- Konu Sahibi Rebelbm1991
Siz talep ettiniz mi peki?bir de kimde yaptiniz 2 denemeyi?Hayır 2 denemede de doktorum yapmadı hiçbirini. Onu birakin tüp bebege başladığımızda rahim filmi histereskopi falan da istemedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz talep ettiniz mi peki?bir de kimde yaptiniz 2 denemeyi?Hayır 2 denemede de doktorum yapmadı hiçbirini. Onu birakin tüp bebege başladığımızda rahim filmi histereskopi falan da istemedi
IZmirde bi doktorda . Ben talep etsem de etmesemde doktor tedbirli davranabilir. Ben mi diyeceğim bana cizik at serum tak die. Bu arkadaşların hepsi doktora kendisi mi demiş sankiSiz talep ettiniz mi peki?bir de kimde yaptiniz 2 denemeyi?
Arkadaslari bilemem ama ben kendim tektek doktoruma soyledum .bazi islemleri gerekli gormedigini gereksiz maliyetli olacagini belirtse de ben israrla istedim...IZmirde bi doktorda . Ben talep etsem de etmesemde doktor tedbirli davranabilir. Ben mi diyeceğim bana cizik at serum tak die. Bu arkadaşların hepsi doktora kendisi mi demiş sanki
Farzet ki hic interneti olmayan bi yerdeyim hiçbişeyden haberim yok tüp bebekle ilgili. Ne yapcam doktora güvenmekten başka. Hastalar her şeyi bilip doktorun yanına gitmiyorArkadaslari bilemem ama ben kendim tektek doktoruma soyledum .bazi islemleri gerekli gormedigini gereksiz maliyetli olacagini belirtse de ben israrla istedim...
Bu arada oldu mu bebeğinizArkadaslari bilemem ama ben kendim tektek doktoruma soyledum .bazi islemleri gerekli gormedigini gereksiz maliyetli olacagini belirtse de ben israrla istedim...
Ben de doktorun öngörülü olup bunları yaptırmasından yanayım en azından histeroskopi mesela. ilk kez ya da onuncu kez de olsa negatif almak istemez kimse hani en azından bu gibi işlemler olasılığı arttırıyorsa yapılsa daha iyi olur imkan varsa. Doktorum histeroskopiyi kendi istedi taze transfer düşünüyordu normalde. Serumu da bana gerek duymamıştı sanırım teklif etmedi ama bazı arkadaşlarıma sormadan direkt verdi. Misal bana gebelik aşısı denen iğneyi de kendi verdi bazı arkadaşlarıma vermedi yani aslında doktorumuz deneyimli yıllardır bu alanda bu nedenle o en iyiyi düşünür diyebiliyoruz çok şükürIZmirde bi doktorda . Ben talep etsem de etmesemde doktor tedbirli davranabilir. Ben mi diyeceğim bana cizik at serum tak die. Bu arkadaşların hepsi doktora kendisi mi demiş sanki
Tabi canım ben mi diyeceğim doktora şunu bunu yapar mısınız diye. Benim doktorum serum çizik asi hiçbirini yapmadı. Ben de doktoruma güvenmek zorundaydım sonuçta doktor işin ehli diye. Ama baştan tedbir almak lazim sonradan üzülmek çok kotu oluyor keşke onu yapsaydı bunu yapsaydı demektenseBen de doktorun öngörülü olup bunları yaptırmasından yanayım en azından histeroskopi mesela. ilk kez ya da onuncu kez de olsa negatif almak istemez kimse hani en azından bu gibi işlemler olasılığı arttırıyorsa yapılsa daha iyi olur imkan varsa. Doktorum histeroskopiyi kendi istedi taze transfer düşünüyordu normalde. Serumu da bana gerek duymamıştı sanırım teklif etmedi ama bazı arkadaşlarıma sormadan direkt verdi. Misal bana gebelik aşısı denen iğneyi de kendi verdi bazı arkadaşlarıma vermedi yani aslında doktorumuz deneyimli yıllardır bu alanda bu nedenle o en iyiyi düşünür diyebiliyoruz çok şükür![]()
