- 23 Ocak 2015
- 100
- 21
- 18
- 37
- Konu Sahibi Selinkaya20
-
Kızlar çok çaresiz kaldım. Yok ikili test yok ayrıntılı falan derken şimdi bide bebeğim biraz iri çıktı. Hamileliğimin başlarında adet tarihim 21/08/2015 olmasına rağmen 1 hafta geç döllenme demişlerdi ve adet tarihimi 27/08/2015 olarak hesapladılar. Şuanda da her ultrasonda Bebek bir hafta yada iki hafta önde gidiyor. Bende korkuyorum acaba bişey mi var neden böyle oluyor yaşimdi ben kaç haftalık hamileyim neyim anlamadım ya
Canım ben almadım adet tarihini Dr 21/08 geç döllenmiş 27/08 hesaplanacak bir hafta geriden geliyor demişti 20 haftadan sonra ileriye gitmeye başladı. En son 22 haftada 540 gr dıNormal adet tarihin kabul edilir bebek iriyse yapacak bişey yok adet tarihini öne almakda neymişne güzel tombiş bi bebegin olucak kilosu ne kadar suanda
Canım ikili tarama biraz riskli çıkmıştı ama ayrıntılı da sorun çıkmadı. Ondan mı bilemedimTestlerde ve ayrintili ultrasonda bisey cikmadiysa sorun yok.Zaten 24
hatfaya gelmissin.Belliki iri bi bebek olacak.Takma kafana canim.Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.
Canım benim doktorum böyle esprili söylemedi bana dedi ki şeker açısından risklisin. Pazartesi günü yükleme yapılacak bende korkuyorum insülin verirler diye.. Bide eşim ve bende çok iri insanlar değiliz :)Benim oğlum da en başından beri 2 hafta önde gidiyordu. Bugün ki ölçümlerine göre kafası 3+5 gün , boy ve kilo ölçümleri ise 3 hafta önde çıktı. Doktorum koca kafalı , koca göbekli oğlan diyor sürekli :)
İri bebek olarak sorun çıkması için sende gebelik şekeri gibi bir rahatsızlık olması gerekli. Böyle bir sorunun yoksa hiç sıkma canını. Tombik doğuracağız demektir :)
Normal adet tarihin kabul edilir bebek iriyse yapacak bişey yok adet tarihini öne almakda neymişne güzel tombiş bi bebegin olucak kilosu ne kadar suanda
bence doktor biraz daçmalamış :) bebeğin iri doğması çok kötü değil yani 5-5.5 kilo doğacağını sanmam olsun olsun 4 kilo doğar benim kızımda 4 kilo doğdu zaten doğumdan sonra 200-300 g veriyor daha iyi yani zayıf doğmasındanCanım ben almadım adet tarihini Dr 21/08 geç döllenmiş 27/08 hesaplanacak bir hafta geriden geliyor demişti 20 haftadan sonra ileriye gitmeye başladı. En son 22 haftada 540 gr dı
Maşallah canım benim Allah nazardan saklasınBizim de kafa ve göbeğe gore su an 40. Haftayı geçtik bile. 2 hafta önde gidiyormuş. 1 hafta içerisinde 1 kilo almış ve 4 kilo olmuş. boyuda en son 49 un üstündeydi. Son 2 hafta da ne oldu bilmiyorum onu söylemedi. Tahmini sonuçlar bunlar. Canini sıkma, sağlıklı doğsun da...
katılıyorum tadını çıkar. Son aylarda insan yeterince stres oluyor zaten.
Ne bileyim canım benim ilk gebeliğim Dr öyle söyleyince bende adet tarihimden sonra olmuş Heralde dedimbence doktor biraz daçmalamış :) bebeğin iri doğması çok kötü değil yani 5-5.5 kilo doğacağını sanmam olsun olsun 4 kilo doğar benim kızımda 4 kilo doğdu zaten doğumdan sonra 200-300 g veriyor daha iyi yani zayıf doğmasından
Benim korkma arkadaşım inşallah saglicakla kucagina alirsin bebegini korkacak stres yapacak bişey yok ne güzel tombiş bebegin olur inşallah bebegn sağlıklı olsun varsin iri olsun veya zayıf olsun bunlar sirun değil bende 4 kg doğdu bebegm (maşallah :)) )Kızlar çok çaresiz kaldım. Yok ikili test yok ayrıntılı falan derken şimdi bide bebeğim biraz iri çıktı. Hamileliğimin başlarında adet tarihim 21/08/2015 olmasına rağmen 1 hafta geç döllenme demişlerdi ve adet tarihimi 27/08/2015 olarak hesapladılar. Şuanda da her ultrasonda Bebek bir hafta yada iki hafta önde gidiyor. Bende korkuyorum acaba bişey mi var neden böyle oluyor yaşimdi ben kaç haftalık hamileyim neyim anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?