hazırlar derler ev mi yokta sende kalacak? Etme eyleme bacım heyecan ararken ayvayı yeme

Ya arabasi evi vs gayy lux yani fakir biri degil.youtube a yazinca klipleri cikiyor ya da aranjorlugunu yaptigi sanatcilar.ipsiz sapsiz biri degil.oyle gorunuyo4 tv programlarinda goruntuleri var

Evlenmeyi planlamiyorum onunla yani ne olur tabi bilemem ama evlilik degil yani.basima bela olur mu diye fikir almak istedim sadece
Başınıza bela olur mu?
Cevabı net olmayan bir soru. Çünkü entelektüel gelişmişlik düzeyi yüksek bir kesim de var açıkçası. Ki çoğunlukla hayatlarına başka ülkede devam etmek istiyorlar.
Öte yandan rahat yaşam kaygısıyla başka ülkelerde yaşamak isteyen bir kesim var. Bunlarda toplumsal kabuller, Ortadoğulu bakış açısı bir şekilde günyüzüne çıkıyor.
Dikkatli olun.

Ya arabasi evi vs gayy lux yani fakir biri degil.youtube a yazinca klipleri cikiyor ya da aranjorlugunu yaptigi sanatcilar.ipsiz sapsiz biri degil.oyle gorunuyo4 tv programlarinda goruntuleri var
Bizim ünlüler de ne haltlar yiyorlar görüyoruz güvenmeeee

Aynen bi kac dil bilen heykektras,muzisyen,bilgisayar muhendisiligi bitirmis.ekonomik seviyesi de iyi gorunuyor bilemem tabi aldatmaca mi ama goruntulu ariyorum bazen aciyir evde ya da arabada gayet lux bir yasami var.fransiz yazarlari vs seviyor.bana cok hitap ediyor kulturel olarak ortak noktamiz cok.ben turkiye de bole bi adam bulamadim

Dort kadinin hakkina girmek komik geldi kusura bakmayin da onlar girmis zaten birbirlerinin hakkina

Türkçe konuşmadığınız için olabilir.
Yapmayın lütfen,birkaç kelimeyi doğru yazın en azından arka arkaya ya,o kadar zor olmasa gerek.

Medeni durumunu sordum tabi ki bosanmis ve cocugu yok.dort kadinin hakkina giriyorsun diyenlere guluyorum.komik geliyor afedersiniz de

Dort kadinin hakkina girmek komik geldi kusura bakmayin da onlar girmis zaten birbirlerinin hakkina
Onlar girdiyse o onlarin problemi. Kaldi ki orada normal.
Siz de yanlis yapanlarla beraber yanlisa ortak mi olmak istiyorsunuz?
Bizim ulkemizde 4 sevgilisi olan birinin 5.sevgilisi olur musunuz mesela?

Onlar girdiyse o onlarin problemi. Kaldi ki orada normal.
Siz de yanlis yapanlarla beraber yanlisa ortak mi olmak istiyorsunuz?
Bizim ulkemizde 4 sevgilisi olan birinin 5.sevgilisi olur musunuz mesela?
Saka mi bu anlamiyorum haninefendi bosanmis dort esi falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…