İrenbe ümit inceboz hastaları

Kızlar dün ümit hanımla qörüştüm ön görüşmeye qittik ama bana ilaçlı tedaviye önce başlayalım dedi bende kabul etmedim çünkü daha önce ilaç tedavisi aşılama yaptım tutmadı Yaşım qenç diye tüp bebek yapmak istemiyor Yaşım 26 sizce ne yapayım sizde bu durumla karlılaştınzmı
bizimde sebepsiz. Başka Bir kurumda olduğum olumsuz aşılama vardı. Tüp bebek görüşmesi için gitmiştim ümit hanıma. Aşılama için ikna etti bizi. Fakat o da olumsuz oldu🤷🏻‍♀️

bizimde sebepsiz. Başka Bir kurumda olduğum olumsuz aşılama vardı. Tüp bebek görüşmesi için gitmiştim ümit hanıma. Aşılama için ikna etti bizi. Fakat o da olumsuz oldu🤷🏻‍♀️
Ben aşılama yaptım ama başka doktorda isterse hayatta yaptırmam zaten tüp bebek için qitmştim beni ilaç tedavisi için ikna etti tabi yine insandan insana deqişiyor durumlar ama ben yaptırmam bende bakit kaybetmek istemiyorum ama durdurdu beni ama aşılama yapmam bidaha tutmuyor çünkü çok düşük yüzdesi var birde ilk önce ilaç tedavisi deyip yavaş yavaş tüp bebeqe doğru qidiyor heralde bana yaşın çok qenç dedi yapamam dedi bende hadi Bi bekleyeyim hiç bir zaman sabretmemştim herşeyi aceleye qetiriyodum elim boş kalıyordu bu yüzden biraz beklemek istedim birde o sıra hem kendim hemde Bi arkadaş benim için aynı anda istihare namazına yattık iyi şeyler qörmüyorduk o yüzden biraz erteleyelim dedim

Kızlar merhaba bende ümit hanıma gidicem sanırım çikolata kisti var bende daha önce gebe kaldım 35 haftalıkken kaybettim geçen ayda kimyasal yaşadım :( bu tedavilerşm olumsuz olursa tüpe başlamak istiyorum ali öneroğlu ve ümit hanımı düşünüyorum bakalım

Hemogram, aks, hba1c, insülin,alt,ast,bun,kreatinin,vitb12,folat,demir, ferritin,hbsag,hiv1-2,antihcv,vdrl,toxo lgG,rubella,anticmw,TSH,ft3,ft4,Total testeron, dheas, anti tpo

Eve geçtiniz mi?
Birde hsg cekilmistim onun sonuçlarına da baktı şuan vitamin takviyesi verdi marta ki değil nisandaki reglinde gel iğnelere başlayalım hayırlısıyla o ay toplayalim yumurtalarını dedi ultrasonla da muayene etti herhangi bi sıkıntı yok yumurta rezervi de güzel dedi bakalım şimdi eşimde bende ilaç kullanıyoruz baya Nisan sonuna doğru regl olursam gidecegiz

Birde hsg cekilmistim onun sonuçlarına da baktı şuan vitamin takviyesi verdi marta ki değil nisandaki reglinde gel iğnelere başlayalım hayırlısıyla o ay toplayalim yumurtalarını dedi ultrasonla da muayene etti herhangi bi sıkıntı yok yumurta rezervi de güzel dedi bakalım şimdi eşimde bende ilaç kullanıyoruz baya Nisan sonuna doğru regl olursam gidecegiz
hayırlı olsun tedaviniz ümit hanım bizdende birkaç test istedi onları yaptırdım çarşamba günü sonuç göstermeye gidicez bir engel çıkmazsa

Merhaba benide grubunuza alırmısınız bende ümit hanımla alakalı deneyimlerinizi okuyup sindirmek istiyorum tek umudum ümit hanım gibi görünüyor ona gidicem bide prp yapılıyormu acaba irenbede bilen varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden

Merhaba kızlar daha önceden 2 negatif aşılamam oldu şuan Ümit hanımla tüp bebek sürecindeyim transfer aşamasına bir türlü geçemedik böbrek taşı çıktı o yüzden de iki defa transfer iptal oldu taşı kırdırdım tekrar başladık umarım herkes emeklerinin karşılığını tez zamanda alır :)
Bende grupta olmayı çok isterim :)

Merhaba benide grubunuza alırmısınız bende ümit hanımla alakalı deneyimlerinizi okuyup sindirmek istiyorum tek umudum ümit hanım gibi görünüyor ona gidicem bide prp yapılıyormu acaba irenbede bilen varmı aranızda teşekkür ederim şimdiden
Merhaba canim, istersen merkezi arayip sorabilirsin, ayrintili cevap veriyorlar.. hayirlisi olsun simdiden❤️

Merhaba kızlar daha önceden 2 negatif aşılamam oldu şuan Ümit hanımla tüp bebek sürecindeyim transfer aşamasına bir türlü geçemedik böbrek taşı çıktı o yüzden de iki defa transfer iptal oldu taşı kırdırdım tekrar başladık umarım herkes emeklerinin karşılığını tez zamanda alır :)
Bende grupta olmayı çok isterim :)
Herkesin bir hikayesi oluyor degil mi, herkes farkli emekler veriyor.. guzel dileklerine katiliyorum, hepimiz icin bu hayirli gunde bize en hayirli gelecek dileklerin gerceklesmesini diliyorum❤️

Herkesin bir hikayesi oluyor degil mi, herkes farkli emekler veriyor.. guzel dileklerine katiliyorum, hepimiz icin bu hayirli gunde bize en hayirli gelecek dileklerin gerceklesmesini
Herkesin bir hikayesi oluyor degil mi, herkes farkli emekler veriyor.. guzel dileklerine katiliyorum, hepimiz icin bu hayirli gunde bize en hayirli gelecek dileklerin gerceklesmesini diliyorum❤️
Aminn Rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah bir gün bizde mutluluklarımızı paylaşırız burda ☺️❤️

Back
X