31 yasindayim ..Benim de 3 tane dusugum var ve sebebi bilnimiyor...tum testlerimiz temiz...amh dusuk diye ilk defa tup bebek yapacagiz nasipse daha yeni yum gelistirici igneler vuruyorum...evet interneti olmayan insanlar elbette vardir ve zaten bu islemleri bilmeyenler de iste 8-9 keredir tup bebek denemeye devam ediyorlar.... cunku acikcasi tup bebekde deneme yanilma yoluyla bebek deneyen cok doktor oldugu icin sahsim adina doktorla gorusmeden once tum islemleri internetten arastirarak gittim...gercekten internete giremeyen imkani olmayan insanlari anlarim da imkani olup hic bakmadan koru korune doktora gidenlere bisey diyememBu arada oldu mu bebeğiniz
3 düşüğü beklemeseydiniz keşke ilkinden sonra gitseydiniz doktora ona gore önlem alınsaydı. Neyse bu konuda tartışmaya giremecegim sizinle siz söylersiniz işlediğiniz işlemi doktor yapar31 yasindayim ..Benim de 3 tane dusugum var ve sebebi bilnimiyor...tum testlerimiz temiz...amh dusuk diye ilk defa tup bebek yapacagiz nasipse daha yeni yum gelistirici igneler vuruyorum...evet interneti olmayan insanlar elbette vardir ve zaten bu islemleri bilmeyenler de iste 8-9 keredir tup bebek denemeye devam ediyorlar.... cunku acikcasi tup bebekde deneme yanilma yoluyla bebek deneyen cok doktor oldugu icin sahsim adina doktorla gorusmeden once tum islemleri internetten arastirarak gittim...gercekten internete giremeyen imkani olmayan insanlari anlarim da imkani olup hic bakmadan koru korune doktora gidenlere bisey diyemem
Ben de doktorun öngörülü olup bunları yaptırmasından yanayım en azından histeroskopi mesela. ilk kez ya da onuncu kez de olsa negatif almak istemez kimse hani en azından bu gibi işlemler olasılığı arttırıyorsa yapılsa daha iyi olur imkan varsa. Doktorum histeroskopiyi kendi istedi taze transfer düşünüyordu normalde. Serumu da bana gerek duymamıştı sanırım teklif etmedi ama bazı arkadaşlarıma sormadan direkt verdi. Misal bana gebelik aşısı denen iğneyi de kendi verdi bazı arkadaşlarıma vermedi yani aslında doktorumuz deneyimli yıllardır bu alanda bu nedenle o en iyiyi düşünür diyebiliyoruz çok şükür![]()
Tartisma mi?sizinle tartismaya giristigimizden dahi haberim yoktu pardon....ayrica 3 dusugu beklemedim ilk dusukten beri tum testlerim temiz cikinca kendimiz denemeye devam etmek istedik bu tamamen ben ve esimin karari .... yani 3 dusukten sonra bazi seyleri arastirmadik siz merak etmeyin ve gerilecek bir durum da gercekten yok ortada ...doktorunuzdan memnun olmamaniz sizi ilgilendirir elbette .. sadece doktorlar da ayni degildir kimi kotu niyetle yapmazlar kimi islemleri gerekli gormez ve yapmaz... bu noktada aklinizda bir sey kalmamasi adina kendiniz israrla talepte bulunabilirisniz dedim.....zira siz de duymussunuzdur sirf para icin insan bicen diken doktorlari....hic bir doktor oyle olmamali elbette ama ben sahsim adina soyluyorum kimseye koru korune kendimi teslim etmedim etmem de hele ki boyle bir konuda3 düşüğü beklemeseydiniz keşke ilkinden sonra gitseydiniz doktora ona gore önlem alınsaydı. Neyse bu konuda tartışmaya giremecegim sizinle siz söylersiniz işlediğiniz işlemi doktor yapar
