- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Kuşinin tatlisina benzettim bendeGörünüşü jalebiye (hint tatlısı) benziyor:)
Sunumunuz çok hoş... Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Ben de onu kastettim, jalebi:))Kuşinin tatlisina benzettim bende
teşekkür ederimGörünüşü jalebiye (hint tatlısı) benziyor:)
Sunumunuz çok hoş... Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
Hintlilerin tatlisina çok benziyor ve ben bunu muhakkak yaparım ellerine sağlık BAŞARILAREki Görüntüle 1807969 Merhaba arkadaşlar birgün yarışmaya katılacağım hiç aklıma gelmezdi.Sizin tariflere bakıp gaza geldim diyebilirimBugün ailemin çok beğendiği benim klasiklesmis tatlımı yapmak istedim. umarım beğenirsiniz. Gelelim tarifimize
malzemeler
1 yumurta
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı su
1 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay bardağı un
1,5 çay bardağı irmik
şerbeti için
2 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su
limon
Öncelikle serbetimizi hazırlıyoruz ve sogumaya bırakıyoruz
Eki Görüntüle 1807969 Eki Görüntüle 1807970
Yogurma kabımıza un ,irmik ve kabartma tozu haricindeki malzemelerimizi koyup cırpalım.Eki Görüntüle 1807971
geriye kalan malzemelerimize de ekleyip katı bir hamur yapalımEki Görüntüle 1807997 Eki Görüntüle 1807998
hamurumuz hazır tavamızı ocaga koyup yagımızı kızdırıyoruzEki Görüntüle 1808002
hamurumuzu sıkma torbasına koyup koparmadan içiçe daireler yapıyoruzEki Görüntüle 1808005 Eki Görüntüle 1808007
arkalı önlü kızartıyoruz ve soğuk şerbete koyup 4-5 dk bekletip cıkarıyoruzEki Görüntüle 1808021 Eki Görüntüle 1808022
ve sunum
Eki Görüntüle 1808025 Eki Görüntüle 1808028 Eki Görüntüle 1808029 Eki Görüntüle 1808033
İstediğin sepet olsun kuzum ozelden yaz adresini gondereyim ..bizim buralarda çok var..Muhteşem olmuş
Ellerinize sağlık,yarışmada başarılarben sonuncuyum onu gayet iyi anladım artık
Sunumdaki minik sepete bayıldım keşke benim olsa
bence de denemelisin .Çıtır Çıtır bir tatliHintlilerin tatlisina çok benziyor ve ben bunu muhakkak yaparım ellerine sağlık BAŞARILAR
Yarın akşam iş çıkışı ilk işim bu olacak yanında da dondurma ohh misssbence de denemelisin .Çıtır Çıtır bir tatli
İstediğin sepet olsun kuzum ozelden yaz adresini gondereyim ..bizim buralarda çok var..
Süper olurYarın akşam iş çıkışı ilk işim bu olacak yanında da dondurma ohh misss
Atarım tatlım resmini cokk severim çıtır tatlılarıSüper olurresim bekliyorum
Benim oturduğum semtin pazarına 3 haftadır geliyor bu tarz bende aldım sunumda çok hoş duruyorbizim buralarda da yoktu netten sipariş vermistim
bekliyorumAtarım tatlım resmini cokk severim çıtır tatlıları
teşekkür ederimEllerinize sağlık,çok güzel duruyor,başarılar dilerim.
Yaaâ deynebim su güzelliğe bak çıtır çıtırEllerinize sağlık,çok güzel duruyor,başarılar dilerim.
evet çok hoş. sBenim oturduğum semtin pazarına 3 haftadır geliyor bu tarz bende aldım sunumda çok hoş duruyor
Evet bende çıtır olan tatlıyı severimYaaâ deynebim su güzelliğe bak çıtır çıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?