İri Bebek :(

iki bebeğinizin doğum arası ne kadar oluo ysmn_d sezeryan olduğu için soruorum...

Merhaba, benim oğlumda 4kilo 80 gram 52 cm doğdu. oda bir hafta ileriydi ölçümleri. doktorum hiçbir sorun var dememişti. bende son haftanı bekle zaten ölçümlede çıkcak. doğumunda yenidoğan uzmanı istersin. bildigim kadarıyla tek tehlike çocuğun doğum sonrası kan şkeri kontrol altında olmalı tabi acıkıyorlar ve anne sütü hemen gelmeyebiliyor. bize doktorumuz sık sık kontrol ettirmişti ve mama verilmişti. onun dışında bildiğim kadarıyla ister geç döllenme isterse 2 hafta önde gitsin. son adet tarihin geçerli doğumun için. fakat senin doktorun neden ileri attı bilemiyprum, doktoruna güven bu haftaya beraber geldiniz. benimde şimdi ikinci gebeliğim bundada 1 hafta ileriden gidiyor yine yani herhalde 3,5 kg geçeriz yine:) hiç üzülmeni gerektirecek birşey yok , tadını çıkar, seni diğer konudanda biliyorum sıkıntılı süreçlerin olmuştu bende bu hafta detaylıya girecegim. dualarınızı tüm hamilelerle annelerle bebeklerle olsun:)

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. iri olduğu için şekerden şüphelendiler iki gün önce yükleme yaptırdım. sonuçlar gayet iyi çıktı çok şükür. şimdi sıra doğumda artık şükür test falan kalmadı önümüzde :) ikili tarama için de ayrıntılı ultrasonda doktor herşeyi sağlıklı dedi umarım sağlıklıdır hepimizin bebişleri tombiş tombiş alırız kucağımıza :)

Merhaba bende 38haftalık oldum ve bebeğm 3800 bende korkuyorım Dr fazla iri dedi böyle olup doğum yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…