Ben cooook ama cok bakimliyim.kendim icin yapiyorm cnm.beni goren ust duzey yonetici zannediyor...kendime guvenm var cok sukur.ama pisikolojim yerlerde.senin benimle derdin ne mi ? kocasini elinden aldinya sirfinti daha ne !
bi de utanmadan karakola gidelim demis hay hay
farkindaysaniz tvde de izliyoruz goruyoruz metresler hep edepsiz hep uste cikiyor aldatilan eslerse hep sessiz kaliyor Allah a havale ediyor.e sonra ne oluyor o metrrsler de aldatiliyor yuva yikanin yuvasi olmuyor
boyleleriyle bi daha hic yuz goz olma derim uste cikmayi iyi bilir bunlar. icin soguduysa ne ala iyi olmus saydirmissin bi guzel.
facede de paylasimlar yapiyo demissin faceden bakma hic ne yapiyolar ne ediyolar diye yine uzulen sen olursun bosver onlar kendi pis dunyalarinda eglenedursunlar.son gülen iyi güler sen zamana birak hersey guzel olacak.esinden nafaka al onunla a cocugunla vakit gecirin eglenin gezin dolasin hafta sonlari kafanı 0 la tamamen.bu pislikler sanki hic hayatinda yokmus olmamislar gibi.
kuafore git kendine bi guzel bakim yaptir.sac baş degistir makyajini yap kendin icin bakimli ol ki hani ozguvenin yerine gelsin.insan esi aldatinca ozellikle bi ozguvem eksiligi yasayabikiyor.ben bile hamileyim sacimi boyatmiyorum bulantilarla ugrasiyorum kendime aynaya bile bakamiyorum kendimi cok kotu hissediyorum.bakim biz kadinlari cok degistiriyor.kesinlikle kendine cok guzel bak bundan sonra hayat sana gulecek o pisliklere degil.sen o pislik esine kat kat fazlaydin zaten bunu unutma..
Kadini bi guzel dovseydin sonra fotosunu eski kocana atip gulseydin bak sende daha sinir minir kaliyo muydu . Yani ben olsam doverdim galiba.[/QUOTEo laflar onada pislik adama da yeter....
Kizimin velayeti bende oglumun onda...oglum ikimizdede kaliyor.kizim banasiyla gorusmuyor.Siz oglanı babaya mı verdiniz?
Ayrılmak ıcın kararlımısınız peki yoksa tutunamadıgınız icin pisman mısınız ? Oglunuza nasıl bir ortam saglıyor peki bu adam bu kalite de bir sevgilisi ile kac yasında oglanKizimin velayeti bende oglumun onda...oglum ikimizdede kaliyor.kizim banasiyla gorusmuyor.
Eski kocam ailesinin yaninda yasiyor.oglumda hem orda hem bende.kararli ne dmk benim ona krsi zerre duygum yok.nefret her seyi yeniyomus.bunu ogrendim.birde sunu belirteyim.ona asiktim.bana o kdr yakisikli geliyordu ki....inanirmisiniz o kdr cirkinmiski...ben $oklardayim.bunumu sevmisim diyorm.karekteri gibi cirkinmis de ben gec farkettim.ins biter davam ve kurtulurum ondan.Ayrılmak ıcın kararlımısınız peki yoksa tutunamadıgınız icin pisman mısınız ? Oglunuza nasıl bir ortam saglıyor peki bu adam bu kalite de bir sevgilisi ile kac yasında oglan
Eski kocam ailesinin yaninda yasiyor.oglumda hem orda hem bende.kararli ne dmk benim ona krsi zerre duygum yok.nefret her seyi yeniyomus.bunu ogrendim.birde sunu belirteyim.ona asiktim.bana o kdr yakisikli geliyordu ki....inanirmisiniz o kdr cirkinmiski...ben $oklardayim.bunumu sevmisim diyorm.karekteri gibi cirkinmis de ben gec farkettim.ins biter davam ve kurtulurum ondan.
Keşke biz de orda olsaydık saçını başını yolardık onun
o zmn en kisa zamanda psikolojin duzelecek emin ol senin gibi karisini birakip ucuz mahalle dilberi gibi satasan cazgirlik yapan bi sirfintiyi sectigi icin cok pisman olacak ama is isten gecti bi kereBen cooook ama cok bakimliyim.kendim icin yapiyorm cnm.beni goren ust duzey yonetici zannediyor...kendime guvenm var cok sukur.ama pisikolojim yerlerde.
Aynen katılıyorum zevkle hemdeKeşke biz de orda olsaydık saçını başını yolardık onun
Yani giden gitmiş bitmiş demektirNice Hanım lütfen artık bırakın. Yıllar oldu bu adam sizi aldatalı. Geçen yazmıştınız, Hakim boşanma kararınızı vermiş, bu adam artık sizin kocanız değil. Evet yıllarınız gitti, evet değmezmiş; ama lütfen artık bırakın. Yazık hem size hem çocuklarınıza, çocuklarınızın psikolojisi ne âlemde siz hâlâ böyle bir ruh hâli içindeyken?
Ben çöplük diyorum o tür kadınlaraArtıkçı de geç başka da muhatap olma ya böyle pisliklerle
Ben asla denemedim.sadece guclu olup ayaga kalkmayi bekledim cnm.cunku yataklara dusuyordum hep.cikip calisacak gucum yoktu...ve sonunda o gun geldi ve onu evden yolladm.dava da devam ediyor.bosanmaya karar verildi.simdi de mal paylasim davamiz var.Evet ailesiyle kalıyordur ama bir annenin verdiği bir arada tutma duygusu yoktur o evde. Adam sureklı geziyor diyorsun her aksam evde mi halbukı bız kadınlar böyle drgılız bız evimize geliriz. Ben olsam kendime guvenmıyorsam mesleğim yoksa maddi manevi zayıfsam sırf cocuklarım ıcın bosanmaz aynı evde yasamaya devam ederdim. Sızın eski esınız le bir ara denemeye karar vermıstınız denediniz de ama devamını bilmiyorum yine mi aldattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?