Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Evet gudemde olan haberi sizde biliyorsunuz benim suan bi evladim yok size akil vermek gibi de soylemek istemiyorum ama Allah rizasi icin ne kizinizi ne oglunuzu lutfen sokaklara salmayin, kimseye guvenip onlari 1 dakika bile olsa emanet etmeyin . Ya kac gundur bu habere mafoluyorum yaa. Nasil bir ruh halidir bu nasil bir varlik bu adam .. Bu adam hasta diyenlere pes diyorum artik .. Tecavuz etmeyi biliyor oldurmeyi biliyor gommeyi biliyor ama bu adam hasta . bu kadar basit mi yaa hasta diyip hersey bitti mi yani . kusura bakmayin valla baya dertlendim ya

Munevverler ölmesin Özgecanlar ölmesin Irmaklar ölmesin diyoruz sadece demekten bir adım öteye gidebildik mi ? Hayır gidemedik bu gidişle gidemeyiz de ancak birer birer canlarımız gider

+1
Bance sokaktaki sahipsiz kediler de öldürülmesin
Köpeklere tecavüz edilmesin
Ağaçlar kesilmesin
Ülkenin içine edilmesin

Ama buraya yazmakla olmuyor malesef.....

Lanet olsun baska birsey diyemiyorum artik. Bizler burda bu kadar kafamiza takip üzülürken annesi kim bilir ne durumda. Rabbim kimseye yasatmasinn bu durumlari. Mekani cennet olsun kucuk melegimizin ailesinede Rabbim sabir versinn.

+1
Ağaçlar kesilmesin
Ülkenin içine edilmesin

Biraz vicdan olsa bunların hiç biri olmazdı ama işte toplum olarak sadist mazoşist olduk çıktık allah sonumuzu hayır etsin

Hsyur akillanmiyor bizim millet. Daha gecen gun kaçırılan 2,5 yasindaki cocugun goruntuleri ortaya cikti. Kapinin onunde oynarken seker veren bir kadinin pesinden gidiyor.

Simdi soruyorum size 2,5 yasinda bir cocugun yaninda ebeveyni olmadan sokakta ne isi var?

Hsyur akillanmiyor bizim millet. Daha gecen gun kaçırılan 2,5 yasindaki cocugun goruntuleri ortaya cikti. Kapinin onunde oynarken seker veren bir kadinin pesinden gidiyor.

Simdi soruyorum size 2,5 yasinda bir cocugun yaninda ebeveyni olmadan sokakta ne isi var?
Az ötede oyna mantık aynen bu

+1
Ağaçlar kesilmesin
Ülkenin içine edilmesin

Kopeklere tecavuz mu ?? İlk defa duyuyorum boyle birsy olamaaz ya

Lanet olsun baska birsey diyemiyorum artik. Bizler burda bu kadar kafamiza takip üzülürken annesi kim bilir ne durumda. Rabbim kimseye yasatmasinn bu durumlari. Mekani cennet olsun kucuk melegimizin ailesinede Rabbim sabir versinn.
Annesinin konusmalarini dinlediniz mi icim parcalandi resmen ya .

Biraz vicdan olsa bunların hiç biri olmazdı ama işte toplum olarak sadist mazoşist olduk çıktık allah sonumuzu hayır etsin
Aminnn bunlarin hepsi iman zayifligindan geliyor herkes musluman gibi yasasa ne tecavuz kalir ne hirsizlik ne zina vs hic biri kalmaz

Kopeklere tecavuz mu ?? İlk defa duyuyorum boyle birsy olamaaz ya

Sadece köpeklere mi ? Antalya' da yavru kedinin makatına sivri cisim sokup öldürdüler geçen hafta. Tecavüz değil sadece. Halimiz içler acısı.

Rusyada hadım yasası meclisten geçti. Hatta 3-4 yıl oluyor. Bu kesinlikle bizim ülkemizde de dusunulmeli.

Sadece köpeklere mi ? Antalya' da yavru kedinin makatına sivri cisim sokup öldürdüler geçen hafta. Tecavüz değil sadece. Halimiz içler acısı.
Olamaz ya bu kadarini yapamazlar yani bunu yapan insan degildir ne yiyor bu millet de bu kadar gozu donup kuduruyorlar anlamiyorum

Rusyada hadım yasası meclisten geçti. Hatta 3-4 yıl oluyor. Bu kesinlikle bizim ülkemizde de dusunulmeli.
Yok olurmu canim aman bizim ulkemize boyle seyler gelmesin aman idam gelmesin diye diye diye ne haldeyiz bide evlat sahibi olmaya calisiyoruz bu dunyada nasil sahip cikicaz biz evlatlarimiza

Yok olurmu canim aman bizim ulkemize boyle seyler gelmesin aman idam gelmesin diye diye diye ne haldeyiz bide evlat sahibi olmaya calisiyoruz bu dunyada nasil sahip cikicaz biz evlatlarimiza
İdam yasasını ben de desteklemiyorum. Ota boka adam asarlar bizim adalet sistemimiz çürük. Ama cinsel suçlara cezalar büyük olmalı

ufacık bir cocuk ya biz koca kadınlarız Allah korusun bizim basımıza gelse ne buyuk travma o kucucuk bedeni ne acılar yasadı boyle bir yaratık yasatılmamalı hastaymıs suymus buymus banane kardesim gebersin gitsin napıcaklar toplumamı kazandırcakalr hapisde yatmasın nefes almasın boyle insanlar gebersinler ama yavas yavas acı cektire cektire oyle hemende kurtulus yok insan ne yaparsa yapsın icindeki ofkeyi dindiremez oyle beter oyle lanet birsey bu durum

ufacık bir cocuk ya biz koca kadınlarız Allah korusun bizim basımıza gelse ne buyuk travma o kucucuk bedeni ne acılar yasadı boyle bir yaratık yasatılmamalı hastaymıs suymus buymus banane kardesim gebersin gitsin napıcaklar toplumamı kazandırcakalr hapisde yatmasın nefes almasın boyle insanlar gebersinler ama yavas yavas acı cektire cektire oyle hemende kurtulus yok insan ne yaparsa yapsın icindeki ofkeyi dindiremez oyle beter oyle lanet birsey bu durum
Ya ne hastası müge anlı da iğrenç savunmasını duydum ben o şeref...in parasızlıktan kadına kıza gidemiyorum diye ağlıyordu kökü kuruyasıca

Back
X