İş arkadaşı ile konuşmama sorunu

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
....geçen hafta işyerinde yeni gelen arkadaşla tartışmamız olmuştu.uyarılarıma rağmen müziği son ses açmışlar ellerini masaya vuruyorlar ve şarkı söyllüyorlardı, sabah uyarmıştım akşam da aynı şeyi yapınca izinde olan müdür beyi aramıştım onların yanında 'müdür bey burası çok eğlenceli müzik dinliyoruz... deyip sonra da işe konsantre olamadığımı yerimi değiştirmesini istemiştim isim vermemiştim ona rağmen telefon görüşmem bittikten odaya girerken iş arkadaşımın birinin dengesiz dediğini duymuştum.Bana mı söylediğini sordum hatırlamıyorum sana demiş olabilirim demişti.O arkadaşla kanka olmak isteyen yeni gelen arkadaş da yüzüme doğru dengesiz deyip gitmişti.onu şikayet etmişim, ona söylemem gerekirmiş halbuki kendisini birçok kez uyarmıştım yine uyarmam gerekmiş nasıl yüzyüze bakacakmışız falan dedi.Ben de 'dengesiz demeniz yanlış, ben sizi şikayet etmedim isminiz geçmedi, yerim değişsin demiştim.Ayrıca tamam dengesizim' dedim'sen nereye şikayet edersen et bu müziği açacağım dedi,ben hakaret etmedim.seviyeyi korudum.
Neyse pazartesiden beri benimle konuşmaya çalışıyorlar.Yani manolya teşekkür ederim, Manolya şunu verir misin vs vs hiç cevap vermiyorum...Çünkü insan olarak dengesiz lafını hak ettiğimi düşünmüyoruım.tamamen haklıydım.yeni gelen arkadaşa o kadar yardım ettim ki, gık dediğinde hep gittim hep yardım ettim.bedeli bu olmamalıydı.a kişisi ile arkadaş olmak için bana hakaret etmemeliydi.Ama öte yandan uzun vadede bu konuşmama sıkıntı olabilir mi bilmiyorum.Profesyonel değilmiş gibi geliyor...Siz ne yapardınız ve iletişim tarzınız nasıl olurdu böyle bir durumda

konusmamakta haklısın . aynı olay benim basımdan gecti bana dahada agır laflar etti yüzüne bakanayacagım asla haketmedim .
sen calısan birisin tabiki müzikten rahatsız olabilirsin hem rahatsız ediyor hem laf atıyor

sonra barıştınız mı o arkadaşla veya konuşmamak iş adına bir sıkıntı yarattı mı

Öncelikle müdürüme müdür bey burası çok eğlenceli oldu, müzik dinliyoruz demem. Alaycı ve agresif bir tavır. Rahatsızsam arkadaşlara tekrar söylerim, müzikten rahatsızım arkadaşlar bu şartlarda çalışamıyorum kapatmazsanız müdüre şikayet etmek durumunda kalacağım. Kapatmadılar, o zaman derim müdür hanım/bey yerimi değiştirir misiniz? arkadaşlarla aramızda böyle birp problem var, uyarılarıma rağmen müzik dinlemekte ısrarcılar vs vs. Dengesiz dediklerinden sonra tabi ki konuşmam

Ama konularınızdan anladığım sizin insanları kontrol altına almak gibi bir haliniz var ve sürekli şikayet modundasınız. Biraz rahatlayın. Sakız çiğniyorlar, müzik dinliyorlar, kotla gelmişler. Yahu kütüphane mi orası? Benim çalıştığım yerde müşteriler, telefonlar ama ben rapor yazıyorum. Çok kafanızın şiştiği noktada bir kaç saat kapatabilir misiniz derim herhalde. Bilmiyorum bana biraz herşeyi büyütüyormuşsunuz gibi geldi.

