- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi Rebelbm1991
Esimin sperm testin de 300.000 sperm çıkmış ümit hanım aradı urolojiden randevu alın dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce kaç çıkmıştı. Destek vitamin takviyesi verecek sanirimEsimin sperm testin de 300.000 sperm çıkmış ümit hanım aradı urolojiden randevu alın dedi
Bugün muayene vardı 8 yumurta var olgunlaşıyorlar aynı doz 3 gün daha iğne verdi Cumartesi kontrol muhtemelen haftaya yumurta toplama
Yeni başlayacaklar için tüp bebek ücreti 8/8500 olmuş ben önceden başladım tedaviye dedim öyle deyince tamam sizden 7 alıcaz dedi genetiği konuştum paragöz biri olsam direk yapın derdim ama hem çok masraf hem garantisi yok genetiğe giden %90 sağlıklı geliyor zaten dedi ikinizde sağlıklısınız hiç bir sorununuz yok ama bebekler neden ölüyor bunu bilmek istiyoruz belki döllenme sırasında bir şey oluyor bunu ancak genetik incelemeyle anlayabiliriz dedim sustu bilgisayarda tüm bilgilerim var bakıyor hiçbir şey yok ama neden öldüklerini de açıklayamıyorum diyor gebelik aşısı var kayıpları olanlar için onu yapacak mısınız diye sordum hem onu hem serum hem diğer aldığım tüm destekler 2 katına çıkmış şekilde uygulayacağım merak etme dedi genetikte bu kadar istekli olmamın sebebi korkuyor olmam dedim elimden gelen herşeyi yapacağım hiç şüpheniz olmasın dediuzmanlığınıza güvenim tam dedim dondurulmuş transfer yapacakmış size bırakıyorum dedim
Size histereskopi yapmışlar mıydı. Histereskopiden kaç gun sonra iğnelere baslaniyo. Rahim falan dinlendiriliyor mu .14,8 hafta boş gebelik 3 kimyasal serum prednol kortizon vs hepsini yaptı ama olması haziranda yaptı biraz genişletti onun dışında rahim içi sıkıntı olmadığını söyledi
Benim histeroskopi haziranda oldu hafif t şeklindeydi rahim onu genişlettiSize histereskopi yapmışlar mıydı. Histereskopiden kaç gun sonra iğnelere baslaniyo. Rahim falan dinlendiriliyor mu .
Igneler ya da yumurta toplama hemen değil o zaman bir kaç ay sonra mi başlanıyor.Benim histeroskopi haziranda oldu hafif t şeklindeydi rahim onu genişletti
Benim süreç biraz farklı gelişti haziranda histeroskopi öteki ay iğneli yumurta takip deneyeceğim yoksa söz tüp bebek dedi temmuzda tüpe başlıyorduk Ankara’ya gitmek zorunda kaldım eğitim için geldiğim gibi başladık işte şimdiIgneler ya da yumurta toplama hemen değil o zaman bir kaç ay sonra mi başlanıyor.
Demek istediğim histereskopi oldun 2 3 ay sonra başlamamız lazım demiyolar demek. Bi engel değil iğnelere başlamaya. O acıdan sormustumBenim süreç biraz farklı gelişti haziranda histeroskopi öteki ay iğneli yumurta takip deneyeceğim yoksa söz tüp bebek dedi temmuzda tüpe başlıyorduk Ankara’ya gitmek zorunda kaldım eğitim için geldiğim gibi başladık işte şimdi
Daha önce kaç çıkmıştı. Destek vitamin takviyesi verecek sanirim
Baya sene geçmiş. Aldınız mı randevu peki urolojiden500.000 di 6 sene önce![]()
Baya sene geçmiş. Aldınız mı randevu peki urolojiden
Haklisin canım çok zor . Ama vazgeçme eğer istiyorsanYok canım malesef . Esim yeni ise başladı 1 ay olmadı bile . Geçen gün izin aldı şimdi tekrar alırsa sorun olur bakalım ümit hanımla konuşacak sonuçlara göre ilaçları verebilir mi diye gidemez yani oraya . Bizim işler hep sıkıntılı ben eşime dün vazgeçelim yapmayalım dedim dinlemiyor deneyeceğiz diyor. Esim çalışıyor hayvanlara ben bakıyorum . Tedavi başlayınca hayvanlar ne olacak ben yapamam o zaman ağır iş hep bilmiyorum ama herşey sıkıntı para desen kredi çekeriz hakkımızda hayirlisi
Haklisin canım çok zor . Ama vazgeçme eğer istiyorsan
Kimyasal gebeliklerinizi kac haftalikken ogrendiniz14,8 hafta boş gebelik 3 kimyasal serum prednol kortizon vs hepsini yaptı ama olması haziranda yaptı biraz genişletti onun dışında rahim içi sıkıntı olmadığını söyledi
reglden 3-4 gün öncesinde hamile olduğumu hissedip test yaptımöyle öğrendimKimyasal gebeliklerinizi kac haftalikken ogrendiniz
Kimyasal gebelikler gebelik kaybi olarak sayilmiyor.kimyasali emin olun kadinlarin cogu yasiyordur e gebelik gecikmesi olmadan test yapilmadigi icin cogu kadin farkinda olmaz ,vucut sagliksiz dollenmeyi adetle atar.reglden 3-4 gün öncesinde hamile olduğumu hissedip test yaptımöyle öğrendim
Ümit hanım hangi testleri yaptırıyor acaba önceden yaptırmış testlerimiz geçerli oluyormu birde ön görüşme için ücret ödeniyor mu acaba? Gidenler memnun mu
On görüşme icin ücret ödenmiyor testleri kendi belirliyor. Önceden yaptırdığınız her şeyi goturunÜmit hanım hangi testleri yaptırıyor acaba önceden yaptırmış testlerimiz geçerli oluyormu birde ön görüşme için ücret ödeniyor mu acaba? Gidenler memnun mu