İrenbe ümit inceboz hastaları

Şimdi anladım :) Progestan fitile transfer öncesi başlamıştım 9.hafta bıraktık, prolutex kullanıyordum artık bulunmadığı için prolotun depota geçiş yaptık onu da 12.haftada sonlandıracağız :)
Evet maalesef ilac sikintisi varmis..kolaylikla gecsin kalan zaman🙏

Merhaba yaklaşık bir ay önce transfer oldum ilk ikisi kimyasal oldu hiçbir sorun yoktu üçüncüsünde transfer öncesi uyguladı ümit hanım neupogen bana çok şükür hamileyim
Canım neupogen iğne neden yapıldı?Ben de Ümit hanımdayım, son denememizde maalesef boş gebelik oldu.Çok sevinmiştim ama keseyi gördük ve içi boştu. Bundan öncede biri Ümit hanımla diğer 3’ü başka doktorlarla kimyasal ve negatif sonuçlarım var 😞

Canım neupogen iğne neden yapıldı?Ben de Ümit hanımdayım, son denememizde maalesef boş gebelik oldu.Çok sevinmiştim ama keseyi gördük ve içi boştu. Bundan öncede biri Ümit hanımla diğer 3’ü başka doktorlarla kimyasal ve negatif sonuçlarım var 😞
Rahim içi yapışıklığı sağlıyormuş Canım embriyonun tutunabilmesi için.Daha önce ikisi kimyasal oldu benimde.her seferinde farklı yöntemler uyguladı ümit hanım bana çok şükür sonuncusunda oldu çok iyi anlıyorum seni :(
Sakın pes etme ümidini kaybetme inşallah Rabbim bu duyguyu sana ve bu yolda uğraşan herkese nasip eder 🤲🏻

Merhaba Ben yeni üye oldum Umit Incebozla Irenbe de 25 ekimde transfer oldum şuan hamileyim çok şükür 5 yıldır uğraştığım süreçte çok şükür pozitifi gördüm süreci merak eden.Fikir ve bilgi almak isteyen arkadaşlara seve seve bilgi veririm çünkü surecimin basından beri buradan çok bilgi edindim üye olmadım ama yorumları uzun uzun okudum merak ettiğim çoğu şey hakkında detaylı bilgi sahibi oldum.Deneyimlerini açıklayarak kadınlar kulübünde özellikle tup bebek uzeri Ne detaylı bilgi ve fikir paylaşımı apan arkadaşlara minnettarım.

Merhaba Ben yeni üye oldum Umit Incebozla Irenbe de 25 ekimde transfer oldum şuan hamileyim çok şükür 5 yıldır uğraştığım süreçte çok şükür pozitifi gördüm süreci merak eden.Fikir ve bilgi almak isteyen arkadaşlara seve seve bilgi veririm çünkü surecimin basından beri buradan çok bilgi edindim üye olmadım ama yorumları uzun uzun okudum merak ettiğim çoğu şey hakkında detaylı bilgi sahibi oldum.Deneyimlerini açıklayarak kadınlar kulübünde özellikle tup bebek uzeri Ne detaylı bilgi ve fikir paylaşımı apan arkadaşlara minnettarım.
merhaba bende ümit hocanın hastasıyım 2 kere transfer yapıldı sonuç negatif dinlenme süresinde kimyasal gebelik yaşadım ancak tedaviyi devam etme konusunda kafam çok karışık çünkü çok ümitsizim artık.. siz ne kadardır ümit hoca ile tedavi oluyorsunuz?ne gibi işlemler yapıldı rica etsem paylaşır mısınız

merhaba bende ümit hocanın hastasıyım 2 kere transfer yapıldı sonuç negatif dinlenme süresinde kimyasal gebelik yaşadım ancak tedaviyi devam etme konusunda kafam çok karışık çünkü çok ümitsizim artık.. siz ne kadardır ümit hoca ile tedavi oluyorsunuz?ne gibi işlemler yapıldı rica etsem paylaşır mısınız
Ben 5 yıldır bebek istiyorum fakat kendiliğinden olmadi 1 yıl ilaç catlatma iğnesi vs.niin ise yaramamasindan sonra.Bodrumda oturdugumdan milasta bir doktora başladım ilk tup bebek transferimi o doktorun takibinde irenbe de yaptırdım 6 ad.2 şerli dondurulmuş 4 u kaliteli 2 si orta kaliteli 3.gün embriyolariydi.Ilki hiç tutmadı daha sonra defalarca denememize rağmen transfer aşamasına gelemedik.Rahim kalinligi oluşmuyordu.Yuksek dozda inanılmaz ilaçlar kullandım 2 yıl öyle geçti.En son net araştırmalarım ve birkaç kişinin tavsiyesi üzerine 2.tarnsferimi ümit hanımla yaptık