şikayet edilmek hoşlarına gitmedi dediği şey şu beni nasıl şikayet edersin.Buna diğer arkadaşlar gaz vermişler, amaaan dinle müziğini onu dinleme dediler.Müdürle de aram bozuk ya.o da havalar girdi

yorumunuzda haklılık payları var evet ama 8 saat kısık sesle de olsa müzik dinlenmemeli bence ona göre müzik bana göre gürültü.yanımda biir çiklet çiğnediğinde gıcık oluyorum.siz daha razhatsınız bense biraz daha katı ama kötü niyetim yok.insanalrı kontrol etmek gibi.asla

İsim vermemilsiniz ancak pasif agresif saldırıyorsunuz.
Yüzüme dengesiz diyen kişiyle asla konuşmam ben olsam.
Ayrıca o nasıl işyeri öyle son ses müzik masalara vurmalar filan. Düğn salonu mu orası.
onlar da inadına müzik açıyorlar...mecbur kaldım.bu müzik açma olayı saat sekiz buçuk gibi ve dört buçuk gibi yani müşteri yokken oluyor.idareciler çalışanlara fazla iyi niyetli olduğundan

İzindeki muduru arayip yerimi degistirin demedim daha once. Deseydim muhtemelen adim huysuza cikar,mudurume karsi da boyle bir sebepten dolayi kendisini aradigim icin gecimsizlikle suclanirdim. Ayrica mudurler izinde olduklari zaman ufak tefek geyikler de donerdi acik ofiste ki oyle bes on kisi degildik biz 90 kisi civariydik. Ben sizi abartiyor gordum. Mudurunuz izinden dondugunde kendisiyle daha yumusak ve kibar bir dille arkadaslarinizin yanindayken konusabilirdiniz. Bu sizi daha iyi niyetli biri yapardi, su anki durum hos olmamis

ben cuma saat 16.30 da aradım müdürü mesai 17 .00 de bitiyor ve müdür pazartesi gelecekti.kötü niyet yok bence...

Nasıl bir yerde çalışıyorsun yüksek sesle müzik dinleyebiliyorlar :) Bunu yapabildiklerine, sen izinde olan müdürü arayıp böyle konuşabildiğine ve hatta sen kime şikayet edersen et, biz müzik dinleyeceğiz dediklerine göre profesyonel bir çalışma ortamında bulunmuyorsun. Onların yanında aramak yerine müdüre söyleyebilirdin izinden geldiğinde. Şık durmamış bu davranışın. Sen haklısın tamamen, ben olsam işten çıkartırım. Onkarın yanında aradın ayıp ettin demiyorum, daha uygun ortamda ve şekilde söylemek iyi olurdu diyorum.
Konuşma olayına gelirsek, tamamen selamı kesme ama asla güvenme o kişilere. Açığını görürlerse söyleyebilirler üstlerine.

elimde değil ben neyaptım o yeni gelene hele ne sorduysa koştum yardım ettim bedeli dengesiz mi olmalıydı...müdürün o müzik sesini duymasını istedim o yüzden afradım.biz normal sesle dinliyorduk müziği manolya alındı diyebilirlerdi.kendi de duysun istedim

sonra barıştınız mı o arkadaşla veya konuşmamak iş adına bir sıkıntı yarattı mı
bu seninle ilgili üstün degil birsey degil . ben karakterim geregi böyle bir terbiyesizliğe kayıtsız kalamıyorum diğerleriyle konusuyorum onla konusmuyorum .

onun girdiği ortamlara girmiyorum zatn sevmiyorumda

Konuşmamakta kesinlikle haklısın hatta bu kararlı ve güçlü tavrını devam ettir çünkü orası bir işyeri disko değil olması gerekeni yapmissiniz

Canim karsi taraf sucunu biliyirda ondan bunu yspiyor.brnim kizdigim kisisde gelip grlip konudmak istedi.aslinda konusmazdim. Ama kayitdiz kalamafim .simfi mesafeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…