Çok şükür sırasıyla güzel haberler aldık şimdi nasip senindir inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Hep dua ediyorum umut oldun zaten bize de canım benimÇok şükür sırasıyla güzel haberler aldık şimdi nasip senindir inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin❤
Amiiiin inşallah,Allah razı olsunHep dua ediyorum umut oldun zaten bize de canım benim❤İnşallah sağlıklıca yavrunu da alacaksın kucağına
dualarım seninle
![]()
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Hangi tahlilleri yaptırdı ümit hanım histereskopi rahim filmi falan çekildi mi. Düşünmeden yapabilen bence yoktur var diyen yalan söyler:)Merhabalar ben de ümit hanım in hastasıyım henüz iğne aşamasındayım toplamaya gelmedi daha bence tatlı bir doktor ümit hanım uzman olduğunu da düşünüyorum bana güven veriyor bakalım kısmetse pozitif i de görürüz inşallah ilk denemede.bu arada kizlar ben stres yapmıyorum arada hormonların gelgiti oluyor ama herkes diyor ya takma düşünme bu yoldayken de düşünmeden yapabilen var mı??
Ben de eşim de bütün tahlilleri zaten yaptirmistik aslında ünv Hastanesi'nde devam edecektik pandemi olunca araştırıp ümit hanım da karar kıldım benim rahim filmim güzel adetlerim duzenli hormon ve diğer herşey normal o yüzden hic histereskopi istemedi.sorun eşimde.ilk tahlilde 2 milyon çıkan sperm sayımız 2 ay sonra 6 milyon çıktı yaşım da 36 ümitMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Hangi tahlilleri yaptırdı ümit hanım histereskopi rahim filmi falan çekildi mi. Düşünmeden yapabilen bence yoktur var diyen yalan söyler:)
Hadi hayırlısı olsun hemen her şey bi anda güzel sonuçlansın inşallah.. bende randevu alip umit hanıma gideceğim . Kaclik gonal f kullaniyosunBen de eşim de bütün tahlilleri zaten yaptirmistik aslında ünv Hastanesi'nde devam edecektik pandemi olunca araştırıp ümit hanım da karar kıldım benim rahim filmim güzel adetlerim duzenli hormon ve diğer herşey normal o yüzden hic histereskopi istemedi.sorun eşimde.ilk tahlilde 2 milyon çıkan sperm sayımız 2 ay sonra 6 milyon çıktı yaşım da 36 ümit
hanım direkt tüp bebek muhtemel taze transfer olur dedi.ilk kontrolde 8-9 mm iki üç tane 11-12 mm dört tane iki tane de 15-16 mm folikul saydı.bu dombilik olan iki tanesi catlamasin diye cetrotide başladık 3 gündür yarın tekrar kontrolü.catlayacak gibi sis hissediyorum muhtemelen bir iki güne toplanacaklar.
Ama şunu soyleyeyim ümit hanima ben bütün testlerle gittiğim halde tekrar tekrar inceledi herşeyi ve eşimden tekrar testi almadan yola çıkartmadı.biraz yaşımız var acele ediyoruz yoksa bekleyip vitamin takviyesi de yapacaktıMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Hangi tahlilleri yaptırdı ümit hanım histereskopi rahim filmi falan çekildi mi. Düşünmeden yapabilen bence yoktur var diyen yalan söyler:)
Dogrudur baştan tedbirli davranması çok iyi. Burda da hep güzel yorumlar okudum onunla ilgiliAma şunu soyleyeyim ümit hanima ben bütün testlerle gittiğim halde tekrar tekrar inceledi herşeyi ve eşimden tekrar testi almadan yola çıkartmadı.biraz yaşımız var acele ediyoruz yoksa bekleyip vitamin takviyesi de yapacaktı