- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
mart ayında gitmiştim ama fiyat listesi vermediler sehir dısındayım gitme imkanım yokDegisir ilaclara gore tedavine gore.gidip on gorusme yapabilirsiniz.kagit weriyolar fiyat listesi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mart ayında gitmiştim ama fiyat listesi vermediler sehir dısındayım gitme imkanım yokDegisir ilaclara gore tedavine gore.gidip on gorusme yapabilirsiniz.kagit weriyolar fiyat listesi yani
mart ayında gitmiştim ama fiyat listesi vermediler sehir dısındayım gitme imkanım yok
evet ön görüşmeye gitmiştik ümit hanıma mart yada mayıstı haturlayamadım simdiOngorusmeye mi gttiniz martta
evet ön görüşmeye gitmiştik ümit hanıma mart yada mayıstı haturlayamadım simdi
Istemedik sizin tüp bebeklik durumunuz yok dedi 6 ay deneyin olmazsa aşılama yapalım dediler onu sormuştuk sadece eşim zaten tüp bebeklik durum yok deyince sordurmadiIstedinizmi peki liste ?
Istemedik sizin tüp bebeklik durumunuz yok dedi 6 ay deneyin olmazsa aşılama yapalım dediler onu sormuştuk sadece eşim zaten tüp bebeklik durum yok deyince sordurmadi
Konuştum sabah canım saolasinNetten numarasjni bulup arayip sorun cnm ama blmiuorum soylerler mi telde?
Konuştum sabah canım saolasin
5500 hastaneye işlem günü ödeniyormuş 300 muayne ücreti ilaclarda ne kadar olur kesin bilemeyiz değişiyor baska işlemlerde uygulanabilir fiyat değişir dediler bnce 8-9 olur gibiNe dediler peki
Merhaba Menegon var elimde raporlu fiyattan yardımcı olabilirim menapur merionsl ve Menegon aynı bilginiz olsun izmirdeyim irenbede tedavi görüyorum bol şans5500 hastaneye işlem günü ödeniyormuş 300 muayne ücreti ilaclarda ne kadar olur kesin bilemeyiz değişiyor baska işlemlerde uygulanabilir fiyat değişir dediler bnce 8-9 olur gibi
Merhaba kızlar ne kadar tuttu irenbe de fiyat? Ben de gitmeyi düşünüyorum.
Histereskopiyi ne için yapıyorlar?Ben temmuz 2017´de tedavi olmustum canim.
5000 TL- Tup bebek islemi.
500 TL tup bebek takip ucreti(Ultrason vs.)
300 TL muayne ucreti. (muayne olmadan ilk gorusme ucretsiz diye biliyorum)
1000 TL Histereskopi. (Senin icin gerekli olmayabilir)
1500-1700 TL ilaclar. Herkesin kullanacagi ilac ve dozlar farkli,ucret daha az olabilicegi gibi daha cok da olabilir.
Irenbenin yakinindaki Migrosun yaninda bir eczaneden ilaclari temin ettim ben. Tup bebek ted. ithal ilaclara indirim uyguluyorlardi. %20 daha uygun idi. Her eczane yapmiyor bu indirimi.
Kan testlerimin hepsini 1 tanesi haric saglik ocagi ucretsiz olarak yapildi, tek kan testine de irenbe´de 100 tl odedik.
Benim dondurulacak hic yumurtam olmadi. Taze transfer yapilmisti. Sanirim dondurulma ucreti de 500 tl.
Bunlar aklima gelenler.
Umarim en yakin zamanda guzel haberlerini aliriz.
Selmamiss bir de doktorun kim?
5500 hastaneye işlem günü ödeniyormuş 300 muayne ücreti ilaclarda ne kadar olur kesin bilemeyiz değişiyor baska işlemlerde uygulanabilir fiyat değişir dediler bnce 8-9 olur gibi
Merhaba canım aşılama ile hamile kaldımCanım tüp bebek ile mi hamile kaldın. Kaan beyle mi