İrenbe ümit inceboz hastaları

Merhabalar 💕2 aşılama geçti başımdan başka bir hastanede sonra tüp bebeğe başlayalım dedik ama Ümit hanımla görüştük benden ve eşimden testler istedi tamamladık dün konuştuk aşılamada ısrar etti🙈 son aşılamamda sıkıntı oldu benim olanları anlatınca olmamış dedi beğenmedi o nedenle 2.yi burada deneyelim dedi. Ben de artık kendisine bıraktım. Diğer ay başlıyoruz inşallah🙏🏻 Ümit hanım bana güven verdi işinde de iyi bir doktor. İnşallah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz ☺🥰
hayırlısı olsun arkadaşım doğru karar vermişsin

Merhabalar 💕2 aşılama geçti başımdan başka bir hastanede sonra tüp bebeğe başlayalım dedik ama Ümit hanımla görüştük benden ve eşimden testler istedi tamamladık dün konuştuk aşılamada ısrar etti🙈 son aşılamamda sıkıntı oldu benim olanları anlatınca olmamış dedi beğenmedi o nedenle 2.yi burada deneyelim dedi. Ben de artık kendisine bıraktım. Diğer ay başlıyoruz inşallah🙏🏻 Ümit hanım bana güven verdi işinde de iyi bir doktor. İnşallah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz ☺🥰
Merhablar hayırlısı olsun sizin hakkınızda da inşallah :KK200:

Bu regl döneminde başlamadı d vit ve demir eksikliğim çıktı çünkü. Diğer regl de başlayacakmış insallah
hayırlı olsun hepimizin tedavisi.whatsap grubumuz var ümit hanımda tedavi gören arkadaşlarlaslarla.katılmak isterseniz özelden bana veya balböceği arkadaşa numaranızı iletebilirsiniz.

Bizde sperm yok denecek kadar az. Eşim tedavi gördü ama yükselmedi maalesef. Bizde 10bin civarındaki spermi dondurduk irenbe de. Ocak sonunda da iğnelerle başlayacağız inşallah.
eşine takviye verdi mi peki? verdiği takviyeler gerçekten başarılı

hayırlı olsun hepimizin tedavisi.whatsap grubumuz var ümit hanımda tedavi gören arkadaşlarlaslarla.katılmak isterseniz özelden bana veya balböceği arkadaşa numaranızı iletebilirsiniz.
söyledim kuzum bnde ama bunu gizli yap şikayet ederlerse banlanırsın

eşine takviye verdi mi peki? verdiği takviyeler gerçekten başarılı
6 ay ovitrelle ve menagon iğne kullandı. Promotil ve tribestan hap kullandı ama yükselmedi daha fazla maalesef.
Benim ilk gebeliğim tup bebeğe hazırlanırken normal yolla olmuştu 6 yıl önce. Yine aynı ilaçlarla. Ama bu sefer vucut aynı tepkiyi vermedi dedi dr...

Merhaba arkadaşlar. Umit hanım yumurta toplanmasından sonra ıstmosel ameliyati yapacakmış. Ondan sonra da 3 ay bekleyip transferi öyle yapacağını söyledi. Ilk doğumunda sezeryandan skar kalmış.once onu düzeltelim yoksa embryo tutunmaz dedi

10 gün sonra regl başlayınca iğnelere başlayacağım. Yumurtalar toplanacak. Embriyo doldurulacak.3 ay sonra transfer...bende durum böyle. Başlayan var mi acaba tedaviye ?

Merhaba arkadaşlar. Umit hanım yumurta toplanmasından sonra ıstmosel ameliyati yapacakmış. Ondan sonra da 3 ay bekleyip transferi öyle yapacağını söyledi. Ilk doğumunda sezeryandan skar kalmış.once onu düzeltelim yoksa embryo tutunmaz dedi
canım bu senin 2.gebeliğin mi olacak.o zaman 1 çocuğun var öncesinde.ıstmosel ameliyatı neymiş ilk duydum.hayırlısı olsun benim de 12 gün önce opu oldu embriyolarım donduruldu yeni regl oldum bugun kontrole çağırmıstı gidecegim.bakalım transferi ne zaman yapacak.onu da konusruz.inşallah bu kez kavusurz bebişlere.

Rahim taşımıyormuymuş canım :KK43: allah yardımcımız olsun hepimizin.
çok geçmiş olsun:dua:

çok sağolun kızlar. Evet,düşük ve erken doğum riski çok yüksek olan bir durum. Yatarak geçiyor çoğununki. Ama çözümü yok doğuştan napalım Rabbimden gelen gözüm başım üstüne. Histereskopi oldum,bi nebze genişletmiştir belki. Nasipten öte yol yok bilirim ama yine de gözümün yaşı dinmez işte. Tek duam Allahım tez zamanda bekleyenlerini kavuştursun sağ salim. Kavuştuktan sonra beklediğimin,hasretimin hiç önemi kalmayacak eminim.

canım bu senin 2.gebeliğin mi olacak.o zaman 1 çocuğun var öncesinde.ıstmosel ameliyatı neymiş ilk duydum.hayırlısı olsun benim de 12 gün önce opu oldu embriyolarım donduruldu yeni regl oldum bugun kontrole çağırmıstı gidecegim.bakalım transferi ne zaman yapacak.onu da konusruz.inşallah bu kez kavusurz bebişlere.
Aynen canım. 5 yaşında oğlum var. Onu da tup bebek için gün sayıyorduk kendiliğinden hamile kalmıştım. Bu sefer olmadı ama. Istmosel sezeryan yerinde rahimde yara gibi birşeymiş. Bende yeni öğrendim. Sen neden transfer için bekliyorsun

Back
X