Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaİrenbe Ümit hanıma aşılama yaptıranlar buraya
Ben adetimin 3.günü gittim famera verdi 5 gün boyumca sabah akşam birde son iki gün Merional 75 verdi onu vuruldum daha sonrasında kontrole gittiğimde yumurtam 18.5 mm olmuştu cumartesi günü tekrar hastanede merional vuruldum gece 2 de pregnyl vurdum kendime pazartesi günü de aşılama yapıldı hayırlısı artık
merhaba ben de aşılama için gitmeyi düşünüyorum uygun görürse doktor. sizde nasıldı süreç benim de iki senedir olmuyor pko var. hormonlaeınız nasılsdı? inş tutmuştur rabbim yardım etsin, biraz süreci anlatabilir misinz rica etsem
Merhabalar kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende de eşimde de hiçbir sıkıntı yok ama bir türlü olmadı Ümit hanımı bulduk kendisi işinde çok iyi bir doktor bize ilk olarak yumurta takibi yaptı sonrasında da 19 ekim pazartesi günü aşılama yaptı
Merhabalar kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende de eşimde de hiçbir sıkıntı yok ama bir türlü olmadı Ümit hanımı bulduk kendisi işinde çok iyi bir doktor bize ilk olarak yumurta takibi yaptı sonrasında da 19 ekim pazartesi günü aşılama yaptı
Merhabalar kızlar ümit hanım da aşılama olan var memnun musunuz bide yazım geç oldu ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum ümit hanıma Allah isteyen herkeze versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın