• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri irenbede bebek tedavisi gören bayanlar..yardım lütfen

şükür yahu topik hareketlenmişşşşzemuszemus irenbeye giden kızlar,ilk muayenede neler oluyo?detaylı anlatırmısınız?bi de kaç para ödüyoz?

batarang cım ilk muayene derken..tüpe başlamak için mi?
ben zaten bir müddettir gittiğimden cogu bilgim ellerinde vardı.
tüp bebek ilk muayene ultrasonla rahim ve yumurtalıkların durumuna bakılıyor..
rahim filmin vs var mıydı onceden?

batarang cım ilk muayene derken..tüpe başlamak için mi?
ben zaten bir müddettir gittiğimden cogu bilgim ellerinde vardı.
tüp bebek ilk muayene ultrasonla rahim ve yumurtalıkların durumuna bakılıyor..
rahim filmin vs var mıydı onceden?
hiçbişeyim yok canım 2 yıllık evliyiz daha dr.a gidemedim çok korkuyorumbilmiyorumkismile ondan sordum ilk sefer
nasıl milli olunuyo diyeeyvahedigeldismile

tatlım korkma..normal muayene yapıyor doktor once.
doktorun yonlendirir senii..belki de cok basit bir tedviyle hamiş kalacaksınn

tatlım korkma..normal muayene yapıyor doktor once.
doktorun yonlendirir senii..belki de cok basit bir tedviyle hamiş kalacaksınn

canım sanmıyorum yaaa..bilmiyorumkismilezor olacak bence..pko nun tüm belirtilerini gösteriyorum..peki muayene ücreti ne kadar ?bi de dilek hn c.tesi çalışıyr mu?

muayene ücreti yanılmıyorsam 130 civarı. Mayıs ayında gitmiştim en son. Dilek hanım ctsileri tam gün orada. tabi son zamanlada bir değişiklik olmadıysa...

bir de muayeneden hiç gerilme..dilek hn'ın inanılmaz çabuk bir eli var.
ben eskiden cok gerilirdim..sayesinde attım gerginliği

olur tabii..doktor içine bakıyor dışına değil..:)))
hatta bana o bölgedekileri cok da alma demişti..baska bir doktorum.

ya sorması ayıp olmazsa dr.a giderken ne durumda olmalı yani orası?neyle alcaz?:kedi:

canım ben cok takılmıyorum aslında..mutlaka sir vs yapılmamıs da olsa kısaltmıs oluyorum..
zaten ben o kadar sık gidiyorum ki tedavide oldugum için her zaman cok uygun olamamıs oluyorum..doktorlar cok da takılmıyorlar zaten..

kızlar umarım biliyorsunuzdur, sgk anlaşmalı smyrna ya gittik diyelim..raporla birlikte ne kadara mal olur tüp, ilaçları raporla alıyoruz peki hastane ücreti raporla düşürüyormu?

Back
X