Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üç yıl önce gitmiştim ve şuan ise dolaylı hastası sayılırım.Kızlar canlar hiç yok mu Irenbede Tedavi olanlar tup bebek.yaptiranlar . Yardımcı olur musunuz lütfen![]()
Ben üç yıl önce gitmiştim ve şuan ise dolaylı hastası sayılırım.
İzmir bölgesi için en iyisi diye biliyorum.
Siz de tup bebek tedavisi mi gördünüz acaba canım doktorunuzun hangisiydiBen üç yıl önce gitmiştim ve şuan ise dolaylı hastası sayılırım.
İzmir bölgesi için en iyisi diye biliyorum.
Şuan doktorum Ali Öner irenbede degil sadece işlemleri irenbede yapıyor yumurta toplama gibi. Ama ben malesef daha o duruma gelemedimSiz de tup bebek tedavisi mi gördünüz acaba canım doktorunuzun hangisiydi
Hayırlısı canım. Sabır süren nedir kaç yaşındasınŞuan doktorum Ali Öner irenbede degil sadece işlemleri irenbede yapıyor yumurta toplama gibi. Ama ben malesef daha o duruma gelemedim
42 yaşındayım baya zor isim kent hastanesi içinde iyi diyorlarHayırlısı canım. Sabır süren nedir kaç yaşındasın
Bende istiyorum ama malum maddi manevi yorucu bi dönem ben şuan biraz beklemek istiyorum merkez araştırıyorum işte. Çünkü laboratuvar çok onemliymis
Rabbım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün canım42 yaşındayım baya zor isim kent hastanesi içinde iyi diyorlar
Anladım canım yaşadıkların kolay değil Rabbım daha fazla bekletmeyin inşalllah. Ben 24 yaşındayım ama biz bu sürece gireli 3 yıl oldu biliyorum belki de herkes daha çok erken falan diyecek ama yıllar böyle bi anda geçip gidiyor. Benim 2 düşuğüm oldu öğreniyorum ve aradan zaman geçmeden düşüyor hep. Ümit hoca yumurtlama tedavisi uyguladı ama maalesef adet oldum daha yeni. Benim sol tarafımda 3 cm falan bi kist var tek taraflı ama sanırım o yüzden olmuyor çünkü başka bi problem yok eşimde yada benim yumurtlamamda ama Ümit hoca yumurtlama takibine cevap vermediği ve kist olduğu için tup bebek öneririm aşılamaya gerek yok çok düşük ihtimal zaten dedi . Ve bende şimdi ücret ve merkez araştırıyorum doktorunu seviyorum ama işte gönül kundura istemiyor. Benim hikayemde bu şekilde ama kaçıncı doktor sayamadım diyebilirim.Ben 40 yaşındayım .Kasım 2021’de 3. denemem için İrenbe’de Ümit hocaya gittim.Sigarayı bırakmamı söyledi önce.Üç ay antioksidan kullandırdı.Şubat 2022 ‘de tedaviye başladık. İki kere arka arkaya OPU yaparak 6 embriyo elde ettik. Dondurdu embriyoları, histereskopi ile çizik attı.İlk transferi 2022 Haziran’da yaptı , verilen ilaçlar iyiydi, bir şey atlanmadı, her doktorun vermesi gereken ilaçlardı,maalesef tutunmadı. Benim başka merkezlerde daha önce başarısız tutunmayan denemelerim olmuştu.O yüzden çok üzülmedim. Kalan embriyolar İle tekrar tedaviye başladım geçen Eylül’de, bu sefer ben de adenomiyozis olduğu için Lucrin iğne yaptı transfer öncesi.Ve tutunma yaşadım hayatımda ilk kez.Keseyi gördük ama maalesef boş gebelikti ve kürtaj oldum. Ümit hoca yapılması gereken herşeyi yapıyor. Çok yoğunlar , o yüzden herkese benzer tedaviler uygulanıyor ama dediğim gibi genelde kan sulandırıcısından, bağışıklık hapından , istersen intralipid serumuna kadar herşey veriliyor. Ben bu forumda onun hastası olup aynı haplarla benimle aynı yaşta hamile kalan insanlar gördüm. O yüzden tutanda tutuyor tutmayanda tutmuyor. Ben şuan orada 3. toplamda başka merkezlerle birlikte 6. Denememi yine İrenbe’de yapacağım. Olmazsa yazın Medical Park’ta Funda Göde’ye gideyim diyorum.Oranın laboratuvarı iyi diyorlar.Ama dediğim gibi ben yıllardır uğraştığımdan ve bu forumu çok takip ettiğimden benimle aynı kalite aynı gün embriyoları İle benzer yaştaki insanların İrenbe’de hamile kaldığını gördüm.O yüzden İrenbe’de memnun değilim diyemem. Size tavsiyem diyetinize dikkat edip vitaminlerinizi almanız.Ben biraz kiloluyum benim yaşımda aynı kalite embriyolarla İrenbe’de hamile kalanlarda gördüğüm biraz günlük yürüyüş gibi sporlarına dikkat edenlerdi. Umarım biz de birgün hamile kalırız. Sizin yaş kaç?
Bence kistinizi temizletip deneyim tüp bebek Ümit hoca ile.Sizin yaşınız genç olduğu için yumurta kalitesi sorununuz olmaz.Eminim kistler temizlenince , rahim uygun olunca tutunur bebeğiniz.Anladım canım yaşadıkların kolay değil Rabbım daha fazla bekletmeyin inşalllah. Ben 24 yaşındayım ama biz bu sürece gireli 3 yıl oldu biliyorum belki de herkes daha çok erken falan diyecek ama yıllar böyle bi anda geçip gidiyor. Benim 2 düşuğüm oldu öğreniyorum ve aradan zaman geçmeden düşüyor hep. Ümit hoca yumurtlama tedavisi uyguladı ama maalesef adet oldum daha yeni. Benim sol tarafımda 3 cm falan bi kist var tek taraflı ama sanırım o yüzden olmuyor çünkü başka bi problem yok eşimde yada benim yumurtlamamda ama Ümit hoca yumurtlama takibine cevap vermediği ve kist olduğu için tup bebek öneririm aşılamaya gerek yok çok düşük ihtimal zaten dedi . Ve bende şimdi ücret ve merkez araştırıyorum doktorunu seviyorum ama işte gönül kundura istemiyor. Benim hikayemde bu şekilde ama kaçıncı doktor sayamadım diyebilirim.
Bende yeni randevu aldım Ümit Hanım' a bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Arkadaşlar ben şu an irenbe de tedaviye başladım ama 2 dusugum var daha önceden ve biz çok yıprandık artik ne yapılması gerekiyorsa kendimizi ona göre hazırlayacağız. Lütfen bu süreçten geçen özellikle irenbede tedavi aşılama tup bebek yaptiranlar yazabilir mi arkadaşlar![]()