• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri irenbede tedaviye başlamak istiyorum...fakat aklım çok karıştı...

batarang

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
451
3
296
İzmir
arkadaşlar ben pko tedavime irenbede başlamaya karar vermiştim.ama son zamanlarda irenbe ve dilek hanım ile ilgili olumsuz yazılar okudum.sanki eskisi kadar ilgili değilllermiş gibi..bu konuda bilgisi olan ve yakın zamanda oraya gitmiş olan var mı?çok kafam karıştı:uhm:

Merhaba, ben de irenbe ye Dilek hanıma gidiyorum.. Yanlış yönlendirmek istemem.. Üç defa Dilek Hn. gittim.. ılgili davrandı.. Bazı testler yaptık, haziran ayında tüp bebek yapmaya karar verdik.. şunu söyleyebilirim daha öncede doktora gitmiş birisi olarak hepsinde bekliyorsun, doktorlarda bazen gününde olmuyor içine hangisi siniyorsa ona git. Dilek hanımı seçmemin sebebi içimden geleni ona rahatça söyleyebiliyorum.. Aklımda soru işareti kalmıyor.. Bende irenbede dilek hanıma tüp bebek yaptıran arkadaşların tecrübelerinden faydaanmak istiyorum.. Ne dersiniz ırenbe mi, ? Birde tüp bebek maliyeti 5000 TL altında olmuyor mu ?

Merhaba, ben de irenbe ye Dilek hanıma gidiyorum.. Yanlış yönlendirmek istemem.. Üç defa Dilek Hn. gittim.. İlgili davrandı.. Bazı testler yaptık, haziran ayında tüp bebek yapmaya karar verdik.. şunu söyleyebilirim daha öncede doktora gitmiş birisi olarak hepsinde bekliyorsun, doktorlarda bazen gününde olmuyor içine hangisi siniyorsa ona git. Dilek hanımı seçmemin sebebi içimden geleni ona rahatça söyleyebiliyorum.. Aklımda soru işareti kalmıyor.. Bende irenbede dilek hanıma tüp bebek yaptıran arkadaşların tecrübelerinden faydaanmak istiyorum.. Ne dersiniz İrenbe mi, ? Birde tüp bebek maliyeti 5000 TL altında olmuyor mu ?

canım tabi ki bekleyeceğiz.benim sormak istediğim ilgi alaka kısmıydı.nasıl?memnunmusun dilek hanımın ilgisinden?

canım tabi ki bekleyeceğiz.benim sormak istediğim ilgi alaka kısmıydı.nasıl?memnunmusun dilek hanımın ilgisinden?

merhabalar..
Ben de Dilek hn'a gidiyorum. aşılama yaptırdım ama tutmadı.
Ne tür problemler duydun canım? ben de merak etti.
Açıkçası ben memnunum ..detaylı inceliyor, konuşuyor. güleryüzlü bir bayan. bence konusunda da iyi.
ama çok bekliyorum bazen. Biraz da rahat bir doktor ..ama bu kötü mü iyi mi bilemiyorum..
Tüp bebeğe doğru giden biri olarak artık sanıyorum bir aksilik olmazsa Dilek hn ile devam ederim.

ben dilek hanıma muayene oldum çok ilgili davrandı tüp bebek tedavisine başlayacaktık ama emekli sandığı ile anlaşmaları yok sevkleri filan işleyemiyorlardı o yüzden vazgeçtik smyrna da başladık çok memnunum inşallah sonuç olumlu olur ama ben gitmeden çok araştırmiştım herkes dilek hanımın ilgisinden memnun hastayı çok rahatlatıyo ben ilk denememi ankara anatolia dayaptırdım doktorum hiç muhatap bile olmuyordu zaten bi ilk muayenede bi de transfer de gördüm diğer işlemleri ordaki diğer elemanlar yapıyo doktorla diyalog kurman mümkün değil ben hiç memnun kalmadım doktor çok önemli bence

emekli sandığı ile nasıl anlaşmaları yok anlamadım. biz gecen yaz hep sevkli gittik,ilaçlarımızı hiçbir problem olmadan aldık. bir de hangi merkeze giderseniz gidin hiç hesapta olmayan ek masrafları göz önünde bulundurun derim. çünkü bende polip,myom gibi problemler,sonra da yumurta dondurma gibi bir zorunluluk ortaya cıktı dolasıyla da ücret arttı. ama dilerim ki hiç birinizde bu tip problemler cıkmaz...

kesinlikle tavsiye etmem.dilek aslanın çektiği rahim filminde açık görünen (ona göre mükemmel)sol tüpüm ,ege ünv yaptırdığım laparoskopi sonucuna göre açılamayacak kadar tıkalı çıktı..............ve ben bu laparoskopiden önce 2 aşılama ve 1 tüp denedim.-------

Doğum tecrubemi henuz yasamadım fakat sayesinde suan 1 aylık hamileyim. (Aral Özbal) Tup bebek tedavmızı gercekleştirdi. Muhtesem bır doktor, gulumsemesıyle kalbınızı ısıtıp , gebelıge gıden yolunuza umut ısıgı olacaktır. Umarım sağlıklı bır hamılelıkle mutlu sona yıne kendısıyle gıderiz.

Back
X