• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arama süreci karşılaştığım insanlar

Zehrasan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
350
-44
23
30
Hepinize iyi akşamlar diliyorum öncelikle benim canımı sıkan hatta artık hayattan soğutma raddesine gelen derdim iş arama süreci nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama size bir iki örnek vereyim yine sıradan bir şekilde ilanlara bakıyorum bir doktor Instagram adresini ver dedi kullanmıyorum hocam sosyal medya demekle yetindi kısa kestim diğer aradıklarım ses tonları vs böyle nasıl anlatayım nasıl ifade edeyim aşağılar biçimde elbette hepsi bu şekilde değil ama belli bir kadroya, pozisyona yerleşmiş insanların çoğunda bu tavrı bu üslubu seziyorum sizler ne önerirsiniz? Bu süreç geçecek mi nolurbana geçtiğine dair pozitif şeyler anlatın bunları duymaya çok ihtiyacım var

Genelde oluyor..
Ust perdeden bir suzme olur..
Yetki + para bir araya geldiginde insanlar zaman zaman guc zehirlenmesi yasiyabiliyor..
Herkes kaldiramaz sonuc olarak.Karsilasitigin durum bu..

İyi tarafi : Sana ozel degil,kendinde kusur arama..Kotu tarafi ise genelde bu sekilde bir tutum var.Hepsi olmasa bile cogunda var.

Genelde oluyor..
Ust perdeden bir suzme olur..
Yetki + para bir araya geldiginde insanlar zaman zaman guc zehirlenmesi yasiyabiliyor..
Herkes kaldiramaz sonuc olarak.Karsilasitigin durum bu..

İyi tarafi : Sana ozel degil,kendinde kusur arama..Kotu tarafi ise genelde bu sekilde bir tutum var.Hepsi olmasa bile cogunda var.
Ayy gerçekten suçu kendimde ariyordum bende bir halt var diyordum en azından bu durumu yaşayan tek değilimdir dimi bunu duymak bile rahatlattı

Bazı insanlar maalesef öyle. İnsanın kendi ayakları üstünde durması çok güzel birşey. Ne olursa olsun, kim ne derse desin kendi paranızı kazanın bence.. kimse kolay kolay bir yere gelmiyor

İşleri hangi siteden buluyorsunuz? Ben de iş ararken işin olsun sitesinden baktığımda çok taciz tarzında geliyordu. Kariyer vs onlarda karşılaşmadım

instagram adresini isteyen doktor garipmis gercekten. Ne alaka yani?

Yok canim herkes oyle degil. Kucuk is yerleriyle anlasmaya calisirsan belki bu tarz tavirlar daha cok olur. Buyuk firmalarda boyle tavra rastlayacagini dusunmem.

Öyle oldu kardeşim, sende suç yok. O doktor seni beğenmiş de instagramını istemiş olabilir. Vermeyince de işe almamıştır bence. 1 seneden fazladır işsizim. Mülakatlara gidiyorsun; sanki seni işe almak için değil de almamak için uğraşıyor gibiler. Artık mülakatlarda ne diyeceğimi şaşırdım. Sanki konuşmalarda ve hareketlerde ''ne görsem de işe almasam'' diye düşünüyor gibiler.
Artık psikolojik olarak öyle hissetmeye başladım.

Öyle oldu kardeşim, sende suç yok. O doktor seni beğenmiş de instagramını istemiş olabilir. Vermeyince de işe almamıştır bence. 1 seneden fazladır işsizim. Mülakatlara gidiyorsun; sanki seni işe almak için değil de almamak için uğraşıyor gibiler. Artık mülakatlarda ne diyeceğimi şaşırdım. Sanki konuşmalarda ve hareketlerde ''ne görsem de işe almasam'' diye düşünüyor gibiler.
Artık psikolojik olarak öyle hissetmeye başladım.
Gerçekten öyle ama hazırlanır çıkıyorum evde ayna karşısında prova yapıyorum yine olmuyor

Mezuniyet aşamasında bir sağlık teknikeri ama sadece bu da değil yani sektör gözetmeksizin bakıyorum yine olmuyor
Önceliğiniz kurumsal firmalar olsun,özel hastaneler daha uygun olacaktır sizin için.İlla biri olacaktır,karamsarlık yok.Daha sonraki aşamada kpss olur sizin için.Sağlık sektörü her zaman için iş bulma konusunda revaçta ülkede.Ya da yaşınız genç ise tekrar sınava girip hemşirelik falan okumayı deneyin.Bir şekilde olacaktır.

Back
X