Ayy gerçekten suçu kendimde ariyordum bende bir halt var diyordum en azından bu durumu yaşayan tek değilimdir dimi bunu duymak bile rahatlattıGenelde oluyor..
Ust perdeden bir suzme olur..
Yetki + para bir araya geldiginde insanlar zaman zaman guc zehirlenmesi yasiyabiliyor..
Herkes kaldiramaz sonuc olarak.Karsilasitigin durum bu..
İyi tarafi : Sana ozel degil,kendinde kusur arama..Kotu tarafi ise genelde bu sekilde bir tutum var.Hepsi olmasa bile cogunda var.
Oradan çok alıyorum evet ilk bahsettiğiniz siteİşleri hangi siteden buluyorsunuz? Ben de iş ararken işin olsun sitesinden baktığımda çok taciz tarzında geliyordu. Kariyer vs onlarda karşılaşmadım
Hiç kullanmayın orayı niyeti bozuk doluOradan çok alıyorum evet ilk bahsettiğiniz site
Gerçekten öyle ama hazırlanır çıkıyorum evde ayna karşısında prova yapıyorum yine olmuyorÖyle oldu kardeşim, sende suç yok. O doktor seni beğenmiş de instagramını istemiş olabilir. Vermeyince de işe almamıştır bence. 1 seneden fazladır işsizim. Mülakatlara gidiyorsun; sanki seni işe almak için değil de almamak için uğraşıyor gibiler. Artık mülakatlarda ne diyeceğimi şaşırdım. Sanki konuşmalarda ve hareketlerde ''ne görsem de işe almasam'' diye düşünüyor gibiler.
Artık psikolojik olarak öyle hissetmeye başladım.
Sağlık teknikeriyim mezun olma aşamasındayım ama yok yok olmuyor eğitim bununla da sınırlı değil başka aldığım eğitimler de var sanırım tek başına yeterli gelmiyormesleğiniz veya lisansınız ne ?
Mezuniyet aşamasında bir sağlık teknikeri ama sadece bu da değil yani sektör gözetmeksizin bakıyorum yine olmuyorsizin mesleginiz nedir?
Önceliğiniz kurumsal firmalar olsun,özel hastaneler daha uygun olacaktır sizin için.İlla biri olacaktır,karamsarlık yok.Daha sonraki aşamada kpss olur sizin için.Sağlık sektörü her zaman için iş bulma konusunda revaçta ülkede.Ya da yaşınız genç ise tekrar sınava girip hemşirelik falan okumayı deneyin.Bir şekilde olacaktır.Mezuniyet aşamasında bir sağlık teknikeri ama sadece bu da değil yani sektör gözetmeksizin bakıyorum yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?