Ben kısaca hikayemden bahsedeyim. 3 yıldır irenbede tedavi görüyorum. İlk eşimden hamile kaldım ama yaşım küçüktü 15 yıl önce istemedim. Şimdi 37 yaşındayım ve 6 yıl önce 2. Evliliğimi yaptım. Eşim testis kanseri oldu 10 yıl önce. 4 kür kemo aldı ve dondurulmuş spermleri vardı. Ümit hanıma bunları detaylıca izah ettim. Eşime herkese yaptığı spermiogram yaptı. Morfoloji 1, ileri hareket 30, sayı 4 milyon çıktı. İyi bize yeter dedi. Ya hocam dna hasar testi yapsak dedim. Dondurulmuşu kullanalım belki kemo kötü etkiledi dedim. Yok nuh dedi peygamber demedi. İlk opuda 3 tane 3. Gün embriyom oldu, 5. Güne gitmiyor. 2 tane transfer etti sonuç negatif. Senin çikolata kistin varmış yeni gördüm dedi 3 ay menopoza soktu. 2. Opuyu oldum öncesinde. 19 toplandı, 9 u döllendi. Hiçbiri 5 i göremedi, 6 sı 3. Gün. 2 koydu bu sefer de kimyasal. Dedim hocam kalan 4 ünü de çöz en iyi 3 tanesini koy. O da öyle yaptı. 2 kese oluştu. 1 i boş, 1 i 6+1 olduk bugün kalp atışı yok. Sonuç kürtaj. Deneme tahtası oldum çıktım. Sperm kaynaklı sorunun üstünde kesinlikle durmuyor. Varsa yoksa kadın. Ya benim ilk eşimden kürtajım var diyorum yok dinlemiyor. İyi araştırın derim.