- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Freud'çuluk oynamaktan hiç hoşlanmam, başka biri bulun sataşacak. Hadi iyi günler.Kendi gizli duygularınızimi dile getirdinz yoksa
İyi de adonis tipli iskandinav erkeği buraya bir şirketin daveti üzerine çalışmaya gelir. Diğerlerini biz davet etmedik, sokaklarda dileniyorlar, sürü gibi ürüyorlar. Ha bir de çocuklarımız el ayak ağız hastalığına yakalanacak diye ödümüz kopuyor.aynen
adonis tipli iskandinav erkegi gelse fince konussa kimsenin itiraz edecegini sanmiyorum. gelen kara kuru arapsa iykkk igrenc arap oluyor!
Sevmiyorum denemez görmek istemiyorum karşılaşmak istemiyormBir kişiyi mi sevmiyorsun? O ırktan olan herkesi mi?
Bu durum o insanların değil devletimizin yanlış politikasının sonuçları. Hiçbir tedbir, entegrasyon planı olmadan insanları buraya "zulalayan" bizim devlet sonuçta. Halbuki bu süreç daha planlı programlı olsaydı birçok sorun da ortaya çıkmadan topluma uyum sağlanırdı.İyi de adonis tipli iskandinav erkeği buraya bir şirketin daveti üzerine çalışmaya gelir. Diğerlerini biz davet etmedik, sokaklarda dileniyorlar, sürü gibi ürüyorlar. Ha bir de çocuklarımız el ayak ağız hastalığına yakalanacak diye ödümüz kopuyor.
aynen
adonis tipli iskandinav erkegi gelse fince konussa kimsenin itiraz edecegini sanmiyorum. gelen kara kuru arapsa iykkk igrenc arap oluyor!
Keşke herkes sizn gibi anlayışlı olabilse:))Polemik falan çıkarmaya çalıştığınızı düşünmüyorum.
Tam tersi farkındalığınız Yüksek, hislerinizden rahatsızsınız ve çözüm arıyor gibisiniz.
Hemşireymişsiniz. Bir de mesleğin getirdiği kutsallık da üzerinize yük.
Ama bence kendinizi suçlamayın.
Hissettikleriniz normal, elinizde de değil.
Akıl vermek gibi olmasın ama bence konuyu kapattırın :) Boşa üzmeyin kendinizi
Irkçı olmam için kendi ırkım hariç tüm ırklardan mı nefret etmeliyim :) bilmediğimden soruyorum
Mesela eşim Çinliler’den bildiğiniz nefret ediyor
Yüksek lisans danışmanı Çinli imiş ve adamın ingilizcesini anlamıyormuş.
Diğer danışan Çinli öğrencileri ayırıyormuş vs.
İngilizce konuştuğunu zanneden ve toefl dan bilmem kaç almasına rağmen tek kelimesi anlaşılmayandan iki kat nefret ediyor
Hatta nefreti öyle bir boyuta ulaşmış ki uzun zaman çekik gözlü kim varsa onları da katıyordu işin içine :)
Söylemediniz ama bir o kadar ima ettiniz"Öyle" bir düşüncede olduğunuzu söylemedim, şöyleyse böyle dedim. Hayırdır, niye celallendiniz bu kadar?
Esit davranıyorum zaten eksi yaptığım birşey yok onu nerde yazmışım ben göremedim deHemşireliğin bir maddesi vardır, dil din ırk ayrımı yapmadan bütün insanlara eşit davranmak diye sebebi de insan olduğu için, k.bakmyın mesleğinizle düşğnceniz çok ters ikisinden birini tercih edin.
Söylemek istediği şey toplumumuzdaki batılı insan hayranlığı.
Aynısını batıdan biri yapsa kimse böyle tepki vermeyecek diyor.Haksız da değil.
Cok geliyor o vakadan yeni cıktı:) nedeni belliİyi de adonis tipli iskandinav erkeği buraya bir şirketin daveti üzerine çalışmaya gelir. Diğerlerini biz davet etmedik, sokaklarda dileniyorlar, sürü gibi ürüyorlar. Ha bir de çocuklarımız el ayak ağız hastalığına yakalanacak diye ödümüz kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?