- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Şanlıurfa da satılıyordu canım valla görüntü aynı ama tadını bilemeyeceğimteşekkür ederim. pastanede satılıyor muymus
teşekkür ederim denenmesi gereken bir tarif amaOylama çetin olacak.
Vallahi herkesin tarifine bayılarak bakıyorum.
Bu tarifte onlardan
Ve hemen ekliyorum tarif defterime ellerine sağlık batıldım
begenmene sevindim teşekkür ederim. bence denemelisinTarifinizi çok beğendim .kısmet olursa denemek isterim .sunımunuzda harika olmuş .yarışmada başarılar dilerim
vay canina pastane tatlisiymis tarifimŞanlıurfa da satılıyordu canım valla görüntü aynı ama tadını bilemeyeceğim
ellerinize sağlık begenmene sevindim.foto bekliyorumDayanamadım yaptım.tadı da kıvamı da çok güzel oldu .teşekkürler canım tarif için tekrardan
ne güzelBende en kısa zamanda denemeyi düsünüyorum benim ablamda bu tatlıyı nefis yapar ailecek bayilarak yeriz
Canım burada konunun önüne geçmek istemedim .ben de fotoyu genelde hep foto yüklediğim mutfağımda ne pişti resimli bölümüne attım.ellerinize sağlık begenmene sevindim.foto bekliyorum
yok canim atsan nolurdu ki link atar misinCanım burada konunun önüne geçmek istemedim .ben de fotoyu genelde hep foto yüklediğim mutfağımda ne pişti resimli bölümüne attım.
teşekkür ederim yine de merak ettim sunumunuEllerine sağlık prenses .
Harika olmuş .
Sunum fikrim buna benzer bişiydi.
2 hafta sonra inşallah , yogunlugum geçsindeteşekkür ederim yine de merak ettim sunumunu
Yaptım bacım .tadimiii enfess .tarif için teşekkürler ve ellerine sağlıkEki Görüntüle 1807969 Merhaba arkadaşlar birgün yarışmaya katılacağım hiç aklıma gelmezdi.Sizin tariflere bakıp gaza geldim diyebilirimBugün ailemin çok beğendiği benim klasiklesmis tatlımı yapmak istedim. umarım beğenirsiniz. Gelelim tarifimize
malzemeler
1 yumurta
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı su
1 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay bardağı un
1,5 çay bardağı irmik
şerbeti için
2 su bardağı şeker
1,5 su bardağı su
limon
Öncelikle serbetimizi hazırlıyoruz ve sogumaya bırakıyoruz
Eki Görüntüle 1807969 Eki Görüntüle 1807970
Yogurma kabımıza un ,irmik ve kabartma tozu haricindeki malzemelerimizi koyup cırpalım.Eki Görüntüle 1807971
geriye kalan malzemelerimize de ekleyip katı bir hamur yapalımEki Görüntüle 1807997 Eki Görüntüle 1807998
hamurumuz hazır tavamızı ocaga koyup yagımızı kızdırıyoruzEki Görüntüle 1808002
hamurumuzu sıkma torbasına koyup koparmadan içiçe daireler yapıyoruzEki Görüntüle 1808005 Eki Görüntüle 1808007
arkalı önlü kızartıyoruz ve soğuk şerbete koyup 4-5 dk bekletip cıkarıyoruzEki Görüntüle 1808021 Eki Görüntüle 1808022
ve sunum
Eki Görüntüle 1808025 Eki Görüntüle 1808028 Eki Görüntüle 1808029 Eki Görüntüle 1808033
tamam canim bekliyorum2 hafta sonra inşallah , yogunlugum geçsinde.
ellerine sağlıkYaptım bacım .tadimiii enfess .tarif için teşekkürler ve ellerine sağlık
Eki Görüntüle 1808586
teşekkür ederim jalebiye benzetti arkadaslar da.Çok güzel görünüyor.Benim yaptığım hint tatlısı jalebiye benziyor ama bunda irmik var.Dondurmayla nefis olur.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
ellerine sağlık begenmene sevindimBen de yaptim bu tarifi citir citir cok guzel oldu.tarif icin sagolun
Eki Görüntüle 1808661
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?