İrfan Değirmenci İle Günaydın Kanal D

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
İrfan Değirmenci Kanal D'de başladı

FOX TV'den ayrılan İrfan Değirmenci, Kanal D'nin sabah haberleri ile izleyici karşısına çıktı.

Ben bu adamı çok severim, işini çok çok iyi yapıyor, iyi olanıda kapmışlar zaten.
Fox da çalar saat varken hep izlerdim ama şimdiki programı çok erken, kalkamıyorum o saatte, foksun sabah habarlerinin sunucuları çok kötü olmuş, gözüm hep irfan değirmenciyi arıyor.

çok seviyorum bu adamı:asigim: opuyorumnanaktan
takipçisiyim diyebilirim
her sabah erkenden kalkıyorum.hiç kimse için uykumdan olmam ama irfanım bambaşka
yakında ana haberde de görürüz inş.kendisini
cebine koy çıkar çıkar sev o derece sevimli
off diyorum sadece :asigim:

zaten daha önce birandı programına davet etmişti okadar iltifat ve yagcılıktan sonra kanal dye geçmesi bana sürpriz olmadı açıkçası

ızledim o programı, gerçekten çok yağcılık yaptı, ama birandın parmağı varmı dersin.

birandın parmağı olsa da (sanmam olduğunu)irfan bey bence şu an ki konumunu haketti. bi kere çok sempatik :kedi: yüzü ekrana yakışıyor. haberler zaten sıkıcı.eleştirileri okuması çok hoş. bu halleriyle büyük beğeni topluyor :asigim:

canım öyle diyosunda ne demişti sizinle çalışmak bi şereftir, siz bir duayensiniz ve daha neler nerdeyse iki büklümdü eh artık bu kadar iltifattan sonra almamak ayıp olurdu dimi

Bende hak ettiğini düşünüyorum, gelen maillere verdiği önemde biraz sevdiriyor kendini.

canım öyle diyosunda ne demişti sizinle çalışmak bi şereftir, siz bir duayensiniz ve daha neler nerdeyse iki büklümdü eh artık bu kadar iltifattan sonra almamak ayıp olurdu dimi

Evet çok eğilip büküldü brand karşısında ama kesinlikle hak etti, sabah haberleri daha kısa ama, fox da daha uzundu.

eğilip bükülse de eğitimi,tavırları var :asigim: kimse biranda yağ çekti diye sabah haberlerine transfer edilmez. irfan bey çok saygılı. opuyorumnanaktan

kısa evet. ama uzar bence. en azından seda sayandan kurtulduk :lepi: doktorum programı tatile girerse,irfoşumun programı uzar inş opuyorumnanaktan

valla canım okadar yaglamadan sonra sadece kanald ''de degil cnntürk'tede programı kapmış ohaoldumsmile
ayrıca o programı izledikten sonra sevmez oldum açıkçasıkötükedihüso

valla canım okadar yaglamadan sonra sadece kanald ''de degil cnntürk'tede programı kapmış ohaoldumsmile
ayrıca o programı izledikten sonra sevmez oldum açıkçasıkötükedihüso

cnn türktede mi kapmış. bak şuna sen:mymeka: hangi program,saat kaçta söylesene delikafadulden

cuma geceleri akşam yapıyo programı 7 veya 8 gibi her gün cuma olsa programının adı valla görünce şaşırmıştım burdadamı programı var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…