İrenbe ümit inceboz hastaları

Hadi hayırlısı olsun hemen her şey bi anda güzel sonuçlansın inşallah.. bende randevu alip umit hanıma gideceğim . Kaclik gonal f kullaniyosun
Sanırım herkese aynı ilaçları vermiyor forumdan da anladığım o.bana merional 150 ve feromon 150 başladı ilk 5 gün akşamları ikisini karıştırıp vurdum.sonra 4 gün bunlara ilave sabahları cetrotide ekledi catlamasinlar diye.yarin da kontrol var bakalım

Sanırım herkese aynı ilaçları vermiyor forumdan da anladığım o.bana merional 150 ve feromon 150 başladı ilk 5 gün akşamları ikisini karıştırıp vurdum.sonra 4 gün bunlara ilave sabahları cetrotide ekledi catlamasinlar diye.yarin da kontrol var bakalım
Himm genelde gonal f vuruluyor o yüzden sormuştum. Hangi testleri yaptırıp gitmiştin peki bende tamamlayıp gideyim

Himm genelde gonal f vuruluyor o yüzden sormuştum. Hangi testleri yaptırıp gitmiştin peki bende tamamlayıp gideyim
Adetin 2. Günü gibi hormon tahlili yaptırmak fikir verebiliyor diye biliyorum.kan testleri vardı onun dışında farklı birkaç doktora gidip yumurta rezervimi ultrsonla baktirmistim fikir edinmek için ama amh falan baktirmadim ben bir sorun görünmüyor diyince doktorlar adetlerim de düzenli olunca tüpler mi tıkalı diye rahim filmi cektirmistim.onda da birşey cikmayinca en son eşime baktık zaten sorun onda olunca bende pek birşey gerekmedi ilave acikcasi

Evet 5 tane baya büyümüş yumurtam var 20 mm üstü birkaç tane daha büyüyebilir dedi doktor.pazartesi sabah toplanacaklar umarım iyilerdir

Arkadaşlar yarin ümit hanımdan randevum var ilk kez görüşeceğiz alttan muayene yapıyor mu ilk görüşmede

Back
X