irenbe tupbebek merkezinde tedavi olanlar buyrun konuşalım

Men
5500 hastaneye işlem günü ödeniyormuş 300 muayne ücreti ilaclarda ne kadar olur kesin bilemeyiz değişiyor baska işlemlerde uygulanabilir fiyat değişir dediler bnce 8-9 olur gibi
Merhaba Menegon var elimde raporlu fiyattan yardımcı olabilirim menapur merionsl ve Menegon aynı bilginiz olsun izmirdeyim irenbede tedavi görüyorum bol şans

Merhaba kızlar ne kadar tuttu irenbe de fiyat? Ben de gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba kızlar ne kadar tuttu irenbe de fiyat? Ben de gitmeyi düşünüyorum.

Ben temmuz 2017´de tedavi olmustum canim.
5000 TL- Tup bebek islemi.
500 TL tup bebek takip ucreti(Ultrason vs.)
300 TL muayne ucreti. (muayne olmadan ilk gorusme ucretsiz diye biliyorum)
1000 TL Histereskopi. (Senin icin gerekli olmayabilir)
1500-1700 TL ilaclar. Herkesin kullanacagi ilac ve dozlar farkli,ucret daha az olabilicegi gibi daha cok da olabilir.
Irenbenin yakinindaki Migrosun yaninda bir eczaneden ilaclari temin ettim ben. Tup bebek ted. ithal ilaclara indirim uyguluyorlardi. %20 daha uygun idi. Her eczane yapmiyor bu indirimi.
Kan testlerimin hepsini 1 tanesi haric saglik ocagi ucretsiz olarak yapildi, tek kan testine de irenbe´de 100 tl odedik.
Benim dondurulacak hic yumurtam olmadi. Taze transfer yapilmisti. Sanirim dondurulma ucreti de 500 tl.
Bunlar aklima gelenler.
Umarim en yakin zamanda guzel haberlerini aliriz.

Ben temmuz 2017´de tedavi olmustum canim.
5000 TL- Tup bebek islemi.
500 TL tup bebek takip ucreti(Ultrason vs.)
300 TL muayne ucreti. (muayne olmadan ilk gorusme ucretsiz diye biliyorum)
1000 TL Histereskopi. (Senin icin gerekli olmayabilir)
1500-1700 TL ilaclar. Herkesin kullanacagi ilac ve dozlar farkli,ucret daha az olabilicegi gibi daha cok da olabilir.
Irenbenin yakinindaki Migrosun yaninda bir eczaneden ilaclari temin ettim ben. Tup bebek ted. ithal ilaclara indirim uyguluyorlardi. %20 daha uygun idi. Her eczane yapmiyor bu indirimi.
Kan testlerimin hepsini 1 tanesi haric saglik ocagi ucretsiz olarak yapildi, tek kan testine de irenbe´de 100 tl odedik.
Benim dondurulacak hic yumurtam olmadi. Taze transfer yapilmisti. Sanirim dondurulma ucreti de 500 tl.
Bunlar aklima gelenler.
Umarim en yakin zamanda guzel haberlerini aliriz.
Histereskopiyi ne için yapıyorlar?

Doktorum Kaan Bozkurt idi. Kendisine tavsiye uzerine gitmistik, daha once tanidiklarimizdan tedavi olanlar olmustu.
Histereskopi : Rahim içinde bulunan polip, miyom gibi olusumlar gebeligi onliyebiliyor, benim boyle bir sorunum olup olmadigi ilgili bir bilgimiz yoktu, genel anestezi altin da kamera ile girerek rahim icine bakiliyor ,bir sorun yoksa ayni anda kamera ile bakarken de rahim icine cizik atildi, transfer sonrasi embriyonun tutunmasina yardimci oluyor, gebelik sansini % 5-10 arttirabiliyor demisti, ama illa histereskopi olmalisin demedi. Ben kendim daha cok istedim. Daha once olumsuz bir tup bebek deneyimlerim oldugu icin rahim icinde bir sorun var mi ogrenmek istedim. Eger polip miyom gibi bir seyler buluyorlarsa onlari aliyorlar hemen sanirim. Toplam 15 dakika surmustu benim islem. Tup bebek tedavisinden 1 ay once oldum. Ayrica Kaan bey, gider gitmez hemen baslamiyor tup bebek tedavisine, once vitamin antioksidan gibi takviye ilaclara baslatiyo 1-2 ay oncesinden. Cok yogun cok hastasi var, bazen cok hizli muayne etmesine sinir olurdum yumurta takip de ama isini cok iyi biliyor. Her zaman mesajlara cevap verir. Kendisinde oldugumuz ilk tedavimiz de olumlu sonuc aldik, o yuzden ben de ki yeri ayri. :)
Irenbe´de diger deneyimli doktorlardan cok da memnun olan cok cift var.

Yurtdisinda buyume ve yasamanin etkisi ile Turkce dilbilgim yetersiz,yanlis yazim kurallari icin ozur dilerim.
:KK200:

Canım tüp bebek ile mi hamile kaldın. Kaan beyle mi
5500 hastaneye işlem günü ödeniyormuş 300 muayne ücreti ilaclarda ne kadar olur kesin bilemeyiz değişiyor baska işlemlerde uygulanabilir fiyat değişir dediler bnce 8-9 olur gibi

Back
X