- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
sonra barıştınız mı o arkadaşla veya konuşmamak iş adına bir sıkıntı yarattı mıkonusmamakta haklısın . aynı olay benim basımdan gecti bana dahada agır laflar etti yüzüne bakanayacagım asla haketmedim .
sen calısan birisin tabiki müzikten rahatsız olabilirsin hem rahatsız ediyor hem laf atıyor
şikayet edilmek hoşlarına gitmedi dediği şey şu beni nasıl şikayet edersin.Buna diğer arkadaşlar gaz vermişler, amaaan dinle müziğini onu dinleme dediler.Müdürle de aram bozuk ya.o da havalar girdiAma konularınızdan anladığım sizin insanları kontrol altına almak gibi bir haliniz var ve sürekli şikayet modundasınız. Biraz rahatlayın. Sakız çiğniyorlar, müzik dinliyorlar, kotla gelmişler. Yahu kütüphane mi orası? Benim çalıştığım yerde müşteriler, telefonlar ama ben rapor yazıyorum. Çok kafanızın şiştiği noktada bir kaç saat kapatabilir misiniz derim herhalde. Bilmiyorum bana biraz herşeyi büyütüyormuşsunuz gibi geldi.
yorumunuzda haklılık payları var evet ama 8 saat kısık sesle de olsa müzik dinlenmemeli bence ona göre müzik bana göre gürültü.yanımda biir çiklet çiğnediğinde gıcık oluyorum.siz daha razhatsınız bense biraz daha katı ama kötü niyetim yok.insanalrı kontrol etmek gibi.aslaAma konularınızdan anladığım sizin insanları kontrol altına almak gibi bir haliniz var ve sürekli şikayet modundasınız. Biraz rahatlayın. Sakız çiğniyorlar, müzik dinliyorlar, kotla gelmişler. Yahu kütüphane mi orası? Benim çalıştığım yerde müşteriler, telefonlar ama ben rapor yazıyorum. Çok kafanızın şiştiği noktada bir kaç saat kapatabilir misiniz derim herhalde. Bilmiyorum bana biraz herşeyi büyütüyormuşsunuz gibi geldi.
onlar da inadına müzik açıyorlar...mecbur kaldım.bu müzik açma olayı saat sekiz buçuk gibi ve dört buçuk gibi yani müşteri yokken oluyor.idareciler çalışanlara fazla iyi niyetli olduğundanİsim vermemilsiniz ancak pasif agresif saldırıyorsunuz.
Yüzüme dengesiz diyen kişiyle asla konuşmam ben olsam.
Ayrıca o nasıl işyeri öyle son ses müzik masalara vurmalar filan. Düğn salonu mu orası.
ben cuma saat 16.30 da aradım müdürü mesai 17 .00 de bitiyor ve müdür pazartesi gelecekti.kötü niyet yok bence...İzindeki muduru arayip yerimi degistirin demedim daha once. Deseydim muhtemelen adim huysuza cikar,mudurume karsi da boyle bir sebepten dolayi kendisini aradigim icin gecimsizlikle suclanirdim. Ayrica mudurler izinde olduklari zaman ufak tefek geyikler de donerdi acik ofiste ki oyle bes on kisi degildik biz 90 kisi civariydik. Ben sizi abartiyor gordum. Mudurunuz izinden dondugunde kendisiyle daha yumusak ve kibar bir dille arkadaslarinizin yanindayken konusabilirdiniz. Bu sizi daha iyi niyetli biri yapardi, su anki durum hos olmamis
elimde değil ben neyaptım o yeni gelene hele ne sorduysa koştum yardım ettim bedeli dengesiz mi olmalıydı...müdürün o müzik sesini duymasını istedim o yüzden afradım.biz normal sesle dinliyorduk müziği manolya alındı diyebilirlerdi.kendi de duysun istedimNasıl bir yerde çalışıyorsun yüksek sesle müzik dinleyebiliyorlar :) Bunu yapabildiklerine, sen izinde olan müdürü arayıp böyle konuşabildiğine ve hatta sen kime şikayet edersen et, biz müzik dinleyeceğiz dediklerine göre profesyonel bir çalışma ortamında bulunmuyorsun. Onların yanında aramak yerine müdüre söyleyebilirdin izinden geldiğinde. Şık durmamış bu davranışın. Sen haklısın tamamen, ben olsam işten çıkartırım. Onkarın yanında aradın ayıp ettin demiyorum, daha uygun ortamda ve şekilde söylemek iyi olurdu diyorum.
Konuşma olayına gelirsek, tamamen selamı kesme ama asla güvenme o kişilere. Açığını görürlerse söyleyebilirler üstlerine.
bu seninle ilgili üstün degil birsey degil . ben karakterim geregi böyle bir terbiyesizliğe kayıtsız kalamıyorum diğerleriyle konusuyorum onla konusmuyorum .sonra barıştınız mı o arkadaşla veya konuşmamak iş adına bir sıkıntı yarattı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?