Yalniz Ümit hanımla transfere başlamadan 1 yıla yakın aralikli oruc yapıp 12 kilo verdim.Tedavi surecinde asiri doz ilactan odem ve kilo artisi olmustu ve mutsuzdum bu yuzden.Ilk transferde çok gergindim biraz daha rahatlamaya ve akışına bırakmak için kendimi rahatlatmaya çalıştım.Kafami bosalttim tup bebek konusunu hic dusunmeden kendime odaklandim cunku psikolojim kotuydu bu sekilde asla tutmayacakti zaten surekli gergin ve mutsuzdum.Bol bol uzun yürüyüşler yaptım terledim ilacin vucudumda etkilerini attim.Cunku aşırı ilaç kullanımı beni mahvetmişti.Sonrasinda Ümit hanıma başladım ve okadar güzel takip ve ilaçları o kadar dozunda verdi ki ne rahatsızlık hissettim ne de zaman kaybı oldu 2 ay takviyeler ve vücudumda eksileri tamamladık demir eksikliğim çok fazlaydı.Ki hep öyledir ama hiç düzelmemiştir okadar ilaç kullanmama rağmen.Umit hocanın verdiklerini 2 ay kullandım ve resmen değerlerim düzeldi.Sonrasinda hemem başladık ve 2 yıl rahim kalinligi 6.5 lari gecmeyen ben.9.4 gibi bir değerle transfere girdim ve çok şükür pozitif

anladım canım.ne yazıkkı bende de ödem ve ani kilo artışı oldu ilaçlar yüzünden bende ümit hocaının erdal dumana yönlendirmesi ile 12 kilo verdim ama ne yazıkkı 2 deneme de başarısız oldu.suan hem maddi hemde manevi olarak kendimizi toplamaya çalışıyoruz bir daha kine ne zman olur bilmiyorum ama inşşalah bizede nasip olur.süreci yaşayam biri olarak bu sürecin ne kadar zor olduğunu biliyorsundur az zaman lazım.

Selamlar,

Ümit İnceboz hocanın hastaları arasında çikolata kisti olan ve çocuk sahibi olmaya çalışan var mı?

Yalniz Ümit hanımla transfere başlamadan 1 yıla yakın aralikli oruc yapıp 12 kilo verdim.Tedavi surecinde asiri doz ilactan odem ve kilo artisi olmustu ve mutsuzdum bu yuzden.Ilk transferde çok gergindim biraz daha rahatlamaya ve akışına bırakmak için kendimi rahatlatmaya çalıştım.Kafami bosalttim tup bebek konusunu hic dusunmeden kendime odaklandim cunku psikolojim kotuydu bu sekilde asla tutmayacakti zaten surekli gergin ve mutsuzdum.Bol bol uzun yürüyüşler yaptım terledim ilacin vucudumda etkilerini attim.Cunku aşırı ilaç kullanımı beni mahvetmişti.Sonrasinda Ümit hanıma başladım ve okadar güzel takip ve ilaçları o kadar dozunda verdi ki ne rahatsızlık hissettim ne de zaman kaybı oldu 2 ay takviyeler ve vücudumda eksileri tamamladık demir eksikliğim çok fazlaydı.Ki hep öyledir ama hiç düzelmemiştir okadar ilaç kullanmama rağmen.Umit hocanın verdiklerini 2 ay kullandım ve resmen değerlerim düzeldi.Sonrasinda hemem başladık ve 2 yıl rahim kalinligi 6.5 lari gecmeyen ben.9.4 gibi bir değerle transfere girdim ve çok şükür pozitif
merhabalar ben de İrenbe’de Alper hocam ile tedavi görüyorum. geçen ay transferim rahim kalınlığı yeterli düzeye ulaşmadığı için iptal edildi. Bugün regl oldum yarın kontrol sonrası ilaçlara başlayacağım tekrar. Benim de 6.5ta kalmıştı. önerebileceğiniz bir şey var mı takviye olarak u soruna :/

Merhaba, umit hanimla ilgili deneyiminizi paylasabilirmisiniz ? Bizde irenbeyi dusunuyoruz.

Back
X