Dava surecindeyim.hö? evlimisin hala? anlamadim...
Ama kadin laf atti bana...Nice Hanım lütfen artık bırakın. Yıllar oldu bu adam sizi aldatalı. Geçen yazmıştınız, Hakim boşanma kararınızı vermiş, bu adam artık sizin kocanız değil. Evet yıllarınız gitti, evet değmezmiş; ama lütfen artık bırakın. Yazık hem size hem çocuklarınıza, çocuklarınızın psikolojisi ne âlemde siz hâlâ böyle bir ruh hâli içindeyken?
Evet ama belli ki çerçöp bir tip... Şu yazdıklarınızı bir okur musunuz; size yakışıyor mu saçma sapan insanlarla böyle ağız dalaşları? O kadar muteber bir adam mı ki eski eşiniz, onun için kendi değerinizden düşürüp çirkef bir kadınla muhatap oluyorsunuz? Lütfen artık kendi hayatınıza bakın, değmez, gördünüz defaatle değmediğini... Yalan mı?Ama kadin laf atti bana...
Kesinlikle degmz tabi...zerre degmez.ama sozlerine kayitsiz kalamadim.Evet ama belli ki çerçöp bir tip... Şu yazdıklarınızı bir okur musunuz; size yakışıyor mu saçma sapan insanlarla böyle ağız dalaşları? O kadar muteber bir adam mı ki eski eşiniz, onun için kendi değerinizden düşürüp çirkef bir kadınla muhatap oluyorsunuz? Lütfen artık kendi hayatınıza bakın, değmez, gördünüz defaatle değmediğini... Yalan mı?
Aslinda onun sucu yok.o benim yuvami yikan kadin dgl...ama esimin sozlriyle hareket eden cahil biri....aldatan adama guvenip nasl birlikte anlamiyrm.Keşke biz de orda olsaydık saçını başını yolardık onun
Bakın benim babam da sizin kocanız gibi bir tip. Ben bazı geceler aç yattığımı bilirim üniversitede, o ise Almanya'da sevgilisinin yanındaydı o sırada. Kardeşim de ben de hiçbir şeyine tamah etmedik, ikimiz de iş güç sahibi, kendi ayaklarının üzerinde duran, mutlu yetişkinleriz. Bu nasıl oldu biliyor musunuz; ne zaman ki annem "Bıraktım artık, ilgilenmiyorum" dedi babam için, o zaman biz de rahatladık, kendimize yatırım yaptık. Ve ancak o zaman ki annem yeniden mutlu oldu.Kesinlikle degmz tabi...zerre degmez.ama sozlerine kayitsiz kalamadim.
Kadini bi guzel dovseydin sonra fotosunu eski kocana atip gulseydin bak sende daha sinir minir kaliyo muydu . Yani ben olsam doverdim galiba.Dun is grsmesine gittim.tam cikiyordm ki onunla burn buruna geldk.ben $ok9.kocamin yeni sevgilisi...benle 3 gun ayni yerde calismistik eskiden.vay be bunlari bir gun yasayacaksin deselerdi asla derdim..olamaz boyle bir sey derdim.
Kadin beni gordu pislik dedi bana....ben is grsmsi yaptigm yerde oldgm icin cvp veremdm.az ilerldm ve onu bekldm.bu geciyordu ki buna pislik cocugunu annene birakip gidip x le yatip kalkip sonra namus derslerimi veriyorsun dedim...(faceden bu tur seylr paylasiyordu.)...ben soyleyip hizlica duraga yurudum.baktim karsidan beni izliyor...ben arkmi dondum.bu yanima geldi...seni karakola cekerim dedi...neeeee hadi gidelim dedim.hadiiiiiiii...sustu.ben yanindan cekildim.yerime gectim.senin benle ne derdin var dedi...benim senle bir derdim yok.sen bana gonderme yapamazsin....dedim.sustu....benim kocam beni kotulmis buna..bu da ona istinaden paylasimlar yapiyor....ben tekrar yerime gectim.bu bana bir seyler soyledi ...terbiyesiz karektersiz gibiiiii...benmiiiii dedim.ben senin gibi cocugumuu birakip gidip adamlarla yatmiyorm dedim.benmi yoksa senmi karektersizsin dedimmm....bu defolup gittiiii....ama dogru ama yanlis bilemyrm....rahatladim.ahhhhh keske eski kocam olsaydi orda da onu rezil etseydim.kizi uniye gidiyor 1 kurus vermeyip kadinlarla geziyor...adi pislik.
senin benimle derdin ne mi ? kocasini elinden aldinya sirfinti daha ne !Dun is grsmesine gittim.tam cikiyordm ki onunla burn buruna geldk.ben $ok9.kocamin yeni sevgilisi...benle 3 gun ayni yerde calismistik eskiden.vay be bunlari bir gun yasayacaksin deselerdi asla derdim..olamaz boyle bir sey derdim.
Kadin beni gordu pislik dedi bana....ben is grsmsi yaptigm yerde oldgm icin cvp veremdm.az ilerldm ve onu bekldm.bu geciyordu ki buna pislik cocugunu annene birakip gidip x le yatip kalkip sonra namus derslerimi veriyorsun dedim...(faceden bu tur seylr paylasiyordu.)...ben soyleyip hizlica duraga yurudum.baktim karsidan beni izliyor...ben arkmi dondum.bu yanima geldi...seni karakola cekerim dedi...neeeee hadi gidelim dedim.hadiiiiiiii...sustu.ben yanindan cekildim.yerime gectim.senin benle ne derdin var dedi...benim senle bir derdim yok.sen bana gonderme yapamazsin....dedim.sustu....benim kocam beni kotulmis buna..bu da ona istinaden paylasimlar yapiyor....ben tekrar yerime gectim.bu bana bir seyler soyledi ...terbiyesiz karektersiz gibiiiii...benmiiiii dedim.ben senin gibi cocugumuu birakip gidip adamlarla yatmiyorm dedim.benmi yoksa senmi karektersizsin dedimmm....bu defolup gittiiii....ama dogru ama yanlis bilemyrm....rahatladim.ahhhhh keske eski kocam olsaydi orda da onu rezil etseydim.kizi uniye gidiyor 1 kurus vermeyip kadinlarla geziyor...adi pislik.
Kadını niye ordan burdan takip edip triplere giriyorsunuz ki boşanıyorsunuz bence fazla arabesk davranıyorsunuz kendinizi aşağı çekmekten başka bir işe yaramaz kadınla kavga etmenizAma kadin laf atti bana...
Boşanmadınız mı? Neden hala kadınla ilgileniyorsunuz? Bir de tüm suç kadınlarda değil aksine tüm suç sizi ve çocuklarını yok sayıp gidip o kadınla beraber olan kocanızda. Bu kadın olmasa başka kadın o koymuş bi kere kafaya..Dun is grsmesine gittim.tam cikiyordm ki onunla burn buruna geldk.ben $ok9.kocamin yeni sevgilisi...benle 3 gun ayni yerde calismistik eskiden.vay be bunlari bir gun yasayacaksin deselerdi asla derdim..olamaz boyle bir sey derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?