Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Ben de ümit hanımda tedavi oluyorum şu an iki tane takviye (prowomen ve teatrio) kullanıyorum. Yumurta rezervimde düşüş varmış. Önümüzdeki adette tekrar gideceğim. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek acaba. Sizde de düşük rezerv sorunu var mıydı beslenirken nelere dikkat ettiniz.İsteyenlere tecrübemiz paylaşabilirim
Selamlar benimde rezervim cok iyi değildi maalesef bu yüzden 2 defa toplandi ama yüksek dozda ilac verince ise yaradı 6 tane tek toplamada yumurta cikti yani beslenme tabi bence çok önemli su içmek avakoda yemek öğütleri atlamamak balik etev yogurdu hepsinden yedim en önemlisi ilaçlarımı saatinde kullandimMerhabalar. Ben de ümit hanımda tedavi oluyorum şu an iki tane takviye (prowomen ve teatrio) kullanıyorum. Yumurta rezervimde düşüş varmış. Önümüzdeki adette tekrar gideceğim. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek acaba. Sizde de düşük rezerv sorunu var mıydı beslenirken nelere dikkat ettiniz.
Merhabalar. Ben de ümit hanımda tedavi oluyorum şu an iki tane takviye (prowomen ve teatrio) kullanıyorum. Yumurta rezervimde düşüş varmış. Önümüzdeki adette tekrar gideceğim. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek acaba. Sizde de düşük rezerv sorunu var mıydı beslenirken nelere dikkat ettiniz.
Merhabalar. Ben de ümit hanımda tedavi oluyorum şu an iki tane takviye (prowomen ve teatrio) kullanıyorum. Yumurta rezervimde düşüş varmış. Önümüzdeki adette tekrar gideceğim. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek acaba. Sizde de düşük rezerv sorunu var mıydı beslenirken nelere dikkat ettiniz.
Merhaba ben de Ümit hanımda başlıyorum. İlk kontrolüme gittim ve bana da havuz yapılacak yumurta rezervim çok az olduğu için. İnşallah iki toplamada yeterli sayıyı görürüzMerhabalar. Ben de ümit hanımda tedavi oluyorum şu an iki tane takviye (prowomen ve teatrio) kullanıyorum. Yumurta rezervimde düşüş varmış. Önümüzdeki adette tekrar gideceğim. Bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek acaba. Sizde de düşük rezerv sorunu var mıydı beslenirken nelere dikkat ettiniz.
Merhaba inşallah hem kaliteli hemde yeterli yumurtan olur. Ben de gidecem adet olursam. İlk görüşme nasıl geçti hangi ilaçları verdiMerhaba ben de Ümit hanımda başlıyorum. İlk kontrolüme gittim ve bana da havuz yapılacak yumurta rezervim çok az olduğu için. İnşallah iki toplamada yeterli sayıyı görürüz![]()
Merhaba ben de Ümit hanımda başlıyorum. İlk kontrolüme gittim ve bana da havuz yapılacak yumurta rezervim çok az olduğu için. İnşallah iki toplamada yeterli sayıyı görürüz![]()
İlk görüşmem çok güzel geçti. Prowomen kullanıyordum yanına teatrio ekledi. İki ay sonra tekrar çağırdı. Bakalım her şey iyi olur inşallah bu süreçteMerhaba inşallah hem kaliteli hemde yeterli yumurtan olur. Ben de gidecem adet olursam. İlk görüşme nasıl geçti hangi ilaçları verdi
TeşekkürlerHayirli olsun tedavin![]()
İnşallah güzel güzel yumurtalarİlk görüşmem çok güzel geçti. Prowomen kullanıyordum yanına teatrio ekledi. İki ay sonra tekrar çağırdı. Bakalım her şey iyi olur inşallah bu süreçtemuhtemelen havuz yapılacak, amh düşük fsh yüksek çünkü
![]()
Ayni yastayiz canim..İnşallah güzel güzel yumurtalaramh FSH kaç ki.
Yaşim 40 benim korkularım var bu yüzden.
Bir kac kisiden negatifi duyunca biraz uzuldum, cok hevesle gitmistim on gorusmeye.. hemen toparlanip kismetse hazirandaki ilk regl ile baslayacagim tedaviye.. sen ne zaman baslayacaksiniz..İnşallah güzel güzel yumurtalaramh FSH kaç ki.
Yaşim 40 benim korkularım var bu yüzden.
Bende ilk adetle gidecem işte Haziran benimdeBir kac kisiden negatifi duyunca biraz uzuldum, cok hevesle gitmistim on gorusmeye.. hemen toparlanip kismetse hazirandaki ilk regl ile baslayacagim tedaviye.. sen ne zaman baslayacaksiniz..
Yok canim nerde ilk deneme, bu ucuncu merkezdeki tedavim ve olursa besinci transferim olacak..YaFSH kaç .
peki ilk deneme mi
Benim de regl haziran sonuna denk gelecek.. ayni donemlere denk gelecegizBende ilk adetle gidecem işte Haziran benimde
Evet baba biraz uzak kalıyor sıkıntı birazBenim de regl haziran sonuna denk gelecek.. ayni donemlere denk gelecegiz![]()
Sehir disindan mi geliyorsun?Evet baba biraz uzak kalıyor sıkıntı biraz
Hayır Alsancak biraz uzak kalıyorSehir disindan mi geliyorsun?
O kadar olsun canimHayır Alsancak biraz uzak kalıyor![]()