irkciliga kadar giden nefretim.

Nasıl sen Türk olmayı seçmediğin gibi kimse Arap, Kürt , İngiliz olmayı seçemiyor ...
Yani Bi tarafı övmek kadar aptalca bişey olamaz bana göre..
Ve yazdıkların Bi ırka karşı gıcıklık değil bana göre bu kadar acımasız şeyleri aklından geçirebilmen senin kalbinin kötülüğü gibi geliyor bana ..

Sevmedigimiz irklar var benim de var valla inkar edemem. Ama sirf irkindan dolayi yargilamam kimseyi. Insanina gore muamele yapmak gerek iyiyse iyidir kotuyse kotudur irkla alakasi yok bence. Cevreye, vatanima milletime zarari olan insani sevmem mesela burda iyi bir insan olmasi da gram umrumda olmaz, bu konuda toz pembe bakamiyorum. Kendine zarari olani barindiran milletler benligini kaybeder zaten. Zararlari yoksa umursamam nefret falan etmem tabiki insanca yasayalim. Ama vatanima milletime zarari varsa olmesi gram umrumda olmaz.

Irklar insan icadıdır biliyorsunuz.
Kimse bu dünyaya Türk ya da Arap olarak gelmiyor, onlar tamamen bizim dünyayı paylaşamamızdan ve toplulukların daima diğerlerini ötekileştirmesinden yana doğmuştur.
İnsanı, insan gibi gördüğünüz sürece nefretinizi atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…