İrenbe Prof. Dr. Ümit inceboz

merhaba ümit hanımdan memnunmusunuz bende gitmye düşünüorum
Evet cok memnunum hemen baslamadi 5 ay önce gittik pat diye baslamadi tahlillerimize göre tedavi uyguladi rahim flimi sonrasi histeroskopi polip alindi ve 4 aydir biesteron teaitro prowomen kullaniyorum cok sükür 5 ci ayimizdayiz tedaviye ignelere basladik ins olumlu gecer dua edin ümit hanim ayrica cok tatli bir bayan cok basarili ve ilgili tavsiye ediyorum

inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın canım ...bendede çikolata kisti var şuan yumurta takibi yaptırıyorum vitaminlerimi kullanıyorum ama olmazsa beklemek istemişyorum ve tüpe başlamak istiyorum ali öner erdoğdu ve ümit hanımı çok öneriyolar bende araştırm ayapıyorum

İnş senin içinde hayırlısı olur ve bir an evvel sağlıklı gebeliğimiz olur Ümit hanımıda araştır istersen

İnş senin içinde hayırlısı olur ve bir an evvel sağlıklı gebeliğimiz olur Ümit hanımıda araştır istersen
araştırıcam cnm çok duydum bu topikte ismini ağırlık ondan yana birde bende çikolata kisti var onun alanıymış zaten inşallah vesile olur birde ali öner erdoğdu var ikisi arasında kaldım

Bende beş ay kullmdim pazartesi iğnelerle başladım. Sizin yumurtalariniztoplandı mi

araştırıcam cnm çok duydum bu topikte ismini ağırlık ondan yana birde bende çikolata kisti var onun alanıymış zaten inşallah vesile olur birde ali öner erdoğdu var ikisi arasında kaldım
İnş iyi olur herşey sizin için ümit hanım tüp bebek öncesi rahim flimi falan yumurta rezerv bakıp tedavi ediyor

Inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırıZ. Kaç gün iğne kullandınıZ kaç yumurtaniz var
8 gün kullandım + 5 gündür daha vuruldum yarın gece gonalf yarın 5 iğne vallatoplam 14 gündür iğne vurulmuş oluyorum göbekden artık belim göbeğim ağrıyor rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın pazartesi opum var toplam 3 folükül var önceki ay hiç yoktu 0 dı

Uzun süre kullanmissin. Benim amh düşük 0.29 . Sağda 5 yumurta gördü sol yumurtalugi göremedi. Yarın kontrolum var 4 gün iğne kullanmış oldum şimdilik. Senin de insallah yumurtaların kalitrli çıkar kalitrli embriyolarin olur. Kalite çok önemli 20 ymurtasi toplanıp 2 tane embriyosu kalanda da cok

İnş herşey yolunda gider

Şükür herşey yolunda. Güzel dedi hoca . Ama sol tarafı yine göremedi canım.sıkıldı ona
Hic canini skma benim 1 önceki ay hic folükül yok üzgünüm dedigi an dünya basima yikildi ama ben eve geldim full 1 ay hergün nar avakado yedim ilaclarimi ihmal etmedim, bal tarcin cörek otu yedim biliyordumki bu ay folükül olacak bende ve doktorun folükül yok dedi ay ben yumurtladim testi dr mede attim bu olumlu dedi ve sükür sag sol folüküllerim olustu bu ay bence nar in etkisi diyorum

Merhaba arkadaşlar bende ümit hanımın hastasıyım 2018 de başkayan tedavimizde 2019 mart ayında transferimiz yapıldı 3. Gün çift embrşyo ve akabinde intralipid serum tedavisi ile ikizlerimi sağ salim kucağıma aldım şu an 16 aylık oldu kuzularım doğumumu da ümit hanım yaptırdı ben yaklaşımından ve tedavisinden çok memnun kaldım donmuş embrşyolarım var birgün tekrar bebek düşünürsem çalacağım kapıyı çok iyi biliyorum inşallah herkesin tek seferde tedavisi olumlu olur bu yollardan geçmek çok ama çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…