Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vayyy bahsettiğin sahıs hakkında aynı fikre sahibim

doğru noktaya parmak basmışsın
Bir konunun ki dine bağlamak yasak diye biliyorum Mune Mune beni düzeltir her konunun dine bağlanıp ta saldırmak neden üyelere karşı kin güdüp tekrar dönmesin ne demektir hassas noktalara saldırıp tek bir gruba mı ait kk biz bilemedik o üyeyi de tanımam ama ne olursa olsun herkes fikrini söylemekte özgür
Fikri bu diye hassas noktadan vurmak konuları hep dine bağlamak siz cahilsiniz ben ve benim gibiler mükemmel demek neden
Yahu adam sapık bunu tüm topluma bir dine bağlamak neden

Madem destekliyordunuz zalımlar neden ben banlanırken ses etmediniz sorarım size :deli: 4569986457 gün banlandım Bilgeceyi kaçırttığım için:63::63:

aaaaaa konuyu yeni gördüm...

fakat bahsettiğin nicle daha önce polemiğim oldu ,,
sahsın" ele veriyor talkımı ,kendi yiyor salkımı" ata sözünü gibi fikirleri vardı

çocuk doğurma hakkında

bilseydim yetişirdim

))))))))))))))

Onu yapan bilime sosyoloji deniyor işte. İnsanı, fikirlerini, karakterini yaşadığı toplumdan ayıramazsınız, insanı şekillendiren en önemli öğelerin başında toplum,kültür,aile gelir der sosyoloji bilimi. Yani mantıkla bakınca da kimse ağaçta yetişmiyor değil mi?

Bir konunun ki dine bağlamak yasak diye biliyorum Mune Mune beni düzeltir her konunun dine bağlanıp ta saldırmak neden üyelere karşı kin güdüp tekrar dönmesin ne demektir hassas noktalara saldırıp tek bir gruba mı ait kk biz bilemedik o üyeyi de tanımam ama ne olursa olsun herkes fikrini söylemekte özgür
Fikri bu diye hassas noktadan vurmak konuları hep dine bağlamak siz cahilsiniz ben ve benim gibiler mükemmel demek neden
yanlış kişiye söylüyorsunuz sözlerinizi

her konuda dini öne sürenlere, ayetleri ,referans gösterenlere söylemelisin bu sözüü

hiç bir konuyu dine bağlamadım örneklendirmiyorumda

Ben olayı kaçırdım açıkçası. O konu kapanmış sen banlanmıştın. Fark ettiğinde bayatlamıştı konu bir şey diyemedim.

aaaaaa konuyu yeni gördüm...

fakat bahsettiğin nicle daha önce polemiğim oldu ,,
sahsın" ele veriyor talkımı ,kendi yiyor salkımı" ata sözünü gibi fikirleri vardı

çocuk doğurma hakkında

bilseydim yetişirdim

))))))))))))))

Bir dahaki sefere gelen gelir banlanır arkidişler:olamaz::olamaz: bedavaya amme hizmeti yapmıyorum artık :deli:

Onu yapan bilime sosyoloji deniyor işte. İnsanı, fikirlerini, karakterini yaşadığı toplumdan ayıramazsınız, insanı şekillendiren en önemli öğelerin başında toplum,kültür,aile gelir der sosyoloji bilimi. Yani mantıkla bakınca da kimse ağaçta yetişmiyor değil mi?
Yahu adam sapık sapkın içi kötü anlamak niye istemiyorsunuz pedofili bile yabancı bir kelime bir bizde mi var
İnsan geldiği kültürden niye nefret eder
Yurt dışında yaşayan akrabalarım var
Ya sizde öyle Avrupa'da Yok
Niye geliyon gelme buraya madem anan baban burda
Bizim gibi burda doğdun
Niye beğenmiyorsun
keşke olmasa ama her yerde var bizde idam çıksa salıverilmese
Yahu adama biz mi dedik karısı terk etmiş bir başına yaşayan mahluk kadınlar benden kaçıyor paramı alıyorlar diyip yapmış dinle toplumla alakası ne sapığın
Bu kadar da saldırmayın el insaf

Birseyi kaciriyorsun anne karninda ki bir bebek anne 9 ay boyunca ne yapsa onu aliyor okey?
Pedofilinin genetik olduğuna dair yada anne karnında etki ile olduğuna dair tek bir bilimsel açıklama yokken sen neye dayanarak bu bilgiyi veriyorsun?
Olayı dine niye bağlıyorsunuz siz?Her kesimden çıkıyor bu sapıklar diyoruz hala dindarlar yapmaz diye diretiyorsunuz?
Daha öncede yazdım pedofili bir çeşit rahatsızlık hem fiziksel olarak hemde psikojik olarak sağlıklı insanlardan farklılar. Tedavisi çok ama çok zor.Bu yüzden cezai indirimı de olmamalı. Hatta hadım etmekle bile çözemeyiz..çünkü cinsel isteklilik devam ediyor hadım edilseler bile.Şu an bazı bilimadamlari kimyasal maddeler vererek bu isteği yok etme konusunu tartışıyorlar. İnsan haklarına aykırı bulanlar da var fakat ben sonuna kadar destekliyorum inşallah bunu yaparlar..
Herneyse pedofili nin ne olduğunu bilmeden çözüm yollarını bilemezsiniz.Belki de bu yüzden olayı dine bağlıyorsunuz. İyice araştırın sonra fikrinizi belirtin olurmu?

Yahu adam sapık sapkın içi kötü anlamak niye istemiyorsunuz pedofili bile yabancı bir kelime bir bizde mi var
Bizim gibi burda doğdun
Niye beğenmiyorsun
Yahu adama biz mi dedik karısı terk etmiş bir başına yaşayan mahluk kadınlar benden kaçıyor paramı alıyorlar diyip yapmış dinle toplumla alakası ne sapığın
bu herif oncesinde evlimiymis bide

yanlış kişiye söylüyorsunuz sözlerinizi

her konuda dini öne sürenlere, ayetleri ,referans gösterenlere söylemelisin bu sözüü

hiç bir konuyu dine bağlamadım örneklendirmiyorumda
Onlara da diyorum bu adam mahluk yaratık öğün elime geçse ağzına kürekle vuracaktım pislik adam ölsün ya

Bu olay igrec bi vahset nedesek az.

Ama bizim millet olarak bir yere varamayisimizin sebebi boyle bir olayda bile tek yurek olamiyoruz inancli inancsiz musluman veya baska dine mensup herkes bu cani sapigi dışlaması gerekirken ,musluman musluman olmayana bir baskasi muslam olana sizingibilerden cikar boyle insanlar demeye cabaliyor.
Hicbir din hicbir vicdan kabul etmez böylelerini.
Bizim hatamizsa ber olayda insanlari guruplastirmak, guruplasip birbirimize dusmek.
Biz boyle birbirimize dusup hakli cikmaya calisirken asil sucluyu da unutuyoruz....

Bizim gibi burda doğdun
Niye beğenmiyorsun

Geldiğim kültürden\ insanlarimizdan niye nefret edeyim hanımefendi?

Hiçbir kültür ,toplum mükemmel eksiksiz değil. Toplumun ilerlemesini daha iyi olmasını istiyorsak eleştiri yapmak ve eleştirilere göre iyileştirmeler yapmak zorundayız. Ülkemiz güzel, denizi, havası,suyu , insanı neden toplum da daha iyiye gitmesin ki?

Bakın ülkedeki herkes rahatsız:

1. Tecavüz kültürü oluştu resmen her gün ayrı bir vaka. Kadinlar aksam sokakta yuruyemez oldu artik.
2. Yasalar yeterli değil, devlet görevini düzgün yapmıyor

Bunları eleştirmezsek, başkasında da var he yav diyip geçersek bu durum düzelmez. Siz çıkıp diğer ülkelerde de var derseniz, öteki çıkıp biz 10 numara ülkeyiz aynen böyle kalalım derse, bu ülkedeki aksaklıklar nasıl düzelir?

Ben bu adamdan bireysel olarak bahsetmiyorum zaten. Pedofili, nekrofili vb sapkınlar her toplumda var. Ama bizim toplumda bunlardan farklı olarak kadınlara saldıranlar da var ve çok sayıda var. Bu durumun değişmesi için ülkece kafamızda bazı şeylerin değişmesi gerek anlayın. Oğlana göster pipini amcana yapıp, kızlara otururken dikkat et kalkarken dikkat et kapalı giyin çok gülme çok konuşma yaparsanız bu kafa nasıl düzelir? Düzelmez. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi bunca sayfadır.

Dini yorum yasak
Ne güzel yazmışsın ablacım, sence bu mesajı kaç milyon kere yazdık, kaç milyon kere daha yazacağız?
Sağolsun konu sahibesi de dahil birçok kişi dini içerik girmiş.
Hanımlar, bir kez daha tekrar ediyorum, bu sitede dini içerik yasak, bakınız tekrar okuyun "dini içerik yasak"
Şimdi bunu okuyanlar İslam konuşmak yasak diyecek, yok efendim dini içerik yasak, bu sitede her inanıştan insan olduğunu çabuk unutuyorsunuz.

Hangi birinize uyarı vereyim ki?

Back
X