• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrenbe Prof. Dr. Ümit inceboz

Merhaba arkadaşlar bende ümit hanımın hastasıyım 2018 de başkayan tedavimizde 2019 mart ayında transferimiz yapıldı 3. Gün çift embrşyo ve akabinde intralipid serum tedavisi ile ikizlerimi sağ salim kucağıma aldım şu an 16 aylık oldu kuzularım🥰 doğumumu da ümit hanım yaptırdı ben yaklaşımından ve tedavisinden çok memnun kaldım donmuş embrşyolarım var birgün tekrar bebek düşünürsem çalacağım kapıyı çok iyi biliyorum inşallah herkesin tek seferde tedavisi olumlu olur bu yollardan geçmek çok ama çok zor

Sizde sorun neydi peki

Uzun süre kullanmissin. Benim amh düşük 0.29 . Sağda 5 yumurta gördü sol yumurtalugi göremedi. Yarın kontrolum var 4 gün iğne kullanmış oldum şimdilik. Senin de insallah yumurtaların kalitrli çıkar kalitrli embriyolarin olur. Kalite çok önemli 20 ymurtasi toplanıp 2 tane embriyosu kalanda da cok
Merhaba, hamile olduğunuzu görüyorum ne güzel :anneadayı: Ümit hanımın hastası mısınız? Benim de amh düşük 0.78. Çift taraflı çikolata kistim var. Sizin de var mıydı?

Merhaba, hamile olduğunuzu görüyorum ne güzel :anneadayı: Ümit hanımın hastası mısınız? Benim de amh düşük 0.78. Çift taraflı çikolata kistim var. Sizin de var mıydı?

Benim çikolata kistim yok . Sadece amh düşüktü benim 0.29. 6 yumurtam topladı sağ tarafımdan sadece 6 si da dollendi. 4 tanesi donduruldu 2 tanesi transfer edildi. Şükür sonucum pozitif. Ümit hanım gerçekten işinin hakkını veren bir doktor . Eğer gitme imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim

Benim çikolata kistim yok . Sadece amh düşüktü benim 0.29. 6 yumurtam topladı sağ tarafımdan sadece 6 si da dollendi. 4 tanesi donduruldu 2 tanesi transfer edildi. Şükür sonucum pozitif. Ümit hanım gerçekten işinin hakkını veren bir doktor . Eğer gitme imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederi
Maddi olarak çok zorlamayacaksa düşünüyoruz. Sizin ne kadar tuttu ücret?

Şöyle soyliyim ben eylülde başladım tedaviye 4 ay vitamin kullandık esimde bende. Esimde de sperm sayısı azdı. Aşağı yukarı eğer yolunuzda uzaksa git gel 20 bini gözden çıkarmanız lazım
Anladım, teşekkür ediyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :emir_bebek:ikiz olup olmadığı belli mi?

Back
X