İrenbe ümit inceboz hastaları

Hayır 2. Reglde gitmeniz gerekiyor ben öyle yapmıştım ve bana yine yapmamı söylediği o doktorun. Belirtin aradığınızda ilk kez regl oldum diye zaten randevu vermezler.
Ümit hanım kendi dedi regl de bekliyorum diye hatta olamadım demiştimdün bu hafta olamazsan muhakkak gel dedi bugün oldum cuma sabah için randevu aldım Ümit hanıma sordular hatta 8.30 olabilir mi dedim çünkü tamam dendi

Kızlar önceki merkezimden dosyamda bunlar var pek bisey anlamadım bunlardan birden filim cd leri var

Eklentiler

• 20201022_231514.webp
    20201022_231514.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20201022_231431.webp
    20201022_231431.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 20201022_230642-1.webp
    20201022_230642-1.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 20201022_230650.webp
    20201022_230650.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20201022_230531.webp
    20201022_230531.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar aşılama yada tüp bebek ortalama kaç TL tutuyor irenbe de? Ben de düşünüyorum eşimden dolayı sıkıntı var benim de hormonlar gel gitli biraz ama onları yola soktum. Çok istiyorum inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın 🙏

Kızlar aşılama yada tüp bebek ortalama kaç TL tutuyor irenbe de? Ben de düşünüyorum eşimden dolayı sıkıntı var benim de hormonlar gel gitli biraz ama onları yola soktum. Çok istiyorum inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın 🙏

Canım irenbnin watsap hattı var ordan fiyat bilgisi veriyorlar . Ben yarın muanem gideceğim erkek 300 kadın 400 . Tüp bebek ücreti yumurta top. Ve transfer 9000 di yanlış hatırlamıyorsam. Birden ilaçlar var 5 i geçer bence biz yol masrafı falan yirmiyi gözden çıkarıyoruz

Canım irenbnin watsap hattı var ordan fiyat bilgisi veriyorlar . Ben yarın muanem gideceğim erkek 300 kadın 400 . Tüp bebek ücreti yumurta top. Ve transfer 9000 di yanlış hatırlamıyorsam. Birden ilaçlar var 5 i geçer bence biz yol masrafı falan yirmiyi gözden çıkarıyoruz
Baya varmış ya. Ama olsun yeter ki diyor insan . Ben de bu hafta gideceğim bilgi alayım detaylı . Çok teşekkür ederim. Dilerim güzel haberler alırız hep beraber 🙏

Kızlar selam konuyu hortlatayim istedim 😊 haftaya cuma günü ümit hanımda randevum var. 4. Denemem olucak. Merkez ve doktor seçmeye çalışıyorum. Genel izleniminiz ve yorumunuz nedir hem merkez hem doktor için 😊 cevap verirseniz çok sevinirim 😊😊

Kızlar selam konuyu hortlatayim istedim 😊 haftaya cuma günü ümit hanımda randevum var. 4. Denemem olucak. Merkez ve doktor seçmeye çalışıyorum. Genel izleniminiz ve yorumunuz nedir hem merkez hem doktor için 😊 cevap verirseniz çok sevinirim 😊😊

Ben çok memnunum canı Ümit hanımdan . Baştan savma is yapmıyor inceeleyip sık dokuyor. Hatta bizim grubumuz var balbocegi35 balbocegi35 eklesin seninistersen gruba

Hanımlar ümit hanımla yumurta toplama transfer ve doğuma kadar devam eden var mi. Yoksa belli bi haftadan sonra bıraktınız mi

Hanımlar ümit hanımla yumurta toplama transfer ve doğuma kadar devam eden var mi. Yoksa belli bi haftadan sonra bıraktınız mi
Ben kızım da doğuma kadar (doğum dahil) ümit hanımla devam etmiştim. Zaten riskli gebelik ti o yönden iyi oldu. Gerçekten çok özverili, detaylı şekilde yaptı takibimi ama bayağa maliyetli oluyor. Şimdiki hamileliğim de normal bir özel hastaneye gidiyorum doktorum çok iyi bir insan ama ümit hanımın 10 da biri eder ilgi olarak malesef

Opu sonrası ilk regl oldum cum randevu var bu regl itibaren transfer yapılabilir değil mi? 2.regl beklemeye gerek var mı
Mrb canım naptın yaptırabildin mi gebelik var mı ben de aşılama yaptırmak istiyorum nasip olursa normal yolla sağlıklı gebelik olmuyor malesef yeni kürtaj oldum

Back
X