Allah yardımcınız olsun canım benimKimse yokmu cvp verecek.bekliyorum yorumlarinizi hanimlar.
irenbede 2014 tüp bebek fiyatı ilaç hariç 4500 liraydı canım. ama tabi sizin doktorunuz sizi dışarıda muayene edeceği için takipücreti otomatik olarak o ücretten çıkar 4000 bin olur. daha indirim yaparlarmı bilmiyorum ayrıca doktorunuzda ücret alacak. ilaç ücretleri falan olacak. eğer embriyo dondurmanız gerekirse oda ilk sene için 500 liraydı. kafanı karıştırmak istemem araştırdığın doktoru bilmiyorum belkide çok iyi bir doktordur ama ben sana irenbenin kendi doktoru olan kaan bozkurtu önermek istedim ben onun hastasıyım gerçekten tedavi şeklinden çok memnunum şükür ilk seferde hamile kaldım meleğimi bekliyorum dörtgözle..Mrb bayanlar.
2asilama 4 tupbebek denemem var.
5.icin merkez arastirmasindayim.
Bu denemelerimi istanbulda denedim.
Busefer arastirma yaparken merkez arastirmasi degilde dr arastirmasi yaptim.
Dr.cemal posaciya gitmek istiyorum.
Gorusunu almak istiyorum enazindan.
Muanehanesi varmis.
İslemleri irenbede yapiyomus bildigim kadariyla.
İrenbe tupbebek isleminde indirim yapiyomus.
Muane ucreti ve tupbebek ucreti nekadar biliyomusunuz.
Cunku artik maddi olarakta yiprandik.
Kaldiki tedaviye orda karar verirsek kalacak yer yol falanda zorlayacak bizi.
Fiyat ve indirim konusunda bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.
Allah razi olsun cnm cumlemizinAllah yardımcınız olsun canım benim
Pahaliymis.ben 3500 falan zannetmistim.irenbede 2014 tüp bebek fiyatı ilaç hariç 4500 liraydı canım. ama tabi sizin doktorunuz sizi dışarıda muayene edeceği için takipücreti otomatik olarak o ücretten çıkar 4000 bin olur. daha indirim yaparlarmı bilmiyorum ayrıca doktorunuzda ücret alacak. ilaç ücretleri falan olacak. eğer embriyo dondurmanız gerekirse oda ilk sene için 500 liraydı. kafanı karıştırmak istemem araştırdığın doktoru bilmiyorum belkide çok iyi bir doktordur ama ben sana irenbenin kendi doktoru olan kaan bozkurtu önermek istedim ben onun hastasıyım gerçekten tedavi şeklinden çok memnunum şükür ilk seferde hamile kaldım meleğimi bekliyorum dörtgözle..
Kaan bozkurtuda arastiricam.cok tesekrlerrirenbede 2014 tüp bebek fiyatı ilaç hariç 4500 liraydı canım. ama tabi sizin doktorunuz sizi dışarıda muayene edeceği için takipücreti otomatik olarak o ücretten çıkar 4000 bin olur. daha indirim yaparlarmı bilmiyorum ayrıca doktorunuzda ücret alacak. ilaç ücretleri falan olacak. eğer embriyo dondurmanız gerekirse oda ilk sene için 500 liraydı. kafanı karıştırmak istemem araştırdığın doktoru bilmiyorum belkide çok iyi bir doktordur ama ben sana irenbenin kendi doktoru olan kaan bozkurtu önermek istedim ben onun hastasıyım gerçekten tedavi şeklinden çok memnunum şükür ilk seferde hamile kaldım meleğimi bekliyorum dörtgözle..
İrenbede tedavi olduktan sonra orada doğum oluyor mu. Ve doğum ücreti ne kadarArkadaşlar ben de İrenbe de tedavi görüyorum. Dün opu vardı. Merkezi gerçekten çok sevdim. İlgi, alaka çok güzel. Sonuç ne olur bilmiyorum ama şimdiye kadar titizlikle ve profesyonelce işleyişleri oldu. Hemşirelerin sıcak davranışları da çok hoşuma gitti. İzmir de tedavi görecek herkese tavsiye derim.
Doğumu kent hastanesinde yapıyorlar galiba. Valla ben hala hamile kalmak için uğraştığımdan doğum ücretlerini falan bilmiyorum canım.İrenbede tedavi olduktan sonra orada doğum oluyor mu. Ve doğum ücreti ne kadar
İrenbe de doktorunuz kimdi acaba?Arkadaşlar ben de İrenbe de tedavi görüyorum. Dün opu vardı. Merkezi gerçekten çok sevdim. İlgi, alaka çok güzel. Sonuç ne olur bilmiyorum ama şimdiye kadar titizlikle ve profesyonelce işleyişleri oldu. Hemşirelerin sıcak davranışları da çok hoşuma gitti. İzmir de tedavi görecek herkese tavsiye derim.
Merhaba Ceren doğum takvimini oluşturduğuna göre şuan hamilesin sanırım çok sevindim. Acaba nerde ve kime yaptırdın tedavini? Bende şuan yer arayışı içerisindeyim deDoğumu kent hastanesinde yapıyorlar galiba. Valla ben hala hamile kalmak için uğraştığımdan doğum ücretlerini falan bilmiyorum canım.
İrenbe de Aral bey doktorumdu. İlk tedavimde hamile kalmamı sağladı Allahın izniyle. Çok memnun kaldım Aral beyden ve İrenbe den. Tavsiye ederim.Merhaba Ceren doğum takvimini oluşturduğuna göre şuan hamilesin sanırım çok sevindim. Acaba nerde ve kime yaptırdın tedavini? Bende şuan yer arayışı içerisindeyim de
merhaba,Arkadaşlar Dr.Kaan Bozkurt hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi lütfen... irenbe'ye karar verdim gibi ..
İrenbe de Aral bey doktorumdu. İlk tedavimde hamile kalmamı sağladı Allahın izniyle. Çok memnun kaldım Aral beyden ve İrenbe den. Tavsiye ederim.
Ben takiplerimi orada yaptırmadım şehir dışında olduğum için, bilmiyorum o yüzden ama alıyorlardır bence ücret.merhaba ceren20, öncelikle bebeğin hayrlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınada alırsın. benimde transferim irenbede oldu. kaan beydi doktorum. çok şükür ilk denememizde başarılı oldu. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin.
benim sorum transfer sonrası takiplerde muayene ücreti ödeniyor mu? siz ödeme yaptınız mı?
Canim merkez 6 bin alıyor ilaçlarla birlikte 9-10 bine mal oluyor..Muayene ücreti nedir kızlar banada sağlık ocağındaki doktorum mutlaka git dedi 1 senedir aşkın hamile kalamıyorum ve pco var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?