Ayrıca hiç merak ettiniz mi, bu ahlak timsali azimli, suçluları bulan program neden 10 dkda bir reklam alıyor?
Çok izlendiği için çok reklam alıyor. Bu tip hassas konularda reytingin r si işin içine girerse benim cinlerim atıyor ve aferin kadına vs diyemiyorum. Bunu bir dernek bir kuruluş çözmüş olsa takdir edebilirdim. Düşünsene sen orda canınla uğraşıyorsun, kızının canının katiliyle uğraşıyorsun. Derdini anlatırken 10 dk sonra hoop yatak odası reklamı, hop çikolata reklamı. Yani bu gerçekten normal bi duygu değişimi mi. Bu kadar karanlık bir anda "reklamdan sonra birlikteyiz" diyip bir anda reklam moduna geçmek ne kadar doğal.
Türkiyede yaşıyorsun, bu programı dünya izledi olayı duymayan kalmadı. Bu aile cahil, baba kişisi geri kafalı, ülkede namus cinayeti erkek terörü, mahalle baskısı denen bişey var. Tecavüz eden değil edilen cezalandırılıyor. Adam kadını daha önce de dövüyormuş. Hiç bu işin gerisini tahmin ettiler mi, takip ettiler mi? Psikolojik destek verildi mi aileye, diğer çocuk bir süre korumaya alındı mı?
Kusura bakmayın ben kimseye aferin bak çözdü olayı, bilmem ne diye sırt sıvazlayamam. Siz sanıyor musunuz gerçekten polis hiç sorgu tekniği bilmezdi? Sorgulayamazdı? Ve bu programcı kadın koca türkiyede polisin beceremeyeceği işi yaptı ve olayı çözdü? Bu aile bugün yokolduysa bunun sorumluluğunu almayan herkes birinci dereceden suçludur.
Şu babaya da acıyıp durmayın. Bir kadın sitesindeyiz ve adam KENDİ kızını ve karısını öldürdü. Kendimize gelelim.