Aşılama İrenbe Ümit hanıma aşılama yaptıranlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

esra2901

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
14
7
16
33
Merhabalar irenbede bu ay aşılama yapılacak ilk defa yaptıran var mı kızlar çok merak ediyorum artık bu süreç beni çok yordu 😔😔😔

Aşamaları nedir daha önce hiç gitmedim Aşılama için bide maddi olarak nasıl bilgi verirmisiniz.

Ben adetimin 3.günü gittim famera verdi 5 gün boyumca sabah akşam birde son iki gün Merional 75 verdi onu vuruldum daha sonrasında kontrole gittiğimde yumurtam 18.5 mm olmuştu cumartesi günü tekrar hastanede merional vuruldum gece 2 de pregnyl vurdum kendime pazartesi günü de aşılama yapıldı hayırlısı artık

Merhabalar irenbede bu ay aşılama yapılacak ilk defa yaptıran var mı kızlar çok merak ediyorum artık bu süreç beni çok yordu 😔😔😔
merhaba ben de aşılama için gitmeyi düşünüyorum uygun görürse doktor. sizde nasıldı süreç benim de iki senedir olmuyor pko var. hormonlaeınız nasılsdı? inş tutmuştur rabbim yardım etsin, biraz süreci anlatabilir misinz rica etsem

Merhabalar kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende de eşimde de hiçbir sıkıntı yok ama bir türlü olmadı Ümit hanımı bulduk kendisi işinde çok iyi bir doktor bize ilk olarak yumurta takibi yaptı sonrasında da 19 ekim pazartesi günü aşılama yaptı

Merhabalar kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende de eşimde de hiçbir sıkıntı yok ama bir türlü olmadı Ümit hanımı bulduk kendisi işinde çok iyi bir doktor bize ilk olarak yumurta takibi yaptı sonrasında da 19 ekim pazartesi günü aşılama yaptı
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın aşılamam maalesef tutmadı tüp bebeğe başlıcam

Merhabalar kızlar ümit hanım da aşılama olan var memnun musunuz bide yazım geç oldu ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum ümit hanıma Allah isteyen herkeze versin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Back
X