İrenbe Prof. Dr. Ümit inceboz

Sizde sorun neydi peki

Merhaba, hamile olduğunuzu görüyorum ne güzel Ümit hanımın hastası mısınız? Benim de amh düşük 0.78. Çift taraflı çikolata kistim var. Sizin de var mıydı?

Merhaba, hamile olduğunuzu görüyorum ne güzel Ümit hanımın hastası mısınız? Benim de amh düşük 0.78. Çift taraflı çikolata kistim var. Sizin de var mıydı?

Benim çikolata kistim yok . Sadece amh düşüktü benim 0.29. 6 yumurtam topladı sağ tarafımdan sadece 6 si da dollendi. 4 tanesi donduruldu 2 tanesi transfer edildi. Şükür sonucum pozitif. Ümit hanım gerçekten işinin hakkını veren bir doktor . Eğer gitme imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim

Maddi olarak çok zorlamayacaksa düşünüyoruz. Sizin ne kadar tuttu ücret?

Şöyle soyliyim ben eylülde başladım tedaviye 4 ay vitamin kullandık esimde bende. Esimde de sperm sayısı azdı. Aşağı yukarı eğer yolunuzda uzaksa git gel 20 bini gözden çıkarmanız lazım
Anladım, teşekkür ediyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ikiz olup olmadığı